Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

hmm,se bom pozanimal :trance_33_sleep:

ne čist resno,res bi šli lah sprobat nove kugle dol v savsko loko.jst stavim nase da bom zgubu :devil:

Objavljeno

Jaz sem bil glih zdejle dol - je kr fino uštiman, mize so full dobrte.... :OK:

Objavljeno

uhka b preh puvedou :BUA: :P :D

Objavljeno

sem bil samo poklican na dolžnost .)

Objavljeno
...ja, za nazaj smo se pa naša skupina kar razbežal, sem upal, da gremo še na eno drinko v Kranj :cry:

... ti pa drugič prej z besedo na dan ne pa zdej k smo že doma :P

Jaz sem bil glih zdejle dol - je kr fino uštiman, mize so full dobrte....  :OK:

uhka b preh puvedou :BUA:  :P  :D

:hmm: kwa.. a je to kakšna gorenjska gripa a kwa...? da se ne znamo nč zment :slap:

Objavljeno

ah ne era sam nimajo vsi koledarčkov tko kt ti :P :D :D :D

ja drgač pa jz sem ZA biljard,...kar nekaj vode je že preteklo odkar smo ga zadnjič igral :grim

Objavljeno

A za ta teke stvari rabte zenske koledarcke? Men pa nikol ni blo jasen kaj skoz neki v koledarcke gledate in preverjate! :slap:

Za biljard bi bil pa jaz tut za! Sam bl pol konec tedna, razen sobote! Ja sej vem nekdo se more najdet k bo kompliciru zadevo. :OK:

Če boste kej konec tedna igral se bom enostavno prdruzui, pa je! :D

Objavljeno

baaah,ne za vikende :grrr dons u večer naprimer .)

Objavljeno

Ja no kakorkoli mogoč pa tut med tednom kej časa najdem. Kdaj pa greste dones zvečer?

Objavljeno

dons zvečer okol 20.30h se dobimo v tanovmu centru dol v Savski loki bivši "koreji" :D

bomo kakšno rundo odigral :afro1:

Objavljeno

ja.tistga k ne bo,ga en tedn kličemo drek :fredy:

Objavljeno
dons zvečer okol 20.30h se dobimo v tanovmu centru dol v Savski loki bivši "koreji" :D

bomo kakšno rundo odigral :afro1:

a zdaj vem za kaj se je šlo...ni fer...jaz bi tudi šla... :cry: ...

Objavljeno

mene danes dol njet.........sm že včerej dol vidseu.........kaj sem zdaj drek :hmm: :glare:

Objavljeno
a zdaj vem za kaj se je šlo...ni fer...jaz bi tudi šla... :cry: ...

a ti bi tud šla :cry: :D :D :004 ....eh no sej zgleda da danes noben ne bo šel,pa kakšn drug dan

Objavljeno

vsi smo dreki :lol1:

drugič mal napovejte udeležbo,magar na PM predlagatelju,da se ve prbližn kolk nej bi nas blo .)

Objavljeno

Zdej pa ne vem al se vsi srmujemo :( ker smo dreki al pa vsi zunej na dezju stojimo, da dez spere drek iz nas? :eek: :glare: :P

Objavljeno (popravljeno)

TUD MAŠONI SMO GORENCI :yea1: in to spod VELIKANKE!!!!!!!!!!!!

post-34-1128583191_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Perla
Objavljeno
TUD MAŠONI SMO GORENCI  :yea1: in to spod VELIKANKE!!!!!!!!!!!!

post-34-1128583191_thumb.jpg

a ta je tud gorenka na desni :blush: :D :D ...

ja drgač pa sej vemo da ste gorenci,sam do zdej se še noben od vas ni nč oglasil v tej temi :)

lp cagiva B)

P.S. se vidmo v domžalah v soboto če bo kej suhega vremena :whistle:

Objavljeno
a ta je tud gorenka na desni :blush:  :D  :D ...

ja drgač pa sej vemo da ste gorenci,sam do zdej se še noben od vas ni nč oglasil v tej temi :)

lp cagiva B)

P.S. se vidmo v domžalah v soboto če bo kej suhega vremena :whistle:

kađiva...dej no...gorenjke imajo veliko bolj strenirane riti...al pa imam samo jaz s takimi opravka ;)

Objavljeno
kađiva...dej no...gorenjke imajo veliko bolj strenirane riti...al pa imam samo jaz s takimi opravka ;)

...no ja tud ta ni tko švoh :) ...

o gorenjskih ritkah bi se pa tud dalo še razpravljati,...ah al pa jz špegle rabm :eek: al pa je to problem da gorenjke zapostavljam in preveč ostale gledam :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Zdravo klapa vidim da ste se mel na furi dobr :yea2: škoda da sem bil v toplih krajih pa drugo leto . :hmm:

Kar se pa gorenjskih ritk tiče v zgornjesavski dolini pa ta sigurno ni iz naših krajev :nono: bi jo sigurno vidu :eek:

Al pa so jo Mošoni skrival po bajtah in garažah :nono: to pa ni dobro za ostalo motoristično klapo :nono:

Objavljeno

Kolk časa boste mel še prjavlene svoje konjičke? Jaz ga grem vrjetno dones odjavit! :(

Objavljeno

Celo zimo prjavljen..

KTM je za vse letne čase :)

LP;Rock

P:S Oz. ga morm it prjavt, ker jst prjavm ktm cez zimo pol odjavim prijavim yamaho in spet obratno:) se lih lepo obnese

Objavljeno

KTM! :afro1:

Objavljeno (popravljeno)

kwaj to KTM? :huh:

jest bi tuuuuuuuuuuuuut :blush:

aja.. pozabla sm.. dodat...

VAŽIČI!!!!!!! :P

Popravljeno . Popravil era

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!