peco Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 A poj ura vela - od 21 naprej. :OK: A bo šu drgač še kdo iz Krana in okolice? :unsure:
Jerry_exc Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 ročni fuzbal :blink: sm že tm :naughty:
Yoldi Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 A poj ura vela - od 21 naprej. :OK: :grim :yea2: :grim
gebre Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 ročni fuzbal :blink: sm že tm :naughty: No dejmo se zment, da gremo skupej na pivičko, pa malo rock poslušat :yea2:
Tiger Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 Mislim, da bo čas, da ažuriraš svoj profil .) Me takoj firbec matral kaj boš v garažo pripeljal, potem pa nisem nič videl :? LP Urejeno :D sam ne me več kregat :(
metalbike Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 No dejmo se zment, da gremo skupej na pivičko, pa malo rock poslušat :yea2: Evo, jz grem skor zihr. Po vsej verjetnosti grem z mojim avtom tko da bom jest pelov, tko da ne bo nč :beer1: :beer1:, no ja bo že, važn da bo :yea2: :yea2: . Jz sm drgač iz LJ., sam se mi ni problem mim kranja ustavt, če kdo ne bo mel prevoza.
Yoldi Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 bomo mogli merkat, da nam :beer2: preveč buče ne zoblači, da bomo lahk v nedeljo kak km naredl... :yea2: :yea2: Zj mora Tiger ulavfat :devil: :wub: , tk da tud mopetki ne bojo prepočasni,,, če bo le vreme :notworthy: :notworthy: :notworthy: pa lahk hitr prečešemo kako dolinco :D :D (samnepredpoldnetompress)
Yoldi Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 Evo, jz grem skor zihr. Po vsej verjetnosti grem z mojim avtom tko da bom jest pelov, tko da ne bo nč :beer1: :beer1:, no ja bo že, važn da bo :yea2: :yea2: . Jz sm drgač iz LJ., sam se mi ni problem mim kranja ustavt, če kdo ne bo mel prevoza. :notworthy: :notworthy: :notworthy: vredno pohvale in posnemanja :notworthy: :notworthy: :notworthy: to mi deli Lp Drp11
gebre Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 (popravljeno) Po vsej verjetnosti grem z mojim avtom tko da bom jest pelov, tko da ne bo nč :beer1: :beer1:, No bom pa samo jest .) , doma 1 km stran od Rock-a :D Popravljeno Marec 25, 2004. Popravil gebre
gebre Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 drp11, a boste kakšne glasbene želje sprejemal :rolleyes:
peco Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 drp11 - en predlog zate. Kokr sm zejle skoz debato vidu si tut mau pr organizacij zravn. Dobr bi blo kšno mizo (al pa več skp) rezervirat za Motosvetouce. Da namo poj pr vratih visel. :yea2:
Yoldi Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 drp11, a boste kakšne glasbene želje sprejemal :rolleyes: hja :blink: če ne boš preveč al pa premal zahteven :devil:
Yoldi Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 drp11 - en predlog zate. Kokr sm zejle skoz debato vidu si tut mau pr organizacij zravn. Dobr bi blo kšno mizo (al pa več skp) rezervirat za Motosvetouce. Da namo poj pr vratih visel. :yea2: Ma kakšne mize :fight2: pred odram boste stal pa :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: kej se bo že dobil, je Jurček mal pojačal sedišča... Važn da :beer1: ne zmanjka, se bomo že k gebretu uturil na premog al pa na krompir :zzz: :zzz: :zzz: ane :lol1: :lol1: :lol1: Lp Drp11
peco Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 Sej use lepo in prou, sam spau bi pa rad doma. :zzz: :zzz:
smeško Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 Tiger čestitam za novo makino!! :OK: Pa srečno vožnjo! ;)
JerryTDM Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 Tiger pa ne pozabi najaviti fure, da gremo vsi s tabo :notworthy: :notworthy: :notworthy: :OK: :OK: :OK: :OK:
Tiger Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 Smeško hvala :D Jerry ture pa bodo ko ga registriram,verjetno drug teden,sam je spet nekaj slabo vreme napovedano :? Upam da bo kmal sonček grel :P
cvetoo Objavljeno Marec 26, 2004 Opozori Objavljeno Marec 26, 2004 Urejeno :D sam ne me več kregat :( Vau. Čestitam za lepo mašinco. :OK: Mislim, da ob temu vremenu enega fajn srbijo dlani O:-)
Cegi Objavljeno Marec 26, 2004 Opozori Objavljeno Marec 26, 2004 Tiger čestitam za mašinco. Če me spomin ne vara, sem te včeraj vidu na Primskovem v križišču..ko si ga gotovo ravno od P.....Z-a pelu. Ti tole žvalco registriri, poj bomo pa kej skupi fural...
SHERIFF Objavljeno Marec 26, 2004 Opozori Objavljeno Marec 26, 2004 Bo treba spet zimske montirat! :lol1: :lol1: :lol1:
peco Objavljeno Marec 26, 2004 Opozori Objavljeno Marec 26, 2004 Pa ketne u centraln kufr dat. :kva2: :kva2:
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 26, 2004 Opozori Objavljeno Marec 26, 2004 Pa ketne u centraln kufr dat. :kva2: :kva2: A obstajajo za motor kaka pomozna kolescka, tko kot za otroske bicikle, ki jih potem otroku, ko se ze zna voziti samo odsravfas? Ce bo vreme se naprej taksno, bo kmalu spet sneg in povecana stabilnost bi prav prisla :lol:
smeško Objavljeno Marec 26, 2004 Opozori Objavljeno Marec 26, 2004 Bo treba spet zimske montirat! :lol1: :lol1: :lol1: Dej ne seri, komej smo se unga belga sranja znebil :angry: ZDEJ JE ČAS ZA SONČEK :D IN MAJČKE Z GLOBOKIM IZREZOM.... :naughty: ...nadaljuj po želji...
peco Objavljeno Marec 26, 2004 Opozori Objavljeno Marec 26, 2004 A gremo jutr na kšno furo. :( Pr nas je že cesta bela. :cry: :devil:
batzajla Objavljeno Marec 27, 2004 Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 hehe,vreme je prov fajn :OK: sicr še nism preveril temperature,ampak važn da je sonce :) če se boste kej fural lahko pridete pogledat na brniško motocross progo,majo ene vožnje s terenci in bova šla s Cagivo gutov tja.sicr še ne vem a z avtom a motorjem.(išči aprilia etx&honda cbr ali land rover defendera s paint brushem) .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se