glažar Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Evo tod men je blo fletno :OK: sem mal drgnu asvalt med Kočevjem in Dvorom,zgleda da se je grobnik preselu malo višje .Slike sledijo. Pa še to sem pozabil povedat,, Kapsov" je blo kod muh ki gredo na gnoj.
Brdaus Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Ja, se pridružujem zgornjim komentarjem :OK: :OK: Res je blo super, še kdaj. Upam, da se ga poj niste v Rondoju na mrtvo nacedil :P P.S.: edini pravi motor je una rUmena prasica :lol1: :lol1: :lol1:
Sanda7 Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 u kaj je lepa fotka sam ne vem gdo je lepši al maus al motor .)
Thundercat Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 evo jaz sem že doma,fajn je blo :OK: res je blo fajn :OK: ....gorenjci očitno ne šparate na bencinu :D
Sanda7 Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 hm le v katerem smislu je to mislu TC :hmm: moja je bla kr žejna :grim
batzajla Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 u kaj je lepa fotka sam ne vem gdo je lepši al maus al motor .) lepe so edin rože :D
kađiva Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 glede bencina pa tko...jz sem zgleda edini pršu iz KR do Portoroža in nazaj z enim tankom,... :grim :grim :OK: pa ste videl da je nisem šparal tolk :grrr kilometrov pa 300+ :devil: hehe to pa je motor da se reče :P
Brdaus Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 glede bencina pa tko...jz sem zgleda edini pršu iz KR do Portoroža in nazaj z enim tankom,... :grim :grim :OK: pa ste videl da je nisem šparal tolk :grrr kilometrov pa 300+ :devil: hehe to pa je motor da se reče :P No, če smem dodat: moja je na tem potovanju pila 5.25 l bencina :grim
GhostRR Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 moja pa... hmmm... naj pomislim..... i dont give a shit :P
robberrt Objavljeno April 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2006 jaja kr hvalte se zdej kolk vam je mal pil, sevede vam je če ste se pa lepo peljal od vrhnike do celovške max.hitrost 120 :kva2:....bavarc men skoz zlo mal kur :blush: ampak tud skor nikol čez 5000 obratov ne pride :yea1:
robberrt Objavljeno April 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2006 trenutno 19 postov manj kot primorska sekcija in več ogledov kot primorska sekcija....dejmo jih premagat :) :lol1:
Brdaus Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 trenutno 19 postov manj kot primorska sekcija in več ogledov kot primorska sekcija....dejmo jih premagat :) :lol1: Sm to jest že enkrat opazil in študiral... ampak bo težka, primorci majo Sando7, ta je pa navita ko švajcarska urca :D
gebre Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 (popravljeno) hehe to pa je motor da se reče :P Si kej pogledal koliko svečk imaš crknjenih :D , da ti slučajno ne lavfa samo na 2 cilindra. Popravljeno April 16, 2006. Popravil gebre
batzajla Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 glede na to,da smo jutr frej...bi se mogoč dons zvečer gorenjci dobli nek? :whistle:
gebre Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Pridte na Bled, k mi zmerej v Kranj hodimo. Kako je pa kej z Grobnikom drug teden???
robberrt Objavljeno April 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2006 pa kaj je to Sanda7 .. ... .... nima veze kaj se piše važn da bo več postov :eek:
glažar Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Seveda jo imajo. SANDA7 če ni na motorju pa kle bedarije spuša. Na primer dons pr nas na Gorenjskem zjutraj suho se odločm da grem mal primorce pogledat glej ga hudiča že na Brezovc me je mal namočil pol pa je blo zmeraj huje. Zato je dons Sanda 7 nalimala kr nekaj postov
Brdaus Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Ampak je res... če pogledaš druge motosvet sekcije (z izjemo primorske, seveda) imajo precej manj postov pot mi... a to kej pomen? :hmm: Recimo, da se oni rajš podnevi vozijo, ponoči pa pri ljubicah grejejo... in ne visijo na iternetu, kot mi :blush:
robberrt Objavljeno April 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2006 odhod na blagoslov ob 10:00 izpred OMV. vabljeni
peco Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 Tko k dons pa že en čas nism bil mokr. :blink: :glare: :angry2:
era Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 Tko k dons pa že en čas nism bil mokr. :blink: :glare: :angry2: :grim te čist zastopm :doze: odhod na blagoslov ob 10:00 izpred OMV. vabljeni Hja.. dobr da si napisu pet minut prej... :P
Lego Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 Ampak je res... če pogledaš druge motosvet sekcije (z izjemo primorske, seveda) imajo precej manj postov pot mi... a to kej pomen? :hmm: Recimo, da se oni rajš podnevi vozijo, ponoči pa pri ljubicah grejejo... in ne visijo na iternetu, kot mi :blush: in pa, da se vi trije znate pogovarjati le preko motosveta :angry: Sprašujem se, ali je na tem forumu beseda gorenjska dobila kak drug - ožji pomen :hmm: ali pa večina gorenjcev še ni slišala za "Gorenjsko motosvet sekcijo"... Zakaj trosim take neumnosti? Zato, ker si ob prebiranju vaših postov enostavno ne znam predstavljati, kaj pravzaprav je Gorenjska motosvet SEKCIJA :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se