kađiva Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 ...ja 15.,16.,17. julija bo v okolici "starega bazena" na bivšem gorenjskem sejmu potekal motozbor MC Freising ridersov iz Šk.loke .) .... po moje bo kr noro :devil: :grim :grim
Misek Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 Ja pismo pa raven takrat me ni več doma, bi prov z veselam prsol. Koncno en moto zbor v kranju! :OK: Ja za juter 3M sem pa tut zravn , no razen ce ne bo tko dež lil kot je vceri. :cry:
Sanda7 Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 bom tud jaz probala jit na tale zborček lan mi je blo full ušeč,sam sem bla spet brez hiše sabo tko da,sem šla ponoč domov :cry: a rabm kej kopalke sabo vzet :hmm:
maXXXimum Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 (popravljeno) a rabm kej kopalke sabo vzet :hmm: ← Kopalke so vedno dobrodošle, tut če ni vode v bližini, tko da ti kr prnes :naughty: Popravljeno Junij 28, 2005. Popravil maXXXimum
kađiva Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 @Sanda: ne boš verjela voda je zraven :OK: ...sam je Sava :rolleyes: .... ...kampiral pa jz osebno ne bom,ker se to dogaja direkt pod mojo bajto,...100m stran :afro1: ...
Sanda7 Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 odlično pol men ni treba šotora sabo vozt se bova rajš mal zgužvala u tvojmu krevetu :yea1: sej se zezam da se ne boš zdej ustrašu
GhostRR Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 Pa a vi sploh veste, kje je 15. 16. 17. julij??? Daleč.... Bl bliz je 8. 9. 10..... motohappening :OK: ! Kva bo spet gužva na grobniku <_< Sam grem vseen dol turista na progi špilat :blush:
Sanda7 Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 mene grobnik zihr ne bo vidu,si jo bom šla rajš namakat u morje al pa na golico
GhostRR Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 mene grobnik zihr ne bo vidu,si jo bom šla rajš namakat u morje al pa na golico ← Sej jest tud nebi šu na grobnik, če ne bi šu vozit... ker drgač je dolgcajt :D ... babe pa grobnik :hmm: ...
Gregs Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 mene grobnik zihr ne bo vidu,si jo bom šla rajš namakat u morje al pa na golico ← Golica... :yea2: ...taka in "drugačna"... :naughty: O:-)
Sanda7 Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 (popravljeno) Sej jest tud nebi šu na grobnik, če ne bi šu vozit... ker drgač je dolgcajt :D ... babe pa grobnik :hmm: ... ← babe pa grobnik :fight2: zakaj pa ne,a nebi blo faj da bi ti eno brhko dekle u tangicah zgoraj brez držala marelo z napisom GO Ghost RR pred štartom dirke,in bi pripeljov v boks ona bi si slekla še tist kos cujnce in te obrisala po čelu,potem pa bi ti še bl polhen adrenalina,nadeljeval dirko z mislimi da te ona čaka no cilju pod to isto marelo popolnoma gola,pa zanikej da nebi bil prvi na cilju .) Popravljeno Junij 28, 2005. Popravil Sanda7
flero Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 ...tole si pa lepo napisala... :P lp flero
batzajla Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 babe so za šporget!največ kar majo lahko je bicikl,da grejo na trg po solato pa k mesarju po klobase! :fight2: zdej jih bom pa dobu :lol1: aja,sanda,s trdmu težko voziš...v logatcu so nam ene fine bejbe pred štartom plesale,sm se komej skonzerviral :whistle:
Sanda7 Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 aja batek ti si itak posebnež k kr s KTM vse podereš :lol1:
margo Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 in pol, in pol bi bil vsak krog v boksu :grim .Dirka bi pa trpela, sicer pa tud v F1 sam par dirkacev dirka, drugi pa so v boksu :P , tko bi mel saj kej za pocet :devil:
sledo Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 Pa a vi sploh veste, kje je 15. 16. 17. julij??? Daleč.... Bl bliz je 8. 9. 10..... motohappening :OK: ! Kva bo spet gužva na grobniku <_< Sam grem vseen dol turista na progi špilat :blush: ← 8.9.10. kdaj pol nartabol dol.ka mam ena taka čudna razvada d mi cajta manka :angry2: Ziher je sobota ko se dogaja največ.
robberrt Objavljeno Junij 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 hmm če ne bo kakšno morje, pomoje sigurno enodnevni izlet do grobnika, pa magari na portorož nazaj...
gizmOkak Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 aja batek ti si itak posebnež k kr s KTM vse podereš :lol1: ← a KTM mu praviš al kako batko :lol: Vsak janez ma svoje ime :P
batzajla Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 nenene,da ne bo pomote :wacko: ktm je namreč za v blato.... :slap:
Sanda7 Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 dej batk povej gdaj bom dobila uno nagrado za pravilen odgovor,štrudl al kaj že. vidš da niso ženske za štedilnik k baje ga bo cagiva naredu,edin če je brez lulčka med nogami :hmm:
maXXXimum Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 nenene,da ne bo pomote :wacko: ktm je namreč za v blato.... :slap: ← :lol1: Batzajla.. potem te bo verjetno zanimal nekaj, kar sem danes dobil po mailu :lol: KLIK
kađiva Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 dej batk povej gdaj bom dobila uno nagrado za pravilen odgovor,štrudl al kaj že. vidš da niso ženske za štedilnik k baje ga bo cagiva naredu,edin če je brez lulčka med nogami :hmm: ← ...ja itaq jz v resnic prikrivam spol,....ženska sem res :blush: ..... :lol1: :lol1: :lol1:
robberrt Objavljeno Junij 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 hmm jeba....s 3M kokr kaže ne bo nič dons....kr neki pa tale dež skoz...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se