smeško Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 Fantje gre kdo od tistih, ki ste ostali doma na kšno popoldansku furo?
maXXXimum Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 (popravljeno) Gorenci :OK: Pomoje vas je blo dans na primorski furi vec k primorcev :D Popravljeno September 24, 2005. Popravil maXXXimum
kađiva Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 Gorenci :OK: Pomoje vas je blo dans na primorski furi vec k primorcev :D ← :grim :grim :devil: ....sam res po moje...ja 7 nas je blo ane,po moje :hmm:
Brihta Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 :grim :grim :devil: ....sam res po moje...ja 7 nas je blo ane,po moje :hmm: ← Ja glih tam tam. Konjev ste mel ziher več :P
Sanda7 Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 pr nas je blo pa več kobil :lol1: hvala vam za družbo,upam da vrnemo drug tedn,sam sendviče mormo prej prpravt .)
Brihta Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 Kako je pa kej z vašo furo?
Brihta Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 ...sam sendviče mormo prej prpravt .) ← LOL :lol1:
batzajla Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 ene 2 strani nazaj je okvirn plan napisan.ta tedn bom preučil žemljevid pa kšno zanimivo cesto najdu+preštel tiste k so se in se še boste pofočkal,da greste...da pol prašam glede kosila pa to .) če ma kdo kšne predloge,na plan z njimi :) matr,pa ne da mam spet jst pr eni stvari 'organizacijo' čez :slap: :D
Tiger Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 Glažar a sem tebe v soboto zjutraj srečal na izhodu iz jeseniške avtoceste? :hmm: Je blo tolk na hitro sam se mi je čist zdelo da si ti. V strom je bil sigurno srebrn. Jaz sem jo mal po italiji in avstriji raziskoval. Se je nabral čez 400 km. Kam si jo pa ti mahal :)
GhostRR Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 (popravljeno) Za vse gorenjce, ki včasih kamikazijo na Ljubelj: Pred 3. tunelom je na izredno nepreglednem ovinku semafor, ker popravljajo cesto v tunelu :klicaj: :klicaj: :klicaj: . Danes doživel letos najbližje srečanje 3. vrste :eek: ! Popravljeno September 25, 2005. Popravil GhostRR
glažar Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 Glažar a sem tebe v soboto zjutraj srečal na izhodu iz jeseniške avtoceste? :hmm: Je blo tolk na hitro sam se mi je čist zdelo da si ti. V strom je bil sigurno srebrn. Jaz sem jo mal po italiji in avstriji raziskoval. Se je nabral čez 400 km. Kam si jo pa ti mahal :) ← Hitel na Ride kjer so me čakali pomurci in gorenci da smo odšli na rajžo.Vidu te ampak ni blo cajta za pomahat sem mogu bit v eni uri in petnajst minut na ridah. Pa še to ti sporočam da mi je na Gorjancih ketno obisal dol ,bilo vse v redu.
