Sanda7 Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 pa nč zravn pršla?? :nono: :) :) ma sem bla glih sredi največjega dela ta dan,beri pleskavica,lepinja :D
SiR Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Prekleta banda.... :angry: sm učerej slišou, da če hočeš na morju lovit na harpuno, da morš bit VSAJ član potaplaškega društva (beri daj 50kSIT). Mater jim.... prekleti balkanci, samo gledajo, kje te bojo obral... pokvarjenci :angry: :angry: :angry: :angry: :BUA: če hočeš dirkat z motorju, moraš recimo tut bit član kakega kluba ...
Brdaus Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 če hočeš dirkat z motorju, moraš recimo tut bit član kakega kluba ... Dej Sym... res nebi o tem tukaj s tabo. Bova rajš tole ob kakem pivu kdaj drugič.
Sanda7 Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 sej symrujčica ne mara piva .) :P in folk baje da je v pondelk k je praznik žegnanje v mirni peči,a gdo gre
GhostRR Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 (popravljeno) sej symrujčica ne mara piva .) :P Jest sem pa že cel čas ugotavlju, kaj za hudiča je narobe z njegovo prehrano, da take pouste nabija :doze: .... :D Kolk $$$$ pa potem hočjo za free practice? V zadnje je blo 45EUR za 1h Popravljeno April 11, 2006. Popravil GhostRR
Misek Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 in folk baje da je v pondelk k je praznik žegnanje v mirni peči,a gdo gre Kdaj pa v ponedeljek? To pa že neki časa govorim da bom šol pa bi mi mogoče tokrat zneslo?
SiR Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Dej Sym... res nebi o tem tukaj s tabo. Bova rajš tole ob kakem pivu kdaj drugič. bova ;)
Brdaus Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Če ne bo drugih planov grem jaz! Kaj si ti ja nor?!!! :eek: Moped žegnat... nikol v živlenu :nono: Lahko gremo samo mal pogledat, da pa bi ga žegnou :grrr
kađiva Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Kaj si ti ja nor?!!! :eek: Moped žegnat... nikol v živlenu :nono: Lahko gremo samo mal pogledat, da pa bi ga žegnou :grrr to si pa dobr reku... :grim :OK: jz tud pogledat grem gotov,...žegnal ga pa ne bomo :grrr
Misek Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Stvar vsakega posameznika. No bo kdo povedu kdaj se zdej to dogaja v ponedeljek?
mrki Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Kaj si ti ja nor?!!! :eek: Moped žegnat... nikol v živlenu :nono: Lahko gremo samo mal pogledat, da pa bi ga žegnou :grrr Ma kaki moped žegnat :slap: PIO :wub: pogledat :OK: V bistvu sem se mislil po poti v zidanci ustavit :drunk: :grrr pa mogoče na hitro vinograt pošpricat (prrrrrrrroti prrrrršicam )
gebre Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 (popravljeno) Ma kaki moped žegnat slap.gif PIO wub.gif pogledat trance_40_thumbup.gif Matr a se je še niste naveličal, Pie namreč. Popravljeno April 12, 2006. Popravil gebre
Sanda7 Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 no fantje če že motorja nočte požegnat dejte pa vsaj jajca .)
Brdaus Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Bomo bomo, jajčka pa bomo žegnal :grim :grim @ Mrki: HTF is Pia?
kađiva Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 PIA forever!!!! :OK: :OK: kurc pa une ukrajinke pa črnke,...če so slovenke najboljše :grim
mrki Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 @ Mrki: HTF is Pia? [attachmentid=67498] Dobr, ni najboljš slika....
glažar Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Jes bi tud na ta žegen pršu :eek: bi sam gledu :eek:
Sanda7 Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 ne zmotu si se gledale bomo punce kako lepo imate jajca(jajčka)pofarbane in okranclane :grim :slap: ura,pojma nimam sej je pa tema odprta v dogodkih pa tud na kolendarju je,sam pogledat je treba
Sanda7 Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 evo sem se mogla še mal potrudit za prjatle in prjatlce z gorenske VSESLOVENSKI BLAGOSLOV Moto Klub Trebnje vas vabi, da se udeležite vsakoletnega blagoslova motorjev, ki bo 17.04.2006 v Mirni Peči MIRNA PEČ 2006 BLAGOSLOV SE ZAČNE OB 11:00 URI MAŠA BO OB 10:00 URI, ZA VSE, KI SE JO ŽELIJO UDELEŽITI VSI VLJUDNO VABLJENI ! motomarsovc brumer pa sporoča naslednje: Velja ob 11-tih pri motorju ,ga boste že kako našli ,probal bom kje blizu šanka parkirat,(če mi redarji dovolijo)od doma imam zelo blizu ca 5 Km,zato lahko pridem malo prej. Drugače kot dogovorjeno ,čeprav ta gostilna Turk ima v ponedeljek zaprto,dogovoril sem se v drugi gostilni na isti relaciji (stara cesta Novo mesto -Zagreb ,gostilna Mrak Ratež iz Mirne peči ca 15 Km. Ima vedno pečenega odojka in janjetino vse na ražnju in tudi cene niso pretirane .Fajn bi bilo ,če bi se točno ob 11-tih dobili pri motorju,da se preštejemo in rezerviramo prostor potem pa ni tako važno kdaj krenemo -po dogovorju!!!!! to pa naj bi bil ta motor
Misek Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Sanda7 ti si pa res srce! :004 Če bo lepo vreme grem jaz tut, da požegnam konjičke in seveda jajčka! :OK:
Erik Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 PIA forever!!!! :OK: :OK: kurc pa une ukrajinke pa črnke,...če so slovenke najboljše :grim Jap, v torek je plesala z kolegico v Študentskem domu Kranj (lesbo show) :kva2: :kva2: Lahko samo povem da se splača it pogledat njen nastop ;) B)
kađiva Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 A je kakšn kandidat da bi šli v soboto mal do obale pogledat :)
Sanda7 Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 a samo kandidate iščeš :? kandidatke pa smo očitno odbrenkale :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se