kađiva Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 ma, kakšna kurbarija nek no.. ne ser ga :grrr Drgač pa če maš kej jajc lohk pridš u soboto u roll bar u lj :devil: pa se ga tm uhka :D :P Pa še kakšno nagrado boš uhka zaslužu... k si močn :grim kva pa bo tm?? a ni bil armwrestling minulo soboto že... :hmm:
era Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 kva pa bo tm?? a ni bil armwrestling minulo soboto že... :hmm: prestavljeno Prideš? :devil:
batzajla Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 petelinček kikirika cela vas se že budi era punča že velika ki še vedno sladko spi :ninja: :lol1:
era Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 petelinček kikirika cela vas se že budi era punča že velika ki še vedno sladko spi :ninja: :lol1: ti maš čist preveč cajta
kađiva Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 prestavljeno Prideš? :devil: pridem sam ne tekmovat,ker nimam konkurence...mogoče edin s kakšno punco...drgač pa raj ne :blush: se slišmo kej ane :)
era Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 (popravljeno) pridem sam ne tekmovat,ker nimam konkurence...mogoče edin s kakšno punco...drgač pa raj ne :blush: se slišmo kej ane :) Ja, ja.. vsak izgovor je dobr.. ;) drgač pa še batzajla pride, pol maš pa konkurenco :grim Pa še kakšn/a drug/a bi se lahko mal opogum(u)/la, pa prš(u)/la... :naughty: Superca, se vidmo :OK: Popravljeno November 28, 2005. Popravil era
Misek Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Hmmm... Kdaj je že to in kje je ta lokal v lublan? Mogoče pa še jaz pridem strah vzbujat! :grim
era Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 (popravljeno) Hmmm... Kdaj je že to in kje je ta lokal v lublan? Mogoče pa še jaz pridem strah vzbujat! :grim Roll bar ... nasproti Koloseja. Pridi, pridi... :OK: Nagrade so dobre :naughty: http://www.firestartersmc.com/main.php?lang=0&pid=4 Popravljeno November 29, 2005. Popravil era
era Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 (popravljeno) No, pa jo mamo... :D kaĐivo namreč :grim :kva2: :lol1: Popravljeno November 30, 2005. Popravil era
kađiva Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 hehe ma ja sem se preimenoval,namreč živimo še zmer na Balkanu,vsi nas majo za Balkance zakaj bi pol jz enga italijana igral :lol1: :lol1: pa še vsi tko pišejo moj nick,in konc koncev mi je pupa rekla,da sem bosanček.... :P :D :D :D tko da to je to ja :lol:
batzajla Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 đes ti men kume kađiva,dođi kod mene da popijeva jednu rakijcu :D
Perla Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 đes ti men kume kađiva,dođi kod mene da popijeva jednu rakijcu :D *da popijemo ;) hehe, Kaadživa :OK: :kva2: :lol1: :lol1: :yea1:
krava Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Oj, oproste ka motim. Vrata odprta... :glare: Gorenjci, da keri za per?? :lol1: :lol1: :lol1: :grrr ja, ja,...že iden...v prekmursko ravnico.... :hooray:
kađiva Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Oj, oproste ka motim. Vrata odprta... :glare: Gorenjci, da keri za per?? :lol1: :lol1: :lol1: :grrr ja, ja,...že iden...v prekmursko ravnico.... :hooray: zakva pa ne,ti sam prid pa dobiš,k maš glih CBRo :naughty: :OK: :OK:
krava Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 zakva pa ne,ti sam prid pa dobiš,k maš glih CBRo :naughty: :OK: :OK: :naughty: CBR-o??? To misliš tisto 300 kilsko karjolo, s plazmo odzadi?? :lol: :lol1: PS the Doc. de že doba po pi**i ob prvi priliki.... :grim
peco Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 A se gremo drug teden kej v kraje pod Storžič mal podričat?? :D Mende je proga že zrihtana. Kej kandidatov?? :hmm:
batzajla Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 I'm in .) kateri dan? torek zvečer mejbi?
gebre Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Ma kdo sanke za posodit :naughty:
peco Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 @Gebre: Sanke dobis. .) Kaj a poj gremo jutr zvecer en test nardit? :hmm:
Misek Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 @Gebre: Sanke dobis. .) Kje dobiš sanke?
peco Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Sm jest doma odpru eno postransko dejavnost - rent-a-sanke! .) :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se