Rock-46 Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Oooo Rock ;) Si pogledal une filme..Si vidu unga na Ridah ? :blink: ← Vidu vidu....zakon... Unga-Hugota, poznam, sosed skor:D vem jest kako on vozi ja :D Sva mela se ko sem mel jest 125 TZR, v unih ovinkih pred podbrezjam GOBOVCE, ornk tesno srecanje v ovinku un po kolenu dol, jst pa po tacki gor :D LP;Rock
Roky Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Vidu vidu....zakon... Unga-Hugota, poznam, sosed skor:D vem jest kako on vozi ja :D Sva mela se ko sem mel jest 125 TZR, v unih ovinkih pred podbrezjam GOBOVCE, ornk tesno srecanje v ovinku un po kolenu dol, jst pa po tacki gor :D LP;Rock ← Ei ei na teh ovinkih sm bil dozdej dvakrat (včerej nazadnje :) )....Od cagive brat mi je pokazal pa so mi zlo všeč...To je Podbrezje ane..Un taprvi ovink (smer iz Kranja) je še posebej dobr :) Drugače pa bogi un na Ridah k je padu :( Aja pa danes sva se peljala čez Podnart..Sem mislil, da se bomo kje srečali :P
GhostRR Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Ei ei na teh ovinkih sm bil dozdej dvakrat (včerej nazadnje :) )....Od cagive brat mi je pokazal pa so mi zlo všeč...To je Podbrezje ane..Un taprvi ovink (smer iz Kranja) je še posebej dobr :) ← Men pa asfalt v podbrezjah ni všeč... sploh tisti, ki je med Bistrico in Podbrezjami. Je ves zlizan. Uni ovinki dol do Podnarta so pa vredu, samo nepregledni... jest drgač še nisem najdu boljš ("varnega" in zanimivega) ovinka na gorenjskem od tistega na zatrniku! Tud tisti čisto pod Ljubeljem niso slabi, samo imajo tud nek čuden asfalt. Če ne veste, kaj je dobr asfalt za motor, pejte na Dvor-Kočevje.
Misek Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 No in kako je blo uceri na 3M? Ste pojedel ves sladoled? :OK:
batzajla Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 cagiva,kilroy pa zver so vse požrl,men je samo ena kepca ostala :(
kađiva Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 cagiva,kilroy pa zver so vse požrl,men je samo ena kepca ostala :( ← ...ja ja ja pa je cagiva spet vsega kriv....vi ste tko unga zanč jedel,...jz sem šu pa raj k sosedom ga iskat,k je dost boljši pa še večja porcija,....no al pa ne vem,mogoče sem bil pa uni kelnarci všeč pa glih sama sva bla tm,pa mi je mal več dala :kva2: :D :D :D
batzajla Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 paparaco aco je vse podokumentiral!
Roky Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 (popravljeno) Men pa asfalt v podbrezjah ni všeč... sploh tisti, ki je med Bistrico in Podbrezjami. Je ves zlizan. Uni ovinki dol do Podnarta so pa vredu, samo nepregledni... jest drgač še nisem najdu boljš ("varnega" in zanimivega) ovinka na gorenjskem od tistega na zatrniku! Tud tisti čisto pod Ljubeljem niso slabi, samo imajo tud nek čuden asfalt. Če ne veste, kaj je dobr asfalt za motor, pejte na Dvor-Kočevje. ← Kje je že Zatrnik,vem, da sm slišu sam sm pozabu :hmm: Je pa res, da je asfalt, kar precej zlizan, pa še neupam priletet notr z nevem koliko hitrosti :blush: Popravljeno Avgust 18, 2005. Popravil Roky
maXXXimum Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 No in kako je blo uceri na 3M? Ste pojedel ves sladoled? :OK: ← Foto tedna: gorenjska sekcija zbira za sladoled :lol:
batzajla Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 jebiga,bencin se draži pol pa še za sladoljed nimamo :glare: :D a je kdo za enodnevno furo po posočju,čez vršič v trento pa tko naprej... jst bom šu nasledn tedn enkrat verjetn
Misek Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Jaz vas čist podpiram! Bencin je drag!!! Sej drug teden pa še jaz pridem, bom prnesu klobuk s sabo da bomo mle kem dnar dat, al pa ga lahko kr v eno čelado damo :OK:
gebre Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Foto tedna: gorenjska sekcija zbira za sladoled :lol: ← To sem pa očtno zamudil :D
ant-z Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Jaz bom ček kakšno urco skošu do Bleda al pa Bohinja, sm cel dan delu pa res rabm mal sprostitve. Al bi šel kdo zravn?
Roky Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Rock danes sva si pa tako mahala, da sm mislu, da bova oba z motorjev padla :P
batzajla Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 a gremo zvečer mal u lajf :rolleyes:
Roky Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 a gremo zvečer mal u lajf :rolleyes: ← A to mislš pred Iskro ? :hmm:
batzajla Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 mah ropotal niti ne bi preveč med tednam zvečer... mogoč na gujsnce,al pa nekam na en sadjovc :P
Roky Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 mah ropotal niti ne bi preveč med tednam zvečer... mogoč na gujsnce,al pa nekam na en sadjovc :P ← A se dobimo ob 21.00 na gujsncah? .)
Roky Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Okej :OK: Torej ob 21.00 pred Merkurjam....Še kdo nej pride da nau dolgčas :D
batzajla Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 pa z biciklam sm rekord podru :afro1:
cvetoo Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 mah ropotal niti ne bi preveč med tednam zvečer... mogoč na gujsnce,al pa nekam na en sadjovc :P ← Eh, sem dvakrat pogledal, če sem na pravem forumu, če je to pravi batzaja :grim Lp Cvetoo. OK. A se kdo kaj vozi? Lp Cvetoo.
kađiva Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 OK. A se kdo kaj vozi? Lp Cvetoo. ← ...ja jz se mal,...letos 12.500km.... :whistle: ...tud ti se kokr vem,sam skup se še nismo nikamor peljal :hmm: :) :) ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se