flero Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 ...dobra ideja...sm za...prej al pa pol gremo pa lahko še na gorenjske ride...tko kot ghost rr prav...Zatrnik via Pokljuka...res lepa cesta - do šport hotela... lp flox
Roky Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Alo alo kolega od Rocka z belo-rdečo R1....A sva se mediva dones srečala v Čirčah? :)
kađiva Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 ...dons ob 21.30h gujsnce pred Merkurjam .) ,...bomo kakšno poletno debato užgal... :OK: :) :) ... ...come in peace,or stay at home :ninja: ..... :lol1: :lol1: lp cagiva
gebre Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 ...alo gorenci!!....jz mam en zlo dober predlog :OK: ,...kva če bi se mi jutr popoldne mal na Bled spravl...v teh vročih dneh druzga kt osvežitev v vodi zame ne pride v poštev... :kva2: ... tm okol 16h...kva pravte :naughty: ← Ja končno :OK: , da ne bomo skoz mi v kranj hodil. Če res pridete kej pokličte, ker ne vem, če bom do 16.00 kej na netu.
batzajla Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 hmm,a se prou zastopmo :hmm: mi bomo v kran .)
Roky Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 sej seuš navadu :D ← A ste bli pol še doug? Jest sm bil že tok lačn, da nism zdržov :doze:
sledo Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 kvajdejjjj urkeži ej a je tle tut kšn iz okol Šk.loke aktiven a ste sam krančani
GhostRR Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 kvajdejjjj urkeži ej a je tle tut kšn iz okol Šk.loke aktiven a ste sam krančani ← jest sem 15min-do-Škofjeločan :P
cvetoo Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 jest sem 15min-do-Škofjeločan :P ← Jaz tudi, vendar z druge strani. Lp Cvetoo.
flero Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 (popravljeno) kvajdejjjj urkeži ej a je tle tut kšn iz okol Šk.loke aktiven a ste sam krančani ← ...margo je iz loke... :ninja: črn kawa Z750...:grim p.s. @cagiva: ....a je Bled uspel...včeri je blo res pasje... :blink: ...verjetn pasal... :kva2: lp flox Popravljeno Julij 30, 2005. Popravil flero
ant-z Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Plav ZR 7 od Toneta je iz Zminca pri Kajbitu.
gebre Objavljeno Julij 31, 2005 Opozori Objavljeno Julij 31, 2005 Naslednji vikend se odvija en tak fletn zborček (lani je bilo zakon :yea2: ) . Razmišljam takole: v petek dol...pa v nedeljo nazaj. Mogoče kdo zainteresiran?
Killroy Objavljeno Julij 31, 2005 Opozori Objavljeno Julij 31, 2005 He he...count me in :D Sam glede ostajanja do nedelje bo pa treba še mal razmislt :hmm:
Miller Objavljeno Julij 31, 2005 Opozori Objavljeno Julij 31, 2005 ej folk kva je ze una stran za motorje k folk iz celga sveta slike gor daje k je tud cagiva enkrat mu ene fotke gor ?? cagiva ?? :) thx!
metalbike Objavljeno Julij 31, 2005 Opozori Objavljeno Julij 31, 2005 Naslednji vikend se odvija en tak fletn zborček (lani je bilo zakon :yea2: ) . Razmišljam takole: v petek dol...pa v nedeljo nazaj. Mogoče kdo zainteresiran? ← No, končno sm si spet internet doma zrihtu pa bom lohk spet kej napisu na vsake kvatre :OK: Na red eye pa itak da se gre, lani je blo noro :) :yea2: Upam da bo polna postava, tko k lani.( pečo bo tud menda že zrihtou :)) Ps: miller: www.bikepics.com
gebre Objavljeno Julij 31, 2005 Opozori Objavljeno Julij 31, 2005 (popravljeno) Insajderske info... pečo se je danes že nekaj malega peljal :yea1: . Komaj čakam petek :yea2: . Aja pa še to, a vzamemo jagodke al marelice :naughty: . Popravljeno Julij 31, 2005. Popravil gebre
dašenka Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Gorenjci, moram vam priznat, da vam prav zavidam kakšne ceste imate.... :OK: :OK: ... LP D
Perla Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 ej folk kva je ze una stran za motorje k folk iz celga sveta slike gor daje k je tud cagiva enkrat mu ene fotke gor ?? cagiva ?? :) thx! ← evo link - kr od mene ... glej: bikepics.com ... k zgleda, da Cagiva še spi - verjetno je bil naporen vikend :yes: :kva2: :OK:
GhostRR Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Gorenjci, moram vam priznat, da vam prav zavidam kakšne ceste imate.... :OK: :OK: ... ← kje kje kje :eek:
GhostRR Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 ... k zgleda, da Cagiva še spi - verjetno je bil naporen vikend :yes: :kva2: :OK: ← Cagivin moped viden na Kamenjaku na koncu Istre včeraj popoldne :P
kađiva Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 .... :zzz: ...kaj kaj a je kdo mene omenjal..... B) ... ..amm ja,no to je to.... :zzz: ... :lol1: :lol1:
GhostRR Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 (popravljeno) .... :zzz: ...kaj kaj a je kdo mene omenjal..... B) ... ..amm ja,no to je to.... :zzz: ... :lol1: :lol1: ← Kje pa si bil... nism vedu, da je tko težko koga najdt na tistih skalah. Še bl čudn pa je, da te ni blo nič v safariju :D... Jest sm bil s hondo na štirih kolesih :afro1: Popravljeno Avgust 1, 2005. Popravil GhostRR
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se