Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Jest tut tko mislm.... sej tja do maja se bo že mal odtajal :D

Objavljeno (popravljeno)

Pismo sam tale sneg se pa res neče poslovit. Jaz sem že gledu če se kje da ketne kupet. :BUA:

Bo treba spet mal motor zalaufat da se srček mal umiri! :OK:

Popravljeno . Popravil Misek
Objavljeno

Jest tut tko mislm.... sej tja do maja se bo že mal odtajal :D

A ti sploh veš kje je maj? Do takrat bom že podlegel post-abstinenčni krizi in se preselil v egipt... tam je že zdej 40 stopinj!!!!

Objavljeno

A ti sploh veš kje je maj? Do takrat bom že podlegel post-abstinenčni krizi in se preselil v egipt... tam je že zdej 40 stopinj!!!!

Kako je kaj s tvojo poliestersko preobleko, kdaj bos kaksne slikice nalepil...kaksno barvno kombinacijo si izbral nic nam ne poves...

LP;Rock-46

Objavljeno

Kako je kaj s tvojo poliestersko preobleko, kdaj bos kaksne slikice nalepil...kaksno barvno kombinacijo si izbral nic nam ne poves...

LP;Rock-46

Ja, mene tut to zanima.... da bomo poj lahko šinfal, pa pluval, pa pametval.... sej ne no :grrr

Objavljeno (popravljeno)

Ja, mene tut to zanima.... da bomo poj lahko šinfal, pa pluval, pa pametval.... sej ne no :grrr

nič ne bom še rekel, naj bo kindersuprajs... ni tolk mal dela, kot sem sprva mislil. Zdej čaka na štrihanje....

Popravljeno . Popravil GhostRR
Objavljeno

Ghost, kaj si pa novega nabavil? :hmm:

Ma karkoli, naj ti dobro služi... :yea2:

Objavljeno

nič ne bom še rekel, naj bo kindersuprajs... ni tolk mal dela, kot sem sprva mislil. Zdej čaka na štrihanje....

A si mogu sam plastike pripravit??? :blink: Sej jest to vem, kolk je dela, men lahko poveš :D Če pa že na štrihanje čaka, si že čist na koncu, samo še fletn deu :OK: :OK:

Objavljeno

SONCE!!!!! :OK: :yea1:

Kaj še vela fura drug teden??? :D

Objavljeno

SONCE!!!!! :OK: :yea1:

Kaj še vela fura drug teden??? :D

normalno!!! :grim :grim sobota al pa nedela gremo :D

Objavljeno

Z naše bajte sva dva zravn!! :D

Objavljeno

Je bil kdo v gramozni jami pri Bistrici (pri Naklem) na off-road slo prevenstvu? V glavnem... zakon :D ... me že mika, da bi nabavil kakšen cross :devil: ...

Objavljeno

Je bil kdo v gramozni jami pri Bistrici (pri Naklem) na off-road slo prevenstvu? V glavnem... zakon :D ... me že mika, da bi nabavil kakšen cross :devil: ...

He he,bli bli....blatni tud :D Nasledn let pa enga 4x4 pa vozi miško :yea1:

Objavljeno

kaj, kje, kdaj, zakaj... :? :hmm:

Objavljeno

18 se kr bliža jz sem naret :grim

Objavljeno

Smo bili s Killroyem v Naklem, super :OK: , bom probal dobit slike, pa jih bom malo nalepil.

Objavljeno

MATR ULEČE BONS TALE VETER... SE KAR MAL BOJIM, DA MI NE BO STREHE ODNESL. :huh:

Objavljeno (popravljeno)

Jest ne grem. Kurc pa vse skupej.

18 se kr bliža jz sem naret :grim

No, u to ne dvomm.... :)

Popravljeno . Popravil era
Objavljeno

A sm mal pozn :lol: Jz sm tud gorenc !! Okolica Jesenic :D

Objavljeno

Am...Po dolgmu času še tuki kej napišem :) kađiva,Rock,batzajla,GhostRR,Peter,.... Letos še velja staro mesto? Iskra Labore za zborna mesta ob večerih ? :hmm:

Objavljeno

Jest ne grem. Kurc pa vse skupej.

A zdej boš pa še ti zatajila ? :?

Objavljeno

A zdej boš pa še ti zatajila ? :?

"Še" jest ? A kdo drug tut al kaj?? :blink: Gre za to, da po vsej verjetnosti ne bom zmožna vozt v soboto zjutrej. Če ste pa za nedeljo, in če bo lepo vreme....

Objavljeno

"Še" jest ? A kdo drug tut al kaj?? :blink: Gre za to, da po vsej verjetnosti ne bom zmožna vozt v soboto zjutrej. Če ste pa za nedeljo, in če bo lepo vreme....

izgovori,izgovori...... :P :D bomo vidl kva bo..po moje noben ne bo šu ta vikend nikamor :doze:

neki mi govori da bomo nasleden teden šli :hmm:

@Roky: počasss lej ga...veš kje je še poletje :)

Objavljeno

Uf mene že tok rajca,sonce sije,sam mal vetr piha,motor pa še nedela :closedeyes: ....Upam, da bo drug tedn moja prva fura :whistle: Pol bo pa treba počas pred Iskro začet trenirat po taprumu kolesu O:-)

Objavljeno

bomo vidl kva bo..po moje noben ne bo šu ta vikend nikamor :doze:

neki mi govori da bomo nasleden teden šli :hmm:

:nono: :nono: Ne smeš tko govort - poj res nau nč. :blink:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!