GhostRR Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 gre kdo pogledat v soboto na mobikrog ... zgodej dopoldne? (aka če nau nč, potlej dvor-kočevje, kačje ride, Rovte, Žiri?)
glažar Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Noben se noče javt da bi pelou u Žiri. :( :glare: ← Ke te že jest spravm če se upaš peljat na zadnjem sedežu za nazaj pa .) ne bom delal tam starosti popijem pojem mal poklepetam in se odpeljem nazaj me čaka pokanje za na dopust. :yea1:
batzajla Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 plan sledeč: ob ene 14.00 štart iz kranja do rid (ja no če pa kađiva hoče :P ),potem pogledat mal do logatca treninge,preke večer pa hop čez hrib v žiri,kjer pa jst tud ne mislm bit dolg. jst bi se kr zmenu ob dveh pred merkurjem na primskovem,uro pa lah še spremenimo,povejte evo,samo zarad tegale sm vstal zj grem pa nazaj spat :whistle:
gebre Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 Matr, a ima cagiva kakšno lubico na ridah, da je skoz dol :D .
batzajla Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 KAĐIIIVAAA,ČE SE NAUŠ ZBUDU PRIDM BREZ AUSPUHA POD SOBO NAŽIGAT,MATER TI!ZUNEJ JE SONCE matr,tale mladina.eni že ob pol sedmih vstajamo! :fredy:
era Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 (popravljeno) dons s pa ti čist naspidiran neki :kva2: :xx: Popravljeno Junij 11, 2005. Popravil era
Sanda7 Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 vas pričakujem na ridah ob 15h odprtih rok in nog .)
era Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 :blink: :huh: zdj vem, zakwa kađiva gor hod :kva2: :naughty:
batzajla Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 o šit,zdej jih bo pa slišal od ene :slap: a nis mogla bit tih :wacko: babe :grrr
kađiva Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 :drunk: ..........ooaaaa!!!!.....mal se mi zeha še,...pa mal sem švoh :zzz: :zzz: ..... ....kaj kaj,...a je kdo mene opravljal?? :trance_33_sleep: .... :D :D :D .... ...ja velja ura in plac kjer se dobimo .) ....
smeško Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 batzajla porkamadona :angry2: jest te res pozdravm ti pa nč!!! a me ne poznaš več?? :whistle:
batzajla Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 sm vidu,sm vidu...sam mal prepozn.je blo lih neki čez dvesto na števcu,sj veš-ktm le ornk leti :D drgač smo pa dons kr fino turo nardil,točno po planu.vreme je zdržalo,razn v logatcu par kapelj. 3x hura za MITAS k dela tko trde gume da se lahko s počeno zračnico dam prpeleš :OK:
Thundercat Objavljeno Junij 12, 2005 Opozori Objavljeno Junij 12, 2005 gorenci v akciji to so rekli da moram pokazat..... :?
kađiva Objavljeno Junij 12, 2005 Opozori Objavljeno Junij 12, 2005 ...hehe...no mal smo se peljal včer,mal pa nagledal,napil,... :P :D :D ....ne sej vse skup v mejah normale .) :) .... ...lej jih "besnške babe"... :lol1: :lol1: ..... ...pa spet sem gumo uniču :angry2: ....zdej sem pa brez,tko da konc sezone zaenkrat zame :cry: .... lp cagiva B)
Gregs Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Era: bo treba mal kolenčka zbrust... :naughty: Z-ji v akcijo! :yea2:
Misek Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 A je kdo bil kej del v žerieh v soboto, jaz sem prov kmal pol sol ke se ni nic dogajal pa tu gorence (iz motosveta) nisem vec najdu tko da sem se kr pobral. A se je kej dogajal pol kasnej?
divja zver Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Normalno da je dogajal,drinkersi so nardil res žurko ane :OK: eni smo bli pa bl koma... :wacko:
kađiva Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 eni smo bli pa bl koma... :wacko: ← ...smo opazil :grim ....pa ti še niti ne tolk,...kt dve drugi :lol1: :lol1: .... ...drgač pa jz sem pobegnu domov še pred Drinkersi in dežjem...mah 5ur in pol na zboru mi je čez glavo dost blo....pa tud sej nobenga takega ni več blo,da bi kakšno rekel,vsi ste dam spizdil :D ... ...no Godfather,primorc z družinco je bil tm...drugač pa bl slabo z znanimi... ...sicer so pa ta vikend Medvode na vrsti... :naughty: lp cagiva B)
gebre Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Jest grem v soboto, če se bo zrihtal s prevozom, v Medvode direktno z mature na kako pivico :grim .
Sanda7 Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 tam na slikci je tud ena primorka tko da ne dajat vse v isti koš
kađiva Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 tam na slikci je tud ena primorka tko da ne dajat vse v isti koš ← ...ja sam te tud ni blo več zvečer .) .... ...popoldne je blo velik znanih še za videt,...zvečer ne več
divja zver Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Evo motosvetovce,posod jih vidš... 11.06.2005, Žiri
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se