peco Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 gremooo :grim :grim Samo pravjo (vremenarji namreč), da bo nedelja lepša, toplejša.... LP PEČO
Brihta Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 gremooo :grim :grim Samo pravjo (vremenarji namreč), da bo nedelja lepša, toplejša.... LP PEČO Drzi, sam jst grem vseen ze v soboto se mal pretegent :grim
gebre Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Kwa potlej, moram vedet kateri dan, da se zmenim...sobota ali nedelja??? OK, očitno bo nedelja...
GhostRR Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 ČEstitke Smrekci!!! :004 Tud jest čestitam (a je ona gorenjka?) Dons 150km.... brrrrrrrrrrrrrrrrrr :o ..... ampak brum brum je bil pa tud :P
kađiva Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Čestitke vsem ki ste praznovali in boste :OK: :OK: sej enim sem že čestital.. :D jaaaaaa pomlad je tukii.... :kva2: :kva2: V glavnem plan je tak,da bo nedelja toplejša od sobote in bom jz motor mel do takrat pripravljen....zato vsi ki bi šli v Piran hiter napište....odhod ob ca.10-11h iz KR jutr pa ne morem ker bom motor servisiral :OK: pa še v Louisa grem prej...
peco Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 nedelja je naš dan - pridem :OK: :OK: :yea1: :yea1: Jutr pa kšn kofetk. :grim :grim LP PEČO
bkoban Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Smrekca čestitke tud od mene Mogoče pridem na nedelsko furo LP Bogdan
Sanda7 Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 jz se bom tud odpravla nal na motorina mogoče že jutr tam po 15h v nedeljo pa upam da pade obala
bkoban Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Čestitke vsem ki ste praznovali in boste :OK: :OK: sej enim sem že čestital.. :D jaaaaaa pomlad je tukii.... :kva2: :kva2: V glavnem plan je tak,da bo nedelja toplejša od sobote in bom jz motor mel do takrat pripravljen....zato vsi ki bi šli v Piran hiter napište....odhod ob ca.10-11h iz KR jutr pa ne morem ker bom motor servisiral :OK: pa še v Louisa grem prej... kaj zdej a gremo al ne? ktero uro in od kod se štarta
GhostRR Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 (popravljeno) Jest sem bil dons v Piranu. Sej dol na morju je zlo fino toplo.... ravno prav za vožnjo z motorjem in tudi ležanje na skalah valobranov Pirana. Problem nastane, ko se enkrat dvigneš nad Črni Kal ... oziroma, kjer koli je sonce za oblaki je prokleto mraz. Meni so prsti na rokah čisto odtrpnili... Na Kačjih ridah je pa "parkirišče" še zasneženo :? ... nič, jaz sem kvoto kilometrov za ulafanje motorja naredu :OK: ... dokler bo takole mraz hodim samo na grobnik :krneki: .... Popravljeno Marec 18, 2006. Popravil GhostRR
Sanda7 Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 al jutr bo toplejš :grim vsaj tko pravjo da ne boste pol mene kej lovil
bkoban Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Čestitke vsem ki ste praznovali in boste :OK: :OK: sej enim sem že čestital.. :D jaaaaaa pomlad je tukii.... :kva2: :kva2: V glavnem plan je tak,da bo nedelja toplejša od sobote in bom jz motor mel do takrat pripravljen....zato vsi ki bi šli v Piran hiter napište....odhod ob ca.10-11h iz KR jutr pa ne morem ker bom motor servisiral :OK: pa še v Louisa grem prej... kadiva kaj zdej stvojo organizacijo jest regis. motor zdej pa nič od vas al kaj Lp Bogdan
peco Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Jutri odhod proti Piranu. :OK: :OK: Zbirališče: Rondo bar ob cca. 11h, oziroma ko se deloma otopli. .)
kađiva Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 ja tko k je pečo napisal ob 11h Rondo bar Kranj odhod....jz bom mal prej tm na kofetku .) Sanda a te pokličem k bomo iz KR šli če greš zravn :)
bkoban Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Jutri odhod proti Piranu. :OK: :OK: Zbirališče: Rondo bar ob cca. 11h, oziroma ko se deloma otopli. .) se vidmo ob 10.30 Lp Bogdan
Brdaus Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Pa kakšen fotoaparatek vzemte sebo, da boste mal podokomentiral... jaz žal ne morm it, ker mam moped še rahlo v prafaktorjih... ampak lonc je pa že narejen :grim
peco Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Dons je pa The day :OK: :OK: Bom vzel fotoaparat sabo pa mal podukomentirou. .)
Misek Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Joj kolk vam zavidam k ne morem zraven ker še ni registracije! Srečno se vozte pa res mla pokomentirajte, da se nam bodo nekaterim se bl sline cedile! :BUA:
kađiva Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Joj kolk vam zavidam k ne morem zraven ker še ni registracije! kdo pa prav da jo jz mam :whistle: :devil:
gebre Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Kurba, vse me boli :cry: , ampak je pasalo :kva2:
Killroy Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Ti se oglašej...mene bo pa lihkar revma,in to fejst :fredy: . Si grem kr koj bano z vročo kopeljo privoščit :P
Misek Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 A zdej boste pa sam jamral al kaj? :? :lol1:
gebre Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 (popravljeno) Jebo*e (mišljeno za Killroya ;)), jest grem čez 1h nazaj v LJ :BUA: . Peco, dej potlej nalimaj kakšno slikco. Popravljeno Marec 19, 2006. Popravil gebre
era Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 No, uživači, kako je blo :) ? Prejle sm srečala v Kranju pred policijo enga na črnem Zju s pisano modro čelado, mi je lušte naredu...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se