Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

no šef je povedov svoje... grem z avtam :unsure:

važn da se ke pride :OK:

Objavljeno

Koko je poj fantje. A nam ni uspel pridt u Cele z motorjam. A je useen šu kdo.

Vidu sm enga z Šk. Loka registracijo.

Objavljeno
Jaz sem bil z motorjem gor - hočem rečt s skuterjem. (iz Kranja)

Ja sej sm vidu enga maxi skuterja z KR registracijo.

Sam ste bli pa dobri da ste pršli-mene je že tko zebl.

Objavljeno

Ja jaz sem bil tam kar z avtom. Pa tudi danes me ne mika, da bi šel ven. Zdajle je komaj 2 stopinji.

LP

PS škoda zaradi torte.

Objavljeno

Ja dons je res še mau mrz-sam za druh tedn so pa napovedane že višje tempereture (če se ne motm je za sredo napovedan 15 stopinj).

Poj bi se pa prot koncu tedna lahko u Rondoju dobl na ksni kavici - da odpremo novo sezono. :yea2:

ps: A je bla tortica dobra?

Objavljeno

Lep pozdrav sedaj že stoplega ognjišča :D Prlezu do sejma...na barju smo bli 3( z besedo trije) je motorji in smo skup odprdeli prot Cjeli. Res da ni blo prav toplo, sam me ni prav nič zebv. Fura je bla super... edin pod trojanami mi je mal ritko skup vleklo, ko je bla mokra cesta med predoroma. Ena dobra od mojga sopotnika: ej tmle (na Jeprc) pa še z lavfarcam smučajo midva pa na motorju :xx: :xx: Moj odgovor...Ti ljudje so čist prfuknjeni :kva2: :kva2: :kva2: na smuče sred poletja...

Lp

Drp11

Aja BTW Tdm z Škofjeloško tablco je biu moj! :yea2: :yea2: :yea2:

Objavljeno
Vidu sm enga z Šk. Loka registracijo.

Škofjeloški grb imanjo vsi Polanci ,Žirovci , Železnkarji = KANGLCE :lol1: ,skor do Medvod in skoraj do Kranja...

Tk da bi tšk pol reku gdo je biu edin če poznaš moped :hmm:

No drp11 se boš mogu kej ukol prpelat na ta nov QTH 88 na puku

Objavljeno

PECO

Tortica kot tortica, ampak ambient je bil nekaj posebnega in čeprav tam osebno nikogar ne poznam je bilo prijetno. OK, sem dal temo na spremljanje, če bm imel čas pridem.

drp11

Tvoja Yamaha je bila videna, ti pa nimaš tablice tako, da te nisem videl.

LP

Objavljeno

Ali bi gorenci začel s kakšnim druženjem, zdej k bo kmal sezona, al bomo zej kar po starem, vsak po svoje :OK:

Objavljeno
Poj bi se pa prot koncu tedna lahko u Rondoju dobl na ksni kavici - da odpremo novo sezono. :yea2:

Predlog? All in favor say...jeah :yea2:

Sicer pa bo treba konec tedna še definirat .)

LP by gebre

Objavljeno
al bomo zej kar po starem, vsak po svoje :OK:

Nič več odpadništva g. Odpadnik :D , ga bomo kar skupaj pili

Objavljeno
Ali bi gorenci začel s kakšnim druženjem, zdej k bo kmal sezona, al bomo zej kar po starem, vsak po svoje :OK:

Predlagam, da se malo več beremo, dogovarjamo, pa spoznamo, potem pa .....

LP

Objavljeno
Predlagam, da se malo več beremo, dogovarjamo, pa spoznamo, potem pa .....

LP

Kaj pa si s tem mislu "potem pa ..."

K po mojem bi blo res prou fajn da se zmenmo za ksn zbiralisce, se tm dobivamo na ksni debati ob pjaci al pa se skup km odpelemo. K tle pr ns se res nc ne dogaja (glede moto scene).

LP

Objavljeno
Kaj pa si s tem mislu "potem pa ..."

Mislil sem že napisati: GAAAAAAAAAAAS, ampak to ni ravno moj stil, zato nisem napisal do konca.

Sicer pa, nisi omenil enega Rondoja kjer se dobivate? Kaj je to PUB ali krožišče.

Treba se je zmenit, pa se dobiti in nekaj se bomo že zmenili.

BW Jaz sem iz Poljanske doline. Trebija

LP

Objavljeno
Sicer pa, nisi omenil enega Rondoja kjer se dobivate? Kaj je to PUB ali krožišče.

To je pub v kranju, nekje zraven mercator centra

Objavljeno

Cist tocn - Rodno je za Merkatorjam, polek rondoja(cestnga). Nau problema najdt.

Sej lahko se pa tut ket drget zmenmo. :P

Sicer je pa vse odvisn od vremena-se bomo ze sprot zmenil kdaj pa ket se dobimo.

Objavljeno

No vreme štima. A pride danes kdo v rondo?

LP

Objavljeno

Ne bo šlo dons - morm še cesto do glavne zrihtat (pouhn dreka).

Poj konc tedna se pa lahko že zmenmo.

A valja? B)

Objavljeno

Ma veš kuko, tale konec tedna je bl tko tko.No ni glih ne vem kako dobr, ker se kr dosti okol hod, pa da bi na petek al pa v soboto zvečer v kranj hodil mi ni ne vem kaj privlačna opcija-budale/pjanci na cesti ...do sedaj je bil termin v četrtkih nekje od 20.00 naprej, če se ne motim. Ne bi bilo slabo, če bi to kar obdržali.

LP by gebre

Objavljeno

Aja vi to mislte da bi se dobival bl prot veceru? :?

Jest bi predlagou bl zgodne popoldanske ure (leps vreme, ni se fajn ponoc z motorjam okol vozt...). :ph34r:

Vaše mnenje??? :hmm:

Objavljeno

Treba se je zment za točno uro in dan, drugače se ne bomo nikol dobil skup.

Samo ene dvakrat smo se dobil, pol je pa že vsak svojo uro hodil, ali pa ne, tko da so se dobil skup samo tisti, k so se skup tja prpelal, drugač je vsak samo pogledal tja, pa če ni blo nobenga je samo šu.

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :hmm: :yea2: :OK:

Objavljeno
Treba se je zment za točno uro in dan, drugače se ne bomo nikol dobil skup.

Samo ene dvakrat smo se dobil, pol je pa že vsak svojo uro hodil, ali pa ne, tko da so se dobil skup samo tisti, k so se skup tja prpelal, drugač je vsak samo pogledal tja, pa če ni blo nobenga je samo šu.

Se čist strinjam s tabo. :OK:

Sam se je treba zment bl prot konc tedna (povičini mamo več časa), pa za bl zgodno popoldansko uro. :yea2:

Kaj mislte? :?

Objavljeno

A ti to misliš recimo v soboto popoldne :hmm: , tud dobra varijanta, sploh nisem pomislil. No kje bo prvič...predlagam Bled :D OK sem pristranski jeb*t ga .)

Objavljeno

Men se pa Kranj kr u redu zdi.

Je pač res center Gorenjske. :huh:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!