kađiva Objavljeno Oktober 29, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2005 a zdej boste že v hribe začel zahajat :D :D ... no jz raj ne bom šu ,nočem povzročat težav gorski reševalni službi :lol1: :lol1: ... Blejci!!! a je 31.10 v Rocku koncert??
margo Objavljeno Oktober 29, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2005 sej se da tud na "varnem" v kakšni koči počakat :grim
Dirkac Objavljeno Oktober 30, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2005 Da ne bo kdo reku, da se zadnji dan začenjajo dogovori. :) Ta četrtek spet Manjana? Jaz sem mel v tem tednu mal pavze, ker preveč je pa preveč. :D
Killroy Objavljeno Oktober 30, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2005 Torej,da Cagivi odgovorim kljub temu da je gebre že interviniral...Lady's First igrajo u soboto, 5.11. u Rock Baru na Bledu. Lp
kađiva Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 Torej,da Cagivi odgovorim kljub temu da je gebre že interviniral...Lady's First igrajo u soboto, 5.11. u Rock Baru na Bledu. Lp ← hvala za info. zgleda je Yoldi mal datume zamešal :D :D
batzajla Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 Ta četrtek spet Manjana? a smo študentje a nismo :afro1:
Zeus Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 @cagiva: ni yoldi datume zamešal nič...no sja učer k sm ga srečou ni kazal na to :)...je reku da je dons u rocku nek DJ da majo študentje en žur al kwa...pa da so oni u soboto, tko k je že gebre reku...mjbi si sam mal narobe zastopu :)
kađiva Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 @Zeus: ne ne on je men takrat drgač reku,...sej ni bil ziher :D
Zeus Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 aha no...učer je men precj zihr reku :)
Sanda7 Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 sanda7 sindrom je pa kužen :D ← ja verjetno da bo to držalo :lol1: zdi se mi da vem kje je zvrok tega sindroma :grim sicer pa vsem skupi en lep pozdrav .)
batzajla Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 sicer pa vsem skupi en lep pozdrav .) ← ja madona douh te ni blo,ke ses pa guniwa :D
gebre Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 zdi se mi da vem kje je zvrok tega sindroma :grim ← Kurja gripa :grim
Sanda7 Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 ja madona douh te ni blo,ke ses pa guniwa :D ← u k b ti vedu :hmm: ma sem jo mal namakala v toplicah,sam premal,se reva tud ohladit ne more :slap: aja pa na dirki minimoto sem bla v brežicah na danes ku je pa moški striptiz smo pa morali domov,ma mi je še zdej žov k nisem šla včeri vsaj na lezbo show :cry:
batzajla Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 ...je reku da je dons u rocku nek DJ da majo študentje en žur al kwa... ← no no no,kaj je tole??če kdo kej ve,na plan z info! :)
Killroy Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 (popravljeno) Halloween party, baje clo s srečelovom pa hostesami :OK: Popravljeno Oktober 31, 2005. Popravil Killroy
batzajla Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 kva bo zaena muzka?mejbi pridemo
Killroy Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 Ti, nebi vedu točn...najbrž bo vsega po malem. Koga briga muzka- show me the damn girls :P
kađiva Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Se prav jutr spet od 21h naprej prisotnost motosvetovcev v Manjani na četrtkanju :OK:
Misek Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Gorence je pokopala megla in slabo vreme! .)
GhostRR Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 (popravljeno) Se prav jutr spet od 21h naprej prisotnost motosvetovcev v Manjani na četrtkanju :OK: Ah študentarija... adje, delat v petek zjutrej, pa nau nobenga v manjani! :P ... ... kje so tisti časi :whistle: Popravljeno November 4, 2005. Popravil GhostRR
kađiva Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 khhhmm,khmmm.....dobr jutr...a je kdo študente omenjal :) ja Misek eni smo bli včer tm...ostali ste zatajil :D :D ...fak no a bo še kej sonca da se mal zapeljem še :(
Brihta Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 khhhmm,khmmm.....dobr jutr...a je kdo študente omenjal :) ja Misek eni smo bli včer tm...ostali ste zatajil :D :D ...fak no a bo še kej sonca da se mal zapeljem še :( Te vabim na furco. Jebes sonce. Ti sam povej kam greva?
Misek Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 khhhmm,khmmm.....dobr jutr...a je kdo študente omenjal :) ja Misek eni smo bli včer tm...ostali ste zatajil :D :D ...fak no a bo še kej sonca da se mal zapeljem še :( Ja a ves kako je blo ucer sem bil do pol devetih (20:30), v sluzbi pa smo pol samo na eno pivo letel v roka pol pa dam spat :zzz: Drug teden pa skor ziher pridem k je VINJARJADA! :OK: Kdo pa ste bli tm?
kađiva Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 ja kdo misliš da je bil,....jz pa batzajla sva zastopala MS :OK: :OK:
Dirkac Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 ja kdo misliš da je bil,....jz pa batzajla sva zastopala MS :OK: :OK: Mene s pa spustu. :nono: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se