Misek Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 no no Mišek zase govor...a si pogledal vtise iz dnevnih voženj :naughty: eni smo aktivni,sam drugi štrajkajo neki :hmm: Ti šmnt ti tja pa res nisem nič gledu! :hmm:
Thundercat Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 Yamaha :OK: :OK: :OK: prasec....me like it too.... :P :D
kađiva Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 no tolk da vas mal spomnim v soboto je motoparty v Besnici :) kdo kej pride? :naughty:
batzajla Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 v besnici pač,sej ne morš kej dost falit :D matr,zej bojo pa kmal kuhan vin,borovničke pa sankanje na sceni :)
Misek Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 Ja a je to na prostem al v kakem kafiču? kuhan vin pa sankanje pismo se to dober sliš, sam mal snega še manjka! :OK:
batzajla Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 v besnic je v gasilnem domu,al kaj je tm...uglavnem na prostem se samo bruha :lol1:
Misek Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 Aha no kull. Pol se pa zna nardit da pridem! :OK: SE KDO?
Moto32 Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 Aha no kull. Pol se pa zna nardit da pridem! :OK: SE KDO? Vremenko je omenal snegovanje za ta vikend,tko da mene najbrž ne bo. Če bojo pa vremenske razmere vzdržne pa itak da uletim .)
Sanda7 Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 ej cagiva danes se vidmo ne pozabi mi prinest une bombažne zadeve :D
Sanda7 Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 prid ti mal k men na rakek da te jaz mal :hmm: kako že pravte v gorenci OMAVŽAM al pa po naše kr oribam :lol1: drgač pa še zmeri čuvam heinikena :grim
era Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 prid ti mal k men na rakek da te jaz mal :hmm: kako že pravte v gorenci OMAVŽAM al pa po naše kr oribam :lol1: drgač pa še zmeri čuvam heinikena :grim omaužat ja.. to je beseda :grim Ti ga kr pršparej! Pridm! Ko bo asfalt spet vroč... :grim :010
Sanda7 Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 pol te bom pa jaz prišla en dan mal omaužat :grim sam ti boš pa za kofe dala z enim belim in enim rjavim .) sem probala učeraj dva rjava,po tvojmu receptu pa ni glih najbolš
batzajla Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 pičkeeeee,a kej štrikateeeeee :) era,če si se kej v domačih logih vozila,pol je bilo tisto sredi križišča samo zate :D
era Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 (popravljeno) era,če si se kej v domačih logih vozila,pol je bilo tisto sredi križišča samo zate :D Ja, šit no.. spet sm zamudla... :( ... upam, da bo kakšna ponovitev... :grim Ahm... kwa je pa blo :blink: Popravljeno November 26, 2005. Popravil era
Sanda7 Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 kaj nej bi po tvoje dolge gate štrikale,al različico durax kondomov .)
batzajla Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 sanda-reče se durex,lah bi vedla era,še žou ti bo da zapuščaš kran,tle se skoz kej dogaja. pod vodovodnim stolpom je sred ceste zrasu penis erectus sneženus,sam so ga gutov že splužl :glare:
era Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 era,še žou ti bo da zapuščaš kran,tle se skoz kej dogaja. pod vodovodnim stolpom je sred ceste zrasu penis erectus sneženus,sam so ga gutov že splužl :glare: :kva2: :lol1: no, še dobr, da se nism vanga zaletela :huh:
batzajla Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 kva se to l'dje use spom'njo :wacko: a bi šu dons kdo,k ne gre v besnco,zvečer na wom pogledat če se že da kej dričat :)
Sanda7 Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 ah batek lahko bi vedu da jaz tega itak ne uporabljam,tko da hvala ker si me opomnil na napako. pa ta penis bi tud lahko slikov pa gor vrgu :grim dokler je bil še v trdem stanju hehe
kađiva Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 sam kurbarija vam hod po glav :grrr :grrr .... @Sanda7: kdaj se mi boš pol vsedla v naročje na ridah :naughty: :lol1: :lol1: ....aja pa včer sem ti kos oblačila prnesu,tebe pa niker ni blo :angry: :) :) @era: zdej je pa res že cajt,da se ga skp nagonva nek :lol1: :lol1: :lol1:
Misek Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 Kam pravte da se gre dones zvečer? :D Era zakaj pa ti Kranj zapuščaš? To pa ni lepo! :closedeyes:
Sanda7 Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 cagiva,vreme me je zajebalo :angry2: al mi je full hudo :cry: hehe čim se dobimo gor :yea1:
era Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 sam kurbarija vam hod po glav :grrr :grrr .... @Sanda7: kdaj se mi boš pol vsedla v naročje na ridah :naughty: :lol1: :lol1: ....aja pa včer sem ti kos oblačila prnesu,tebe pa niker ni blo :angry: :) :) @era: zdej je pa res že cajt,da se ga skp nagonva nek :lol1: :lol1: :lol1: ma, kakšna kurbarija nek no.. ne ser ga :grrr Drgač pa če maš kej jajc lohk pridš u soboto u roll bar u lj :devil: pa se ga tm uhka :D :P Pa še kakšno nagrado boš uhka zaslužu... k si močn :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se