Misek Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 no,tisto ta nabrito mi boš en dan predstavla :) :? :yes:
batzajla Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 zato ker sva enakih let,ne zarad druzga .)
Cegi Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 zato ker sva enakih let,ne zarad druzga .) izgovor
janetka Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 zato ker sva enakih let,ne zarad druzga .) hja pa da boš vedu, da se rada z motorjem pele. pa njena mami tega ne mara (ampak če jo moj brat pele pol dovoli !) oče je pa bolj okolju prijazen. Pa da te vidmo ! :P
batzajla Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 mamic bom en hlebec kruha speku. s fotram bova šla v hribe en dan. brata bom pa že čez gobec,če bo treba :)
janetka Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 mamic bom en hlebec kruha speku. s fotram bova šla v hribe en dan. brata bom pa že čez gobec,če bo treba :) hja tkole je: doma majo aparat za peko kruha oče sovraži hribe mojga brata se pa raj ne dotakn drgač sosede ne boš vidu :devil: Včeri popoldne sm na Primskovem br baru Rondo vidla mašinco ki pometa ceste. a ste kej vesel ? :? pa se je le začel ! :OK:
Brdaus Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 ...mojga brata se pa raj ne dotakn drgač sosede ne boš vidu :devil: Motosvetovska pomoč vedno prav pride :grim
Misek Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 zato ker sva enakih let,ne zarad druzga .) To ti pa VSI verjamemo! :lol1: :lol1: :lol1:
gebre Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 no,tisto ta nabrito mi boš en dan predstavla :) Evo pa mjo je že spelov :cry: .)
peco Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Evo pa mjo je že spelov :cry: .) Kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima. :D :D
Cegi Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 mamic bom en hlebec kruha speku. s fotram bova šla v hribe en dan. brata bom pa že čez gobec,če bo treba :) ...in zanjo ti bo zmanjkal časa... :grim
Brdaus Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 ...in zanjo ti bo zmanjkal časa... :grim Pa sej sm že napisou par poustou višje: motosvetovska pomoč vedno prav pride.... :grim Bom pa jest mamico v hribe pelou :whistle: , s fotrom bova pa kruh pekla :lol1:
batzajla Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 hvala,prjatu brdaus,sm vedu da lahko nate računam.pa jst ponavad kr cel kvas dam,da bolš vzhaja .) en vic mim (ohrovtove) grede: je en 85-letni ata obsojen,da je ženo varal še s 5 ženskami iz drugih vasi. sodnik ga vpraša: ja ata,kako pa vi to zmorete vse obdelat? ata pa odgovori: veste,mam moped :D
Godfather Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 je en 85-letni ata obsojen,da je ženo varal še s 5 ženskami iz drugih vasi. sodnik ga vpraša: ja ata,kako pa vi to zmorete vse obdelat? ata pa odgovori: veste,mam moped :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
janetka Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Batzajli in Brdausu u vednost oče je zlatar če bi si slučajno omislna kak uhanček za v ušes. dobra finta da prideš k hiši. punca ma pa pircing na jeziku, :D
kađiva Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 madona en dan ne berem sekcije mi pa že traparije zganjate tuki :lol1: :lol1: @janetka: a če ti krofe pa flancate prnesem jo boš men prvemu predstavla?? :naughty: :P :D :D
Sanda7 Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 ja res je sem pogruntala za kaj bi batek rad nabrito,da bi jo pol u rito .) :P gdo gre jutr u kamnik :?
Gregs Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 mlajša je črnolaska, bolj okrogle postave, strašno pridna, ampak je skoz u knjigah. starejša je kratkolasa suhica, navita ,nabrita, živahna pa še svoj avto ma. Eh, rajš tebe spoznam, kt pa sosedi... si bolj primerne starosti... :naughty: :D :whistle: O:-) :lol1:
era Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 KTM je za en drek B) :blink: ja,.. batzajla.. no. Sej je čist u redu motorčk no. Kakšn ringl u jeziku , pa kakšni flancati, pa kakšn zlatar, pa kakšn brat, pa u kero rito,.. pa .. ..ja pa kwa za vraga se dogaja tuki :blink: .
Brdaus Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 :blink: ja,.. batzajla.. no. Sej je čist u redu motorčk no. Kakšn ringl u jeziku , pa kakšni flancati, pa kakšn zlatar, pa kakšn brat, pa u kero rito,.. pa .. ..ja pa kwa za vraga se dogaja tuki :blink: . c-c-c :grrr ni mislu tko... :grrr Drgač pa pravjo, da je đip za v drek :grim @ žanet: ja, najprej je treba pr tastarih začet, tko ma prakso moj kolega... najprej pike pr tastarih, poj pa hčerka :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
JerryTDM Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 KTM je za v drek B) Samo da ni za en drek :whistle: poj je pa vse dobr P.S. veš za kakšnega KTM-a 2001 letnik :eek:
Sanda7 Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 ej gregs kwa se pa ti zravn štulš :P .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se