Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

a je kdo dons za furo tam ob ene 2eh??

Objavljeno

itak:)

midva greva čez dobre pol ure do brnika,pol mal okol in se lahko ob 2h dobimo nekje...

kr zmente se,te pol pokličem ker me ne bo več na kompjutru

Objavljeno

Mi gremo dones ob 1h and something v LJ, najbrž po stari cesti, semo se nam bo kr mudilo tako, da se kvečemu po furi kje dobimo na kaki pijački, magari tam kot zadnjič...just a suggestion :unsure:

Objavljeno

Brrrr sm glih s krana prletu... nč kej spodbudna temperatura.... al sem mogu mal zapelat . K je blo sončno je blo kr :) zj se že oblači :cry: :cry: .Kuj mi kravca še užgat ni hotla, :? :? :? k sm jo neki zazavgou,tk de j pol kr fest usekal, k je shodil vse skup(pa mat vsa preplašena u kevdru :lol1: :lol1: ) Fest vozte! pa zvečer :yea2: :yea2: :yea2:

Lp

Drp

Objavljeno

Koko poj kej kaže za zvečer.

Kolk nas kej pride. :hmm:

Jest bom tam. :yea2:

Objavljeno

A bi ksn krosist al pa hard enduras jutr prsu na brnisko progo mal se po blatu valat? Jaz po vsej verjetnosti pridem ce ne bo dez padal.

Objavljeno
hehe,vreme je prov fajn :OK: sicr še nism preveril temperature,ampak važn da je sonce :)

če se boste kej fural lahko pridete pogledat na brniško motocross progo,majo ene vožnje s terenci in bova šla s Cagivo gutov tja.sicr še ne vem a z avtom a motorjem.(išči aprilia etx&honda cbr ali land rover defendera s paint brushem) .)

mal sem vaja zamudu na brniku, smo se ze v kr srecal, drgac sem pa hotu mal prletet pa bi na terenu ksno rekli. sem ravno z brnika in me se mal zebe, prsti so pa se trdi. ampak dusa pa :yea2:

Objavljeno
A bi ksn krosist al pa hard enduras jutr prsu na brnisko progo mal se po blatu valat? Jaz po vsej verjetnosti pridem ce ne bo dez padal.

dezja do oktobra ne bo vec, je samo se sonce napovedan.

Objavljeno

No pa je za nami en lep dan,sicer mrzel ampak lep.Z Batzajlo sva naredila okoli 75 km.Drugič pa bi se lahko mal prej zmenil za kakšno skupno vožnjo,da se mal okol zapelemo :D mogoče drug teden,če bo vreme dober :hmm:

Objavljeno

IN MAJČKE Z GLOBOKIM IZREZOM.... :naughty:

ooooo yeah!!! :grim :grim :grim :grim :grim

Objavljeno (popravljeno)

od danes naprej se ne menimo več za skupne fure pač pa se pelji in boš že koga srečal :D

namreč k sva s cagivo pršla v kran sm jst še en krog naredu in pr rondoju srečal blejske daelim farerje :P smo kuj poštekal kdo je kdo in šli v rondo na en čaj ki je sedu k ata na mamo

jutri bom pa dost zaseden,tko da težko...no,če bo lep vreme se bom verjetno težko uprl kšni furci B)

@fazerer:sem te vidu ja,v kranju samo nisem vedel da si ti.pa drugič

sva pa na brniku prej srečala enga z novim modrim v-štromom in sm kuj mislu da je tiger in ga vprašal,pa ni bil taprav

@smeško:namig-bodi dosegljiv na mobi ali povej točno kje,kdaj... .)

Popravljeno . Popravil batzajla
Objavljeno (popravljeno)
Z Batzajlo sva naredila okoli 75 km.

Potlej smo ga pa mi ( Zeus, Killroy, pa jest) srečal glih pred Rondojam. Pa smo obrnil pa smo šli na en sokec, potlej smo se zapeljal še malo v mesto, nato pa vsak po svoje( v našem primeru nazaj na Bled). Nardil smo kar nekej km, najbolj me ja pa čudilo to, da je bilo v LJ več sonca kot na gorenjskem :?

Hja me je že prehitu .)

Popravljeno . Popravil gebre
Objavljeno (popravljeno)
Koko poj kej kaže za zvečer.

Kolk nas kej pride.  :hmm:

Jest bom tam.  :yea2:

Jest zagotovo pridem! Kdaj pa sploh ti prideš, jest bom tam okol 8.45.

Popravljeno . Popravil gebre
Objavljeno

za včer men ni znesl,no sj sm reku da me verjetno ne bo na bled

zdele pa gasaaaa:010

Objavljeno

A gre dones kdo na kakšno easy furco? Mi štartamo pri Rondoju nekje od 14.30 do 14.50, če hoče slučajno kdo zraven :)

Objavljeno
A gre dones kdo na kakšno easy furco? Mi štartamo pri Rondoju nekje od 14.30 do 14.50, če hoče slučajno kdo zraven :)

jest grem na trojane na krofe. ob priblizno istem casu grem skozi kranj.

Objavljeno
jest grem na trojane na krofe. ob priblizno istem casu grem skozi kranj.

Glih zdejle me je Batzajla klical, da prihajajo proti Bledu tako, da najbrž ne bomo v Kranj hodil, lahko pa ti spremeniš smer pa prideš na Bled :naughty:

Objavljeno

hehe,prov fletno :) brez da bi se prej menil,se nas je na konc 6 z motorji zbralo.dopoldne smo bli smesko,jst pa cagiva na brniku,pol sva sla pa s cagivo proti bledu,poklical sem še gebreta in jerryJr. pa smo se zbral skup.celotna fura:kranj-radovljica-bled-vrbnje-begunje-tržič-golnik(tam nekje se nam je po naključju pridružil še pečo)-goriče-trstenik-tenetiše-mlaka-bela-predvor-britof-old house v kranju :D

mislm da ma jerryJr kšno fotko,jst pa lah sam povem da je blo vreme prov mega in smo nardil dons,hm recmo okol 120km.

Objavljeno

Hvala za obisk :notworthy: :notworthy: :OK: :yea2:

Slikce sta pa pod Vtisi dnevnih voženj

:OK: :OK:

Objavljeno

@jerryCBR:ni za kej,thanks za postrežbo.brez napolitank se mi poznej ne bi dalo delat še ovinkov in bi pičil direkt dam na južno :D sj drugič gremo pa skup!

aja sej res,ugotovil smo da ima cagivina cbrka enako registrsko k traktor pr jerryjevih :lol1:

Objavljeno

ja sam zdej morem še nek nalepko TOMO VINKOVIČ dobit - JerryCBR a maš kakšno??? :lol1: :lol1: :lol1: :grim :grim :grim

Objavljeno

:D cagiva pr kšnmu pooblaščenmu prodajalcu zapros za nalepko... pa tablco na zelen prebarvej :P

Objavljeno

Ni kej - prijetna nedelja. :OK: :OK:

Objavljeno

no, kaj pa jutr ma kdo kej cajta popoldne, recimo okol dveh?

destinacija: kamorkol :D

Objavljeno

jutri bi lahko imeli Ride Day......pride kdo v LJ na 3M?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!