tamikena Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 (popravljeno) cagiva...kaj je zdaj z vožnjo...a še velja ali je že prišlo do sprememb? :? :hmm: Popravljeno September 25, 2005. Popravil tamikena
Thundercat Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 ogled slik uradnega fotografa srečanja primorske sekcije & ostalih je mogoč na temle naslovu .... oz. tukaj v kolikor vas zanimajo tudi foto utrinki z lanskega srečanja.... :D hvala codeinu :OK: :worship:
gebre Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 (popravljeno) @glažar...A ti si bil ti, jest sem pa gruntal kdo je to bil :slap: . Popravljeno September 25, 2005. Popravil gebre
kađiva Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 (popravljeno) cagiva...kaj je zdaj z vožnjo...a še velja ali je že prišlo do sprememb? :? :hmm: ← ...še velja normalno :grim ...pa tud moja ponudba še velja :grim :004 ... edin neki bi te prosil,...dej nam mal vreme naroči,prosim! :) ...mal sonca iz primorske :OK: Popravljeno September 25, 2005. Popravil cagiva
Brihta Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 Sam pazi pol da se ne boš zarad kakega kartonskega radarja spet ustavljal po prvi, k jo bo naprej vrglo :D
kađiva Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 (popravljeno) Sam pazi pol da se ne boš zarad kakega kartonskega radarja spet ustavljal po prvi, k jo bo naprej vrglo :D ← ja tastar men je srce v hlače padu k sem ga zagledal,...prpelal sem ca.130km/h prot njemu in pol ga zagledam :eek: ..... :D :D ...sem se mogu ustavt pol tm na avtobusnem postajališču :) ... aja pa dons sm te v Kamniku vidu...a si eno mal naokol peljal a? :naughty: lp cagiva B) Popravljeno September 25, 2005. Popravil cagiva
Brihta Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 ja tastar men je srce v hlače padu k sem ga zagledal,...prpelal sem ca.130km/h prot njemu in pol ga zagledam :eek: ..... :D :D ...sem se mogu ustavt pol tm na avtobusnem postajališču :) ... aja pa dons sm te v Kamniku vidu...a si eno mal naokol peljal a? :naughty: lp cagiva B) ← Kaj me pa nisi za rokav pocukal. Tisto je bila pa moja ja.
tamikena Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 ...še velja normalno :grim ...pa tud moja ponudba še velja :grim :004 ... edin neki bi te prosil,...dej nam mal vreme naroči,prosim! :) ...mal sonca iz primorske :OK: ← saj jaz dovol svetim :lol1: :D ...
metalbike Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 okivren seznam kandidatov: 1.batzajla 2.era 3.cagiva 4.gebre (če dobi motor nazaj) 5.flero 6.primozh 7.peco (če bo vreme,ka velja za vse :P ) 8.bubamara (če se opogumi :P ) kaj pa ostali Killroy,cvetoo,JerryTDM,metalbike,Incubation,Yoldi,...kdo je še da koga ne pozabim....smeško,Brdaus,mrki,...Maverick :hmm: ← veš da grem jz tud :) :naughty:
kađiva Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 veš da grem jz tud :) :naughty: ← vem :grim ....sej sred tedna bom objavil še 1x seznam vseh .) ...edin neki sem razmišljal...zdej od začetka je blo rečen da bomo jedli v Kranju ko se vrnemo...zdej je edin to problem,da če grejo z nami tud primorci,štajerci,dolenci al kdorkol že se mi zdi,da ne bojo vsi z nami nazaj hodili v Kranj :hmm: ....a bi bla mogoče bolš varjanta,če jemo nek na primorskem med potjo :hmm: ...sam vprašam :) ... aja pa tole je zdej okvirna pot,ki nj bi jo odvozili: KR-Žiri-Logatec-Podkraj-Col-Ajdovščina-Vipavski Križ-Branik-Štanjel-Sežana-Divača-Koper-Portorož ali Piran po želji-Divača-Vremski Britof-Pivka-Postojna-Logatec-LJ-KR-Bled motozbor :OK: any questions??? :)
era Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Za dons ne vem, upam, da so spucal, ampak včerej zvečer sm opazla da je en vleku eno oljasto črto od Police pa čez križišče proti Kranju.
gebre Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 vem :grim ....sej sred tedna bom objavil še 1x seznam vseh .) ...edin neki sem razmišljal...zdej od začetka je blo rečen da bomo jedli v Kranju ko se vrnemo...zdej je edin to problem,da če grejo z nami tud primorci,štajerci,dolenci al kdorkol... ← Ni problema, na taprvi parkplac pa snedviče vun :grim .
Anubis Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Ni problema, na taprvi parkplac pa snedviče vun :grim . ← Za tak plan sem tudi jaz. Razen če se zmenimo, pa sem jaz backup prevoz s trugo in vam peljem malico. :devil: :devil: :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se