maXXXimum Objavljeno Julij 11, 2005 Opozori Objavljeno Julij 11, 2005 a si ti mal folš :hmm: ← Teb al njej? ;) vidim da se morem res pobrat od tuki ker sem zgleda marsikomu trn u peti ← Če je to name letel glede na to, k katermu citatu si pripisala, dobr veš da ni res, sploh pa "nemam pravo glasanja", k sm tut jst samo gost v gorenjski sekciji :)
maXXXimum Objavljeno Julij 11, 2005 Opozori Objavljeno Julij 11, 2005 A maš ti mal dost cajta, ja? :grim pejd se pelat :P ← Takrat sem ravno vstal... drgac pa na motorju ce se le da, sej ves :grim
era Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 Takrat sem ravno vstal... drgac pa na motorju ce se le da, sej ves :grim ← Ma, ja.. :D ... sej vem .... :slap: :grim ... (lahko noč) :D
era Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 (popravljeno) batzajla!!! SVE NAJBOLJE ZA ROĐEN DAN :yea2: pa želim ti, da b najdu kluč :grim , pa sobo pospravu.. aja, s to s pa že :slap: ... pa itak.. velik uživancije.. :D :grupni: :beer2: - na zmage!! :D Popravljeno Julij 12, 2005. Popravil era
kađiva Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 Ja tud od mene VSE NAJBOLJŠE!!!! :beer2: :beer2: :beer2: ....pa sej veš vse ostalo ,da boš zdrav,pa bala bla..... :OK: :OK: :OK: ....pa itaq da tomosa odpeleš jesen :grim
GhostRR Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 hepi birzdej tu ju! hepi birzdej tu ju! hepi birzdej tu ju! :yea1: :hooray:
Rock-46 Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 Zajla vse naj naj... cakam na pjaco :whistle: :whistle: LP;Rock
batzajla Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 fantje najlepša vam dala,puncam se lahko tud sam oddolžim :whistle: kr1a je bla sploh pridna že v rano zoro se tko dere tle po forumu da sm mogu kabl od adsl-a prerezat ker je vse kure zbudila :wacko: jaja,pjača bo...tekla .)
tamikena Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 mali vse najnaj...polno zdravja,seksa.........skratka polno vsega :004 :004 :004
glažar Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Evo i od mene . Sve najbolše velik žensk mal skrbi pri $$$$$$
robberrt Objavljeno Julij 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 batk vse tanajtabolše, pa da bo ktm še velik laufov pa sevede tud kadar sta oba na tleh da se bosta pobrala. Velik zdravka, pi**ovja, pa vsega kar spada zraven, pa čim manj položnc za otroke... skratka Vse NAJBOLJŠE! Robberrt
batzajla Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 joj kolk sm že str :slap: hvala vseen ob tej priložnosti sem spesnil pesem težki so dnevi težke noči desna mi noga bolj od leve smrdi a ni lepa :)
maXXXimum Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 joj kolk sm že str :slap: hvala vseen ob tej priložnosti sem spesnil pesem težki so dnevi težke noči desna mi noga bolj od leve smrdi a ni lepa :) ← Si že razmišlju, da bi izdal pesniško zbirko? :lol1: Vse najbolse drgac :OK:
Burnout Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 Si že razmišlju, da bi izdal pesniško zbirko? :lol1: Vse najbolse drgac :OK: ← Se pridružujem čestitkam!!! Lp Burnout
batzajla Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 ejga gorenjci,a gremo zakampirat na zbor v soboto? :D če bo pa dež al pa kej,pa lahko očite pa mamice pokličem in nas pridejo iskat :slap: za maxximuma še ena: sredi ceste,oj! gledam lune soj. ta je pa osebnoizpovedna,prosti slog,jambski trohej ;)
gizmOkak Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 prodej motor pa se pejdi pesnika :lol: Batko, vse naj naj, čeprou z zamudo, mislim pa resno .) :OK:
anfl Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 težki so dnevi težke noči desna mi noga bolj od leve smrdi a ni lepa :) ← Res je lepa, si jo morm prou zapomnt, če bom kdaj romanco zganal :grim :grim Pa še od mene vse najboljše za včeraj :grupni:
gebre Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 Jest bom dol že v petek, za soboto pa bom še videl, mogoče bom celo prespal :) .
batzajla Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 ghorenci,da ga ne bo kdo preveč krivil proti trsteniku,je po cesti ogromn peska :wacko:
Miller Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 ejga batzajla vse najboljse ane !!!! :OK: pa da skupi hitr na ksno furo na morje letimo :)
GhostRR Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 A kdo hoče zvedet, kakšen je filing, ko se zaveš, da si mimo belega kangooja ob cesti priletel 220 nevemčesaže? :SS Majo akcije v bohinju!
era Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 (popravljeno) A kdo hoče zvedet, kakšen je filing, ko se zaveš, da si mimo belega kangooja ob cesti priletel 220 nevemčesaže? :SS Majo akcije v bohinju! ← uf... :huh: a so te ustavl? Popravljeno Julij 14, 2005. Popravil era
Špilferderber Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 A kdo hoče zvedet, kakšen je filing, ko se zaveš, da si mimo belega kangooja ob cesti priletel 220 nevemčesaže? :SS Majo akcije v bohinju! ← a imajo več teh kengurujev? :hmm: ker včeraj je bil eden stacioniran na relaciji Celje/Rogaška Slatina... :doze:
pirrulz Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 a imajo več teh kengurujev? :hmm: ← Špil, razsvetlitev je na poti :grim : klik
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se