Brdaus Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Jest tut tko mislm.... sej tja do maja se bo že mal odtajal :D
Misek Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 (popravljeno) Pismo sam tale sneg se pa res neče poslovit. Jaz sem že gledu če se kje da ketne kupet. :BUA: Bo treba spet mal motor zalaufat da se srček mal umiri! :OK: Popravljeno Marec 9, 2006. Popravil Misek
GhostRR Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Jest tut tko mislm.... sej tja do maja se bo že mal odtajal :D A ti sploh veš kje je maj? Do takrat bom že podlegel post-abstinenčni krizi in se preselil v egipt... tam je že zdej 40 stopinj!!!!
Rock-46 Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 A ti sploh veš kje je maj? Do takrat bom že podlegel post-abstinenčni krizi in se preselil v egipt... tam je že zdej 40 stopinj!!!! Kako je kaj s tvojo poliestersko preobleko, kdaj bos kaksne slikice nalepil...kaksno barvno kombinacijo si izbral nic nam ne poves... LP;Rock-46
Brdaus Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Kako je kaj s tvojo poliestersko preobleko, kdaj bos kaksne slikice nalepil...kaksno barvno kombinacijo si izbral nic nam ne poves... LP;Rock-46 Ja, mene tut to zanima.... da bomo poj lahko šinfal, pa pluval, pa pametval.... sej ne no :grrr
GhostRR Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 (popravljeno) Ja, mene tut to zanima.... da bomo poj lahko šinfal, pa pluval, pa pametval.... sej ne no :grrr nič ne bom še rekel, naj bo kindersuprajs... ni tolk mal dela, kot sem sprva mislil. Zdej čaka na štrihanje.... Popravljeno Marec 9, 2006. Popravil GhostRR
Gregs Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Ghost, kaj si pa novega nabavil? :hmm: Ma karkoli, naj ti dobro služi... :yea2:
Brdaus Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 nič ne bom še rekel, naj bo kindersuprajs... ni tolk mal dela, kot sem sprva mislil. Zdej čaka na štrihanje.... A si mogu sam plastike pripravit??? :blink: Sej jest to vem, kolk je dela, men lahko poveš :D Če pa že na štrihanje čaka, si že čist na koncu, samo še fletn deu :OK: :OK:
peco Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 SONCE!!!!! :OK: :yea1: Kaj še vela fura drug teden??? :D
kađiva Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 SONCE!!!!! :OK: :yea1: Kaj še vela fura drug teden??? :D normalno!!! :grim :grim sobota al pa nedela gremo :D
GhostRR Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 Je bil kdo v gramozni jami pri Bistrici (pri Naklem) na off-road slo prevenstvu? V glavnem... zakon :D ... me že mika, da bi nabavil kakšen cross :devil: ...
Killroy Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 Je bil kdo v gramozni jami pri Bistrici (pri Naklem) na off-road slo prevenstvu? V glavnem... zakon :D ... me že mika, da bi nabavil kakšen cross :devil: ... He he,bli bli....blatni tud :D Nasledn let pa enga 4x4 pa vozi miško :yea1:
peco Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 Je bil kdo v gramozni jami pri Bistrici (pri Naklem) na off-road slo prevenstvu? V glavnem... zakon :D ... me že mika, da bi nabavil kakšen cross :devil: ... kaj, kje, kdaj, zakaj... :? :hmm:
gebre Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 Smo bili s Killroyem v Naklem, super :OK: , bom probal dobit slike, pa jih bom malo nalepil.
Brdaus Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 MATR ULEČE BONS TALE VETER... SE KAR MAL BOJIM, DA MI NE BO STREHE ODNESL. :huh:
era Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 (popravljeno) Jest ne grem. Kurc pa vse skupej. 18 se kr bliža jz sem naret :grim No, u to ne dvomm.... :) Popravljeno Marec 12, 2006. Popravil era
danibmotocross&enduro Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 A sm mal pozn :lol: Jz sm tud gorenc !! Okolica Jesenic :D
Roky Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Am...Po dolgmu času še tuki kej napišem :) kađiva,Rock,batzajla,GhostRR,Peter,.... Letos še velja staro mesto? Iskra Labore za zborna mesta ob večerih ? :hmm:
Misek Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Jest ne grem. Kurc pa vse skupej. A zdej boš pa še ti zatajila ? :?
era Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 A zdej boš pa še ti zatajila ? :? "Še" jest ? A kdo drug tut al kaj?? :blink: Gre za to, da po vsej verjetnosti ne bom zmožna vozt v soboto zjutrej. Če ste pa za nedeljo, in če bo lepo vreme....
kađiva Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 "Še" jest ? A kdo drug tut al kaj?? :blink: Gre za to, da po vsej verjetnosti ne bom zmožna vozt v soboto zjutrej. Če ste pa za nedeljo, in če bo lepo vreme.... izgovori,izgovori...... :P :D bomo vidl kva bo..po moje noben ne bo šu ta vikend nikamor :doze: neki mi govori da bomo nasleden teden šli :hmm: @Roky: počasss lej ga...veš kje je še poletje :)
Roky Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 @Roky: počasss lej ga...veš kje je še poletje :) Uf mene že tok rajca,sonce sije,sam mal vetr piha,motor pa še nedela :closedeyes: ....Upam, da bo drug tedn moja prva fura :whistle: Pol bo pa treba počas pred Iskro začet trenirat po taprumu kolesu O:-)
peco Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 bomo vidl kva bo..po moje noben ne bo šu ta vikend nikamor :doze: neki mi govori da bomo nasleden teden šli :hmm: @Roky: počasss lej ga...veš kje je še poletje :) :nono: :nono: Ne smeš tko govort - poj res nau nč. :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se