margo Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 res je blo super :OK: :OK: in tud jutranji mraz nam ni mogel do živega :grim Flox ti pa drugič prej z besedo na dan ne pa zdej k smo že doma :P
robberrt Objavljeno Oktober 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 in seveda še en primer motorističnega pozdrava, ene dva nasprotiidoča sta skorej iz ceste zgrmela dol na skale, je blo tam eno dete...haha
Gregs Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 ... mal je blo pomankanja organizacije... ...ni blo Gregsa.... :devil: :devil: :devil: :P Vidim pa, da ste se imeli lepo... :OK: :OK: :OK: Pa dobro ste tudi jedli.. ne samo sendvičev iz rucaka... :whistle: O:-)
flero Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 ...ni blo Gregsa.... :devil: :devil: :devil: :P ← ...tole o organizaciji, je bilo mišljeno le kot ne-dogovor, med nami, ki smo prej štartali iz Bleda...da ne bo pomote...organizacija s strani Cagiva&Robberrt&Batzajla&Co. je bila pa b.p. :OK: ...drugo leto bo treba večkrat skupi letet :grim ... lp flox
anfl Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 ...Vladek pa Anfl...hmm? :hmm: ...vama sm pa že vse na Brionih povedal :grrr ...hehehe! ← Ja res si nama ušesa navil, pol še spat nism mogu :D !
batzajla Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 A ste za akcijo?? ← ja,zdele grem feltne prešraubat,pol bo pa akcija :devil: čedne slikce :)
peco Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Jah kaj nej rečem za včeraj............................... :OK: :OK: :OK:
margo Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Ja res si nama ušesa navil, pol še spat nism mogu :D ! ← :hmm: še dobr d nism bil z vama, sigurn je mel spet dar govora tko kt cel dan. Še ena prednost čelade :grim pa brez jeze flox :004
batzajla Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Jah kaj nej rečem za včeraj,končn sm se najedu :OK: :OK: :OK: ← :lol1:
Misek Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Lep dezeven pozdrav vsem! Ja videm da ste se melei fenomenalo. Noro! Naslednič grem zraven ceprav za letos bl slabo kaze, ampak vseeno!!! Upam da se kej kmal vidmo da se prdruzmo se tisti k v soboto nismo mogel!!!
Brihta Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Ja pa tempo je bil hud. Sem mel kr mal težave vas ujet. Ker sem na črpalki na obali opazil, da sem pozabil podkapo v Portorožu. Šel sem jo iskat. Nato sem vas ujel šele v Kozini. Hitri smo bli :OK:
Maverick Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Blo je fajn! :OK: Sam skoda da vs u naklem nism najdu kam ste sli jest, sem mogu it tankat.Jebat ga sej sm se ga pa pol zvecer nazru :afro1:
Thundercat Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 sem vas videl včeraj ko ste šli čez postojno ob 15.26... :OK: :worship:
kađiva Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 No nj še jz povem mal :) Bilo je enkratno,kr težko bi se odloču katera fura mi je bla bolš naša al primorska,...obe sta bli nepozabni :OK: Jz upam,da vam je bla pot k sem si jo zamislil všeč :) ,vreme sem naroču,folka se je tud kr nabral po pričakovanjih tko da spomlad se spet dobimo na "open season" furi :OK: :OK: za letos mislm da smo več al manj zaključil s sezono Hvala vsem k ste se udeležilil fure in s svojo prisotnostjo popestrili dogajanje :OK: ...madona kako lepo sem to napisal :lol1: :lol1: :lol1: fotke :yea2: lp cagiva B)
flero Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 (popravljeno) ...madona kako lepo sem to napisal :lol1: :lol1: :lol1: lp cagiva B) ← ...ja res :grim ...tko lepo, da je že kr mal kičast...hehe... :P p.s. ... :hmm: da ne pozabim...margo, s tabo pa tud še nism opravu... .) lp flox Popravljeno Oktober 2, 2005. Popravil flero
tamikena Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 (popravljeno) gorenci...zakon ste... :worship: ...zelo lepa fura... :yea2: ...hrana :OK: ... :D :yea1: edin zbor...je blo videt, da ste gorenci... :P .... :004 Popravljeno Oktober 2, 2005. Popravil tamikena
Godfather Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Cagiva a ste trobili in navijali gas ko ste se mimo mojga bloka peljali.
era Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 (popravljeno) ...ja, za nazaj smo se pa naša skupina kar razbežal, sem upal, da gremo še na eno drinko v Kranj :cry: ...Margo, Jelka, Era, a n?! :P ...ampak, nč hudga, mal je blo pomankanja organizacije :doze: ... ← Ja.. ampak res no... noben ni nč reku, pol smo šli pa vsak po svoje :huh: Flox ti pa drugič prej z besedo na dan ne pa zdej k smo že doma :P ← Ja... istih misli... Pol reče,k smo že vsi doma... :slap: <_< Jah kaj nej rečem za včeraj............................... :OK: :OK: :OK: ← :yes: :OK: Ja pa tempo je bil hud. Sem mel kr mal težave vas ujet. Ker sem na črpalki na obali opazil, da sem pozabil podkapo v Portorožu. Šel sem jo iskat. Nato sem vas ujel šele v Kozini. Hitri smo bli :OK: ← Upam, da je bila vožnja nazaj OK... :) Pa da te ni preveč zebl... Isto se sprašujem za Andreja... :hmm: p.s. ... :hmm: da ne pozabim...margo, s tabo pa tud še nism opravu... .) lp flox ← a ja.. a ja.. kwa bosta pa delala :blink: :whistle: :D Hvala tebi, da si me počaku na izvozu za avtocesto in mi najdu parkirplac na Bledu.... :004 :blush: Ok, pa še to: Se bom potrudla drugič, da: - ne bom sedela tolk na "levo" - bom mela vseh 8 prstov na tačkah - manj hodila na wc Če je pa še kej, sem pa prepričana, da me boste spomnl... :P hvala za mleko Fino sem se mela z vami.... era vas ma rada... :) Popravljeno Oktober 2, 2005. Popravil era
kađiva Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Cagiva a ste trobili in navijali gas ko ste se mimo mojga bloka peljali. ← jz sem z mal več obrati vozu ja čez Divačo :grim :grim ....v eni prestavi nižje kot bi sicer :D
maus Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Jaz sem pa čez celo Divačo burnout delu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Lepa furca je bila z gorensko sekcijo. Tudi drugič se bom prijavu, ampak takrat bom meu sendviče s sabo :lol: :lol: :lol: :lol: . Sem mislu da se zajebavajo vendar so na pumpi v Kozini vsi začel sendviče vn vlečt... hahahaha pol sem ga KR1A pol spizdu, oziroma sem za zamenu sa kufe... hehehehehe. Hvala vsem lp maus
margo Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 a ja.. a ja.. kwa bosta pa delala :blink: :whistle: : Pomoje bo zgledal tkole :friend1:
Gregs Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 ...tole o organizaciji, je bilo mišljeno le kot ne-dogovor, med nami, ki smo prej štartali iz Bleda...da ne bo pomote...organizacija s strani Cagiva&Robberrt&Batzajla&Co. je bila pa b.p. ...drugo leto bo treba večkrat skupi letet ... ma sej je bla samo šala... ;) :D :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se