divja zver Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Slikce še pridejo ja.... :naughty:
Misek Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 NO lep pozdrav gorenjski moto sekciji. Pred kratkim sem se vam tut jaz prdruzu tokrat z mal mocnejsim motorjem, seveda pa kot do zdej ostajam zvest Hondi :OK:
Misek Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 nene veš jaz sem kontra zastavu zdej BMW, pol na stara leta pa kakšna R1 ki bo imela 250KM...tok da me boš mogoče lažje razumu :) ← robberrt a nisi ti reku da je navor tisti k dela cudeze? :P
Rock-46 Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 NO lep pozdrav gorenjski moto sekciji. Pred kratkim sem se vam tut jaz prdruzu tokrat z mal mocnejsim motorjem, seveda pa kot do zdej ostajam zvest Hondi :OK: ← Ja komot se zapelemo, ti sam poklic al pa napis... Glede honde -nimam komentarja....yamaha je itak :OK: :OK: LP,Rock
batzajla Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 yamaha je itak :OK: :OK: takoj za KTM-om LP,Rock ← si to hotu povedat,a :angry: :D
Misek Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 si to hotu povedat,a :angry: :D ← He he batzajla predusem zaradi zadnjega vzmetenja a ne. :grim
robberrt Objavljeno Maj 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 robberrt a nisi ti reku da je navor tisti k dela cudeze? :P ← aammm ja navor je zakon ;)...sj na stara leta ga bomo še več rabil. Drugače pa a se poznamo, k si ravno kranj čan??
Rock-46 Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 aammm ja navor je zakon ;)...sj na stara leta ga bomo še več rabil. Drugače pa a se poznamo, k si ravno kranj čan?? ← Pomoje se prov dobr poznata :) hehe Cepc :lol1: sej sva sla se k njemu Hondico pogledat , takrat se s KTM-i :) LP;Rock
Misek Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 aammm ja navor je zakon ;)...sj na stara leta ga bomo še več rabil. Drugače pa a se poznamo, k si ravno kranj čan?? ← Seveda se poznamo. Pa se precej dober. :D Sej sva se zadnic cez avstrijo skupi pelala. Kej bl jasen?
Misek Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Pomoje se prov dobr poznata :) hehe Cepc :lol1: sej sva sla se k njemu Hondico pogledat , takrat se s KTM-i :) LP;Rock ← Ma dej no Rock zdej si pa vse izdal. jaz sem ga pa mislu mal v dvomih pustit. :OK:
robberrt Objavljeno Maj 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 hahaha ok zdej pa vem, no ja MISEK.... :lol1: :afro1: <-- HONDA Fahrers
Sanda7 Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 jaazzz bi tud slikce rada vidla,sploh cagivo v kratkih hlačah,al pa brez njih če se da :eek:
batzajla Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 khm...iz tele fotke bi pa ratala zanimiva fotomontaža :P sam ne bom,si boste še kej misll :hmm: :grrr
gizmOkak Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 lep pozdrav iz portoroža B) ← to niso kopalke :grrr kolkr js vem bi se u tem utopu ne plavou :lol1:
kađiva Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 khm...iz tele fotke bi pa ratala zanimiva fotomontaža :P sam ne bom,si boste še kej misll :hmm: :grrr ← ...ja zajla raj se zadrž,...se mi kr dozdeva kva bi ti zmontiral skup :grrr :grrr :grrr
robberrt Objavljeno Maj 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 CAGIVA zakon avantar...bols kot tist zadnjic :yea2:
Godfather Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 khm...iz tele fotke bi pa ratala zanimiva fotomontaža :P sam ne bom,si boste še kej misll :hmm: :grrr ← Ma ti kr zmontiraj :OK:
Misek Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Ma ti kr zmontiraj :OK: ← Se se jaz podpisem pod to :OK:
kađiva Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 CAGIVA zakon avantar...bols kot tist zadnjic :yea2: ← ...ma ja sem moral mal spremenit,...sem mel skoz več sovražnikov :D :D ... Aja glede fotomontaže,....nč ne bo,...bom jz že zajlo podkupil :grim :grim
robberrt Objavljeno Junij 2, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 gorenjska sekcija na poti v LJ - 3M....
gizmOkak Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Gorenci.... Je kdo frai dns popoudne? Grem mal na Jezersko pogledat pa če gre kdo zravn bi blo super :OK: d se ne zgubim kje :ninja: :rolleyes: aja, grem pa tko d bom nekje 15:30 u Kranju... Če gre kdo pa naj me pokliče...profil .)
batzajla Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 (popravljeno) 1.ni cajta,jutr je kolokvij 2.trenutno so gor cross gume 3.trenutno mam takratke prenose 4.en kup se je za naučit pa iščem izgovore,sej nisi baba :D pa drugič .) drgač bova pa jutr s cagivo na primorski .) Popravljeno Junij 2, 2005. Popravil batzajla
Misek Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 1.ni cajta,jutr je kolokvij 2.trenutno so gor cross gume 3.trenutno mam takratke prenose 4.en kup se je za naučit pa iščem izgovore,sej nisi baba :D pa drugič .) drgač bova pa jutr s cagivo na primorski .) ← Srečno na kolokviju! :OK:
Misek Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 gorenjska sekcija na poti v LJ - 3M.... ← HE he nekaj nas je pa blo. Vcasih smo zasedel clo 2 pasova :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se