Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

He he,na morje bo pa bl težko... vsi z makinami,pol pa jest s svojim revšetom=ne preveč dobra ideja... :hmm: Sej ste vidl,ko sva se z gebretom vlekla-k megla.Drgač je pa ena dobra stvar-sm bil vsaj road captain za neki časa :notworthy: :yea2: :lol1:

Lp

Objavljeno

Za 125 dej lim pa še dva gor si ga čist fajn peglou - kokr se na tem motorju to sploh da. Sam en nasvet ... mal rore odpri. Jst sm na sr 125 zamenou rore od daystarja odprte, pa se je slisal kt d bi meu intrudrja 1400!

Objavljeno
Za 125 dej lim pa še dva gor si ga čist fajn peglou - kokr se na tem motorju to sploh da. Sam en nasvet ... mal rore odpri. Jst sm na sr 125 zamenou rore od daystarja odprte, pa se je slisal kt d bi meu intrudrja 1400!

Jah,sej to mam u planu.K ga bom zdejle na servis pelov,bojo še to uštimal.(ČeBiToDomaDelovBiLahkoŠeKejPolomuPress)

Lp

Objavljeno
Sevede da smo za turo.

Sevede če bo lep ureme, pa da mau prej gremo.

LP PEČO

to je to. gremo v piran na kavico in v portoroz na sladoled. ker sem samo za konkretne resitve in ne za filozofiranje in politiziranje predlagam da se zmenimo nekje ob 11h v rondoju in gasaaaaaaaaaa!?

Objavljeno
to je to. gremo v piran na kavico in v portoroz na sladoled. ker sem samo za konkretne resitve in ne za filozofiranje in politiziranje predlagam da se zmenimo nekje ob 11h v rondoju in gasaaaaaaaaaa!?

Sem takoj za to, če bo vreme, ga registriram do sobote :notworthy: pol pa 100% grem na kavico in sladoled :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

sva ze dva. jest ga moram tud se registrirat, sem cakal prvo dezevje, da malo ceste spere, ker bi kmal na nasi ulici padel zaradi svinjarije na cesti. in dezevje je tu.

Objavljeno

Ja bi reku da je kr dobra ideja za soboto, sam kokr sm jest dons zutrej vremensko napoved poslusou je tut za konc tedna še slab ureme napovedan.

Tko da če bo vreme letemo, drugač pa za kšn tedn prestaumo.

Pa upam da majo u Portorož dobr sladoled. :D

Objavljeno

ok, kaj pa ce bi vi to tut kej v temo "napovedi dnevnih vozenj"? sam bi se vam tudi pridruzil ce bi me hoteli sabo, pa se dobro da sem sem pogledal, ker ponavadi prebiram samo prvi del foruma.....aja, do kam pa smatrate gorenjsko? :D

Objavljeno

Ja fino...morje...Mi smo ponavad prov radi na kakšne hribe rinl v teh mrzlih dneh(ljubelj, Soriška planina... :xx: :xx: ) da nas je še bolj zeblo... No ja tk.. če se boste kej hmal zguncal(zgodej) ,lahk grem tut jest :kva2: :kva2: :kva2: , ke morm bit zvečer nazaj do enih 5h (posla u Rock bar bled) :yea2: :yea2: :yea2:

Drgač sem pa gorenjsko že kar fajn prevetril...Tržič, Bled, Bohinj.. in vse kar zraven sodi :D :D :D ,Pa lj, pa Kr parkrat...Veselo, sam pol je malo :( :( :( ko je treba vsako furo motor sprat (soli ne prenesem...) Držmo pesti, da se ta dežek ne prelevi v sneg :BUA: :BUA: :BUA: Pa da se le enkrat zmenmo za kak izlet.

Lp

Drp11

Ps Softi, ko bom ziher za kako bolš furo jo bom malo bolj očitno najavil. Sedaj so bile bolj na juriš pa na slepo...

Objavljeno
če se boste kej hmal zguncal(zgodej) ,lahk grem tut jest :kva2: :kva2: :kva2: , ke morm bit zvečer nazaj do enih 5h (posla u Rock bar bled) :yea2: :yea2: :yea2:

Če bo tako sem tudi jaz zraven.

LP

Objavljeno
Če bo tako sem tudi jaz zraven.

LP

:D :D :yea2: :yea2:

Objavljeno

Fantje zunej spet sneg pada.

:kva2: :kva2: :kva2: NORO!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno

Se pridružujem žalostni opazki...Opet ova bjela govna :BUA: :BUA: :BUA: tA PA RES NE ZNA NEHAT :fight2: :fight2:

Zasnežen pozdrav...

Drp11

Objavljeno

Zej je pa po mojem že res cajt da za eno mašo skp vržemo pa preženemo tale sneg. :devil: :devil:

Objavljeno

Kurenti so slab plesal :devil: Pr ns sneži k s p***e :xx: :xx:

Objavljeno

Jesenice-Bled sneguje k spiz*e :angry:

Objavljeno

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sneg je že na cest :cry: :cry: :cry:

Objavljeno

nažalost res...in vremenska napoved tut ni nič kej obetavna...jutr nej bi biu dež (upam, zato da bo ta sneg šu), sam u sredo pa spet sneg...no u četrtk nej bi blo prehodno izboljšanje, sam bodo nizke temperature, tko da smo mal prehiteval z odprtjem sezone :(

Objavljeno

Sploh ni tolk probleme u snegu.

Problem je u tem, da bodo naši vrli cestni delavci spet ceste posipal s soljo in peskam. Res noro. :cry:

Objavljeno

Ma pohn kur*c mam že tega snega! :angry: Se bom polet prov z veseljem kuhov u ledru z 30+ stopinjami-sam da ne bo tega snega(pa posledično soli) na cest!

Lp

Objavljeno

prov beda je ta bedn sneg. majkemi. pr nas se sicer ceste se ni prijel, je pa prav fino ze na strehah. Samo se to cakam, da bodo spet posuli goro peska po cestah :angry:

Objavljeno

men se pa jebe - 15. je še deleč :doze:

Objavljeno
men se pa jebe - 15. je še deleč :doze:

A te lahko prašam kva ma zej 15. tle veze? :?

Objavljeno

Plača? in posledično registracija+nova guma, samo ugibam .)

Objavljeno

Po druh stran smo pa 15-ga glihkar bli tko de....

Sej vem koko je to (usi vemo) - sad ga vidiš, sad ga ne vidiš :angry:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!