batzajla Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 jst pridm jutr s fotram,prej ne bo znesl...mamo dons še trening v kopru :yea1:
kađiva Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 ja jz bom šel popoldne enkrat v ivančno gorico....po 15 uri .) ...pa do poznih večernih ur :yea2: :D
flero Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 ja jz bom šel popoldne enkrat v ivančno gorico....po 15 uri .) ...pa do poznih večernih ur :yea2: :D ← ...ja škoda :( ...popoldan nimam cajta :BUA: ... lp flero
gizmOkak Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 ja jz bom šel popoldne enkrat v ivančno gorico....po 15 uri .) ...pa do poznih večernih ur :yea2: :D ← Kje te bo peljala pot :hmm: zna bit d bo kakec tudi kej pelu tje u une konce. Sicer ne na zbor, k mi ni do tega, grem se pa furat :grim tko d se kej videmo jutre maybe, če bo wreme B)
kađiva Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 @gizmokak: pot me bo peljala direkt na avtocesto proti dolenjski...okoliških cest pa tko ne poznam dobro....tko da če prideš tja se vidimo,....sej pogledat pa lahko prideš .)
gizmOkak Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 bomo vidli če bom sploh kam šou dns (delo okrog hiše) Če pa, pole te kej pokličem, sej cifro mam ;)
pupa Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 Mene pa zanima, če gre kdo od gorenjcev na Grobnik v petek ali soboto z avtom ali z kombijem? Rabila bi prevoz do dol, pa mi je Perla rekla, da bi mogoče šel kdo od vas... če ja, mi pošlji pm, da se zmenimo.....
pupa Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 (popravljeno) ups.... napaka... :blush: Popravljeno Maj 8, 2005. Popravil pupa
gebre Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Folk dršte pesti, nam se danes začne matura :kva2:
batzajla Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 baaah,to si že naredu .) sam ne bit živčn :D
Špilferderber Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 ej, vso srečo.. ko boš prišel na faks, boš ugotovil, da te čaka kakšnih 35-40 takšnih maturic :devil:
gizmOkak Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 ej, vso srečo.. ko boš prišel na faks, boš ugotovil, da te čaka kakšnih 35-40 takšnih maturic :devil: ← sad but true :grim :glare: Gebre, matura ni noben bau bau, če smo jo nardili Batzajla, cagiva, metalbike pa js, pole veš d ni na nivoju :lol1:
Burnout Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 sad but true :grim :glare: Gebre, matura ni noben bau bau, če smo jo nardili Batzajla, cagiva, metalbike pa js, pole veš d ni na nivoju :lol1: ← Še jst sem jo naredil tako da: ne se bat :P :lol: Lp Burnout
Burnout Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Aja pa da se še predstavim, ku šem že prišel sem uvajat :lol: Po domače sem Burnout, pa baje da nekaj klobasam po primorski sekciji. Drugače Cagiva, misdva se že poznava, od Batzajle motor (pa tut njega) doskrat vidim okrog faxa. Nč mejte se lepo. Lp Burnout
kađiva Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 @gebre:...kva se sekiraš...sej tko ne boš naredu :lol1: ....joke .) ...itaq da boš no še vsak je,no skoraj vsak pa da ti ne boš.... A gre drgač kdo ta vikend na motohappening od vas kolegov z dežele kranjske :D ??? lp cagiva
Sanda7 Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 jaz n, ne bo zneslo preveč stvari,pa itak bo slabo vreme tko da bo zihr vse v vudo padlo,čeprav upam na sunce
gizmOkak Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 evo, javim še sm. Če kdo rabi tako nalepkico naj se javi na PM Barva črna ali srebrna, velikost 13x13cm. Pa pohitet z naročili :grim
kađiva Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 evo, javim še sm. Če kdo rabi tako nalepkico naj se javi na PM Barva črna ali srebrna, velikost 13x13cm. Pa pohitet z naročili :grim ← ...ej a je kakšna taka k jo mam jz v avatarju za dobit???...ker ta mi tud slučajno ni všeč :grrr :grrr ....
gizmOkak Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 ...ej a je kakšna taka k jo mam jz v avatarju za dobit???...ker ta mi tud slučajno ni všeč :grrr :grrr .... ← Hm, nalepka bo delana po naročilu, kar pomeni masovna proizvodnja (mal več kosu), če češ unikat bo $$$. Lahko pa naročiš to nalepkico pa Italy umakneš in daš nekaj svojega :)
peco Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Morm ravno te dni nest delat mojo verzijo: :OK: :D
kađiva Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 zdej vas bom pa vse tepu.... :fight2: ...prov izzivate me :nono: ......... :D :D
peco Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 zdej vas bom pa vse tepu.... :fight2: ...prov izzivate me :nono: ......... :D :D ← Bom spremenu na "Honda". :D :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se