JerryTDM Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 En vam da kost za glodat, pa kako hit jo popadete :slap: :slap:
Misek Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Hočeš rečt, da se eni pač BOLJ PAMETNO odločijo in grejo na dopust?? .) :D In maš res; važno, da je modra (da paše h kombinezonu) :grim ← pametno hmmm... to je dokaj relativen pojem. Za enga je bl pametno jit na dopust za drugege pa novpetletstar motor kupt. Tko da kakorkoli vse je pametno al pa nič! :OK: Modra je zakon!!! Men je sma žol da moj motor ni moder, sam jebi ga ce kupuješ novstar motor ne moreš tolk izbirat. :angry2: :D Pa da se ne bomo narobe razumel men je moja CBR-a full všeč :OK: :worship: LP simon
Misek Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 heeej,veš da ne .) mene nkol na smrt resn jemat,edin pol k bom mrtu :fredy: ← Ah pomojem te tut takrat ne bomo. :D Boš še po podzemlju z KTM strašil :OK: LP simon
Sanda7 Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 ma jih pa klamfate za nikamr :angry2: a nebi raj kej,da ne bom napisala pametnga pa dejmo rajš kej lepga napisat,če je že vreme grdo uglavno danes je petek za zadetek,tko da bo dogajalo,upam da posledice prekomernega sexanja in pitja alkohola ne bojo usodna za moj organizem,glede na to da mu močno primankuje vožnja z motorjem,z nečem je pač treba nadoknadit
kađiva Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Sanda brez zamere,tud tale tvoj pisanje ni prov pametn :P ...je pa zanimiv :D ... ...ahja taki smo k dež pada pa se ne mormo vozt,pol pa bedarije trosmo :slap: ...
JerryTDM Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 pol pa bedarije trosmo :slap: ... ← Ena pametna :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Sanda7 Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 cagiva sej sem rekla da ne bo pametno temveč lepo,al pa zanimivo mejbi tud. uglavnu mojga še zdej ni iz šihta mene pa že vse ščemi :hmm: kaj pa zdej a ma gdo kakšno idejo :blush:
Killroy Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 http://www.realdoll.com/maledoll1.asp :P (VsakaPodobnostZŽivimiAliMrtvimiOsebamiJeZgoljNaključjePress)
flero Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 ...uglavnu mojga še zdej ni iz šihta mene pa že vse ščemi :hmm: kaj pa zdej a ma gdo kakšno idejo :blush: ← ...dildo...dildp...dildo...!!! :yea1: :yea1: :yea1: lp flox
pirrulz Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 (popravljeno) Če pa nočeš met odvečnih rok in nog naokrog, pa bo tale priprava kar priročna menda :hmm: :grim (tudi flero priporoča, vidim): Popravljeno Julij 8, 2005. Popravil pirrulz
Sanda7 Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 dobre slikce ravno ob pravem času,stigao dečko kuči,da me nebi gdo slučajno klicov k bom nedosegljiva :yea2:
chris Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 FAAAAAAAAAK.. Takih bedarij pa še ne.... :SS
divja zver Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 ja kva pa je a maš kšne težave ti.očitno ga že mal rabš ane.
chris Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 (popravljeno) Hahahahaha... Očitno ne jest :P Jest dobim, pa zato ne tulm na glas k ena zverina pa se ne ponujam okol... .) Očitno bi mogu nekdo drug mal razmislt... :D Ahhh, brezveze :kva2: B) Popravljeno Julij 8, 2005. Popravil chris
Rock-46 Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 A yamahca je doma, men se sam :D :D :D Dejmo se ne kregat :D Mater kam gre tale gorenska sekcija, bo kmal ratala, SEX sekcija :D LP;Rock
gizmOkak Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 A yamahca je doma, men se sam :D :D :D Dejmo se ne kregat :D Mater kam gre tale gorenska sekcija, bo kmal ratala, SEX sekcija :D LP;Rock ← srečno z novo makino :OK: Sam to d ratava sex sekcija je kriv zgolj sam en osebek na tem forumu ki je okužil tudi primorsko sexcijo, pardon sekcijo MS :P na grmado z njo, ahm, z njim :yea1:
chris Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Če je že tok hudo, si lahko omisli svojo SEKS sekcijo in nabija tam... :SS Enim se pač mal butast zdi brat tako sra***** po vsem forumu... :fight2:
fabi Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Kej ste eni previč fini za tako :xx: :whistle:
chris Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Kej ste eni previč fini za tako :xx: :whistle: ← Ne, nismo preveč fini... Razumeš, če ti eno al pa dve taki spusti.. Da pa po vseh topicih take budalaštine ven meče, se pa že mal vprašaš, kaj je s to osebo narobe... Čist sam za to se gre.. :nono: :xx:
divja zver Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Če je že tok hudo, si lahko omisli svojo SEKS sekcijo in nabija tam... :SS Enim se pač mal butast zdi brat tako sra***** po vsem forumu... :fight2: ← umir se.
batzajla Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 ma vi ste vsi mal trapast,pa kakšne modre jamahe toj vse za na smetišče!na morje pa sploh brezveze hodt,sej je kokra že fino topla :slap: aja,kađiva je sisa k ni makaronov posvaljkov in smo zdej vsi lačni tle :hmm: :nono: MEKE LOVE NE PA VOJSKA :drunk: PA KTM JE ČEZ VSE! :whistle: :oops:
kađiva Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 ...dej dekleta ne se kregat,...dost je prostora za vse vas :P ... ...če se mate kej za zment se dejte na PM,...ker tole brat na forumu nobenga ne veseli :nono: ... ...ja batzajla zajebal sem,...jebi ga eni delamo zjutrej ob sobotah v rano zoro :D :D ...sej oblubm en dan,da bomo mel kulinarične trenutke :) ... ...aja Rock tebe sem pa tud že vidu dons v družbi tvoje bivše :whistle: .........yamahe namreč :lol1: ... ...nč zdej pa v horizontalo..... :zzz: lp cagiva B)
ant-z Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 Ojla! Jaz sem tud nov. Sicer ne vem pod katero sekcijo bi se dal, al gorenjsko al primorsko, ker sem vsakega pol, kar pa mi je všeč :) . Sem iz Zminca pri Škofji Loki, natančneje iz Gostilne pri Kajbitu...mogoče jo kdo pozna. To ni reklama!!! Sm ful vesel, ker sem končno prišel do svojega lepotca...ZR-7 prejšnji teden in se ne morem ločiti od njega. Se vidimo na cesti. :OK: PS: Sm ponosen da sm Gorenjc.
era Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 Ojla! ... Sicer ne vem pod katero sekcijo bi se dal, al gorenjsko al primorsko ← Pod gorenjsko kwa pa druzga... :grim ..sicer pa sej itak vidš, da je vse zmiksan neki.. ;) po zaslugi nekaterih :kva2: :lol1: :slap: ... :devil: Sicer pa- DOBRODOŠEL!!! :OK: :yea2:
GhostRR Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 po zaslugi nekaterih ← bodimo strpni do priseljencev ;) ... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se