Brihta Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Jst tut grem, če bo vreme, pa če bo babica kej dala.
flero Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 ...mal z zamudo :grrr ...smo bili odsotni :grim ...VSE NAJ NAJ = Cagiva & Cveto :yea1: ... lp flox
batzajla Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Za tak plan sem tudi jaz. Razen če se zmenimo, pa sem jaz backup prevoz s trugo in vam peljem malico. :devil: :devil: :devil: ← no evo,anubis bo skuhal golaž pa ga za nami vozu :D ja lahko gremo tud dol jest,itak .)
flero Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 ...evo, za furo prfočkam še 3 kandidate, ker se bodo verjetno pozabil :P ...Pecy, Margo, Polo... lp flox
margo Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 hvala flox :004 ,upajmo d bo vreme tud :)
JerryTDM Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 (popravljeno) Jest tut :grupni: Popravljeno September 26, 2005. Popravil JerryTDM
glažar Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Fantje dobr se mejte :OK: pa primorce dobr pogostite,sam pol poglejte da navjo kej v vrečke metal. Bi pršu , vedno za žur ,sam se jutri odpravlam na Krf za 10 dni ,sori fantje še vidmo ob drugi fešti :yea1:
robberrt Objavljeno September 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2005 čak čak čak čak, mamo pa toook dobrih gostiln na gorenjskem da bomo pa jedl na gorenjskem al pa bom vodo sabo pelov. Sj ok če se gre na pirmorsko se da oni organizirajo se gre tam jesti, ampak če že gorenci nekej organiziramo, se pa je pri NAS!. Kuga mislte??
kađiva Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 (popravljeno) ok jemo pr "nas"... :D :D robi prov maš :grim ... no pa še 1x HVALA VSEM za čestitke .) Popravljeno September 26, 2005. Popravil cagiva
cvetoo Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Tole pa postaja zanimivo. Gume še nimam, a če vas bo toliko, potem ne boste mogli gonit, torej štejte tudi mene B) Se vidjamo. Cvetoo.
robberrt Objavljeno September 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2005 glede kosila, lahko se jaz zmenim v gostilni Bolero v Naklem, kjer so porcije ogromne, cene gorenjske imajo pa vse od zrezkov do pic, in izredno dobre kalamare? V kolikor se strinjate bom rezerviral mize.
kađiva Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 men tud B) evo to je pa zdej okviren seznam,kjer so šteti samo vozniki brez sopotnikov oz. sopotnic (razen moje :P ) tko da za sopotnike povejte da vemo prbližn za kok oseb rezervirat v gostilni .) ane robberrt :naughty: 1.batzajla 2.cagiva+sopotnica :naughty: 3.gebre 4.peco (še za fotra povej če bo šu) 5.Misek 6.bubamara?? 7.primozh 8.flero 9.Killroy 10.JerryTDM 11.GhostRR 12.Zeus 13.robberrt 14.Anfl 15.Sanda7 16.metalbike 17.Brihta 18.Pecy 19.margo 20.Polo 21.cvetoo 22.Maverick ...da ne bo kakšnih pripomb,seznam sem delal po vrsti tko kt ste se pofočkal .) in ne po abecedi ali priljubljenosti :lol1: ... zdej,če je še kdo nj pove,sicer pa do sobote se bo gotov seznam še kej spremenu :P okvirno je pa to to :OK: vem da je še nekaj vprašljivih za katere še ne vem a grejo lp cagiva B)
kađiva Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 aja sem pozabu rečt da vreme BO!!!!!! :OK: :OK:
era Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 In kdaj in kje ste zmenjen da štartate?
robberrt Objavljeno September 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2005 ane robberrt :naughty: DA, bom jaz to rešil.
robberrt Objavljeno September 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2005 (popravljeno) zadeva je sledeča : Zbor je v soboto v jutranjih urah in sicer pred lokalom RONDO v Kranju, zadaj za Mercatorjem ob 9:00 uri, jaz bom tam že ene 15 minut prej da popijem še kavo tko da se lahko kdo pridruži. Fino bi bilo da pridete vsi s polnimi rezervarji da ne bomo potem še letali po črpalkah in se čakali, drugače se pa počaka pred Rondojem in vsi natankate na najbližji črpalki. Kje se boste pa ostali iz ostalih sekcij dobili pa najbolje da sporočite in se tam ustavimo. Okoli 15 - 16 ure bom rezerviral v naklem, in ob nekako 18h odhod na motozbor Bled. Lp, Robi Popravljeno September 27, 2005. Popravil robberrt
Brihta Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 (popravljeno) Kje so pa voznice??? A jih gorenci zase sparate :P Popravljeno September 28, 2005. Popravil Brihta
robberrt Objavljeno September 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2005 brihta brez skrbi, pridejo tudi voznice...
smrekca Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 aja sem pozabu rečt da vreme BO!!!!!! :OK: :OK: ← Vreme itak bo .) , sam jz pa grem samo, če bo lepo.
andrej Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 dalenska sekcija tud pride pogledat :OK:
kađiva Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 Vreme itak bo .) , sam jz pa grem samo, če bo lepo. ← a bo v redu?? :naughty: V soboto bo sončno, na Primorskem bo pihala šibka burja. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla.
smrekca Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 a bo v redu?? :naughty: V soboto bo sončno, na Primorskem bo pihala šibka burja. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. ← QL :OK:
Misek Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 Pismo se nas je pa nabral kr veliko! No pa sej je prav! Da nam se temperature przanesejo da ne bo treba se oblačit kot medved, po bo pa vse! Noro!!! Sam jaz se vrjetno ne bom mogu prdruzet :BUA: , sej se sporočim! Bom vidu ce se bo dalo kej drugač zment!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se