Godfather Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Prosil bi vse kandidate, da mi na pm pošljejo naslednje podatke: -velikost -barvo oči in las -težo -vegetarijanec/mesojedec -marlboro/west... -union/laško -mere (samo za ženske) -velikost nedrčka (samo za ženske) -morebitna alergija na latex? -lahko tudi ime in priimek -krvna skupina, ker delam seznam. Hvala! 176 cm jebačko zelene :lol1: svetlo rjave mesojedec union (plato je še v kleti) / / / m.k. A neg.
Misek Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 He he videm da vam dogaja vsem po vrsti. :OK: No tko men so se zadeve mal spremenil :( in če me boste sprejel bi sol z vami na Grobnik, če sevede ne bo dežja. Zanima me kdaj greste dol in kak je plan?
Godfather Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 številko pa so mi povsem naključno dodelili na dirki v Labinu,nč ne morm :whistle: Ja ja povsem naključno :grrr a na tomosu so ti tudi to št.dali povsem naključno pomoje se grebeš za njo z vsemi štirimi okončinami :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
kađiva Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Glede Grobnika je tko zdej...ostal smo brez avta tko da hrana in pijača je iz nahrbtnika :D vsak zase nj vzame pa je,...ne bomo nč kompliciral .) no to je moj predlog Odhod...to pa vi povejte,lahko greste že prej sam jz sem povedal,pred 18h ne morem it,tko da zarad mene vi loh prej greste že me ni treba čakat pa jz pol za vami prletim dol .)
gebre Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 V četrek pa štarta še ena skupina gorencev na grobnik, je še kdo zainteresiran.
peco Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Gre se v četrtek v "zgodnjih" jutranjih urah. Ob cca 9:30 smo zmenjeni na OMV v Postojni, se bo še kdo prikluču. .) :D
batzajla Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 jst grem jutri popoldne ob kšne 3h logatec-babno polje-gerovo... če bi šu kdo zravn,magar kr na pm.
batzajla Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 ja,gumijaste bom vzel,seveda... kšn contest gorenci vs. primorci,kva pravte :naughty: nagrada: mnja,se bomo že kj zmislil :D
Lego Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 S soprogo prideva v četrtek na Grobnik - prvič in solo. Zelo bi nama bila dobrodošla kakšna druščina. Če vam ni odveč, se vam pridruživa, zato me zanima, kje se nameravate zadrževeti tisti, ki boste tam kot gledalci.
Misek Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 (popravljeno) Gre se v četrtek v "zgodnjih" jutranjih urah. Ob cca 9:30 smo zmenjeni na OMV v Postojni, se bo še kdo prikluču. .) :D Pečo no jaz, pa mogoče se en moj kolega bomo sli verjetno v četrtek dol tko da bi sli zraven če lahko. Kdaj mate plan odrint iz Kranja? Jaz upam samo da se bo vreme obdržu! Popravljeno April 25, 2006. Popravil Misek
kađiva Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 evo tkole je kdor gre jutr je ob 18h odhod iz Kranja...najbolj da kar Rondo bar rečemo pa je...sej do grobnika je slabi 2 uri vožnje tko da bomo glih pred temo dol še :) tolk da zdej pa dost debate o temu grobniku,se vidmo dol...pa ne pozabt navijaških cofov :lol1: :lol1: lp kađiva B)
TOMCAT Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Jest bi tut šu na Grobnik ( v četrtek - kot gledalec )
batzajla Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 OHRANIMO MESTNA SREDIŠČA! DOL Z RONDOJEM in MERCATORJEM! DOBIMO SE PR VODNJAKU, PA PIKA! in v znak protesta bo cagiva zakuru gumo :D
kađiva Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 OHRANIMO MESTNA SREDIŠČA! DOL Z RONDOJEM in MERCATORJEM! DOBIMO SE PR VODNJAKU, PