Sanda7 Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 peč :grrr o ti si pa res mesar,boga yamahca
glažar Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Kokr se vzame. Ni crknla, je pa v kosih. :( :( ← Še dobro da si ti v enem :slap:
glažar Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Peco a fotr pride v Žiri se nič ne javlja, :yea2: :nono: a si ga zapru v sobo :nono: .Pa daj mu že prklop enkrat ta net :whistle:
robberrt Objavljeno Junij 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 BMW nikoli ne crkne, BMW je samo nezmožen nadaljevati pot :worship: :OK: :OK: ....mogoče kej takega velja tudi za YA MA hoooo sam ne vem no... :kva2: :kva2:
peco Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Peco a fotr pride v Žiri se nič ne javlja, :yea2: :nono: a si ga zapru v sobo :nono: .Pa daj mu že prklop enkrat ta net :whistle: ← Za Žiri nekej nad vremenom jamra k sem ga zdejle prašou. :BUA: Glede nata ga pa kr mau pobarej zakaj se ne javlja - nč jest kriu. .) .)
gebre Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 (popravljeno) KWA??!! :eek: <namenjeno pecotu in njegovi yamahi> Popravljeno Junij 9, 2005. Popravil gebre
kađiva Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 ma jebeš dež....jz bom dežnga s sabo vzel pa me prov boli K kva bo :afro1:
batzajla Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 KWA??!! :eek: <namenjeno pecotu in njegovi yamahi> ← je že mim,kar je je .) motor bo pomoje kmal spet ko nov,pečo si je šu pa mal pogledat jeseniške medicinske sestre in je tud ok.konc debate
gebre Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Pizda sploh nisem vedu, mi je Killroy zdejle povedou, se je poznal tale izpad na motosvetu zaradi mature :closedeyes:
duhec Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Lep pozdrav gorenjci! To sredo sem bil na 3M in v objektiv ujel tudi nekaj gorenjcev, tako da vam prilepim slikco sm ;) No sej to je edina slikca.. :rolleyes: :) Aja, ne, ni edina! Edn od vasih je grozno korajzen in ima na prednjem blatniku tole nalepko.. :krneki: Recte mu kej, da ne bo pizdarij! :grrr :OK: Pa lep pozdrav! duhec
Misek Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Ma jaz bom sol tut v zire pogledat, pa sej v soboto naj bi blo malce lepse :OK:
Misek Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Eno vprasanje :topic: A se v malih oglasih da izbrisat svoj oglas. Namrec se pred novim letom sem dal oglas za mojo Hondico NSR pa me folk se zdej klice in sprasuje po njej? :?
Rock-46 Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Eno vprasanje :topic: A se v malih oglasih da izbrisat svoj oglas. Namrec se pred novim letom sem dal oglas za mojo Hondico NSR pa me folk se zdej klice in sprasuje po njej? :? ← Sevede se da.....kr mal bolj poglej.....preverjeno, sm ze svoje brisal.. LP;Rock
Misek Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Sevede se da.....kr mal bolj poglej.....preverjeno, sm ze svoje brisal.. LP;Rock ← :D Najdu :OK: Kdo pa kdaj gre zdej v Žiri?
batzajla Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 1.Lep pozdrav gorenjci! 2.To sredo sem bil na 3M in v objektiv ujel tudi nekaj gorenjcev, tako da vam prilepim slikco sm ;) 3.Aja, ne, ni edina! Edn od vasih je grozno korajzen in ima na prednjem blatniku tole nalepko.. :krneki: 4.Recte mu kej, da ne bo pizdarij! :grrr :OK: ← 1.pozdrav nazaj na jug B) 2.hvala :) ne vem,kva zaboga me je tok nakrivil v obraz :hmm: :whistle: 3.to je pa sigurn od kšnga grdga,zavaljenga,kosmatga čoperista :ninja: 4.ne posluša :cry: jst se nam več z njim vozu :lol1:
smeško Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 pobje gre kdo v soboto pop. pogledat v Žiri? :whistle:
batzajla Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 jst bi šel v soboto popoldne,recimo okol 2h pogledat do logatca treninge,potem pa nazaj grede mim žirov,ampak ne za dolg.če bo kokrtolk vreme,seveda :)
smeško Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 dej bom jest še sporoču, kako bom s cajtam, pa se pol zmenmo - velja?
Misek Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Jaz bom sol tut mal v zire pogledat se vidmo dol ce bo kdo prsol?
peco Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Noben se noče javt da bi pelou u Žiri. :( :glare:
batzajla Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 dej novo temo odpri: iščem motoristko Z MOTORJEM za občasna druženja dokler ne popravim motorja :D jst nimam tačk na motorju :whistle:
Misek Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Jaz pa žal ne morem 2 peljat no polek sebe seveda .)
kađiva Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 ...jz pa ne grem sam v Žiri se mi pa tud ne da enga zadej vozt.... :doze: :D :D .... ...jz pridem v Žiri prot večeru,oz. pozno popoldne .) ... Tista nalepka pa res ne vem od kerga bi loh bla :hmm: ........ :lol1: :lol1: .... lp cagiva B)
gebre Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Noben se noče javt da bi pelou u Žiri. :( :glare: ← Jest te lahko na štuporamo nesem :lol1: , aja samo ne grem v Žiri, mogoče drugo leto :hmm: .
gizmOkak Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Tista nalepka pa res ne vem od kerga bi loh bla :hmm: ........ :lol1: :lol1: .... ← eno tako sm vidu ima tudi en tip na eni 600-tki :hmm: če ga vidim še kje ga bom pršu kje jih je dubu :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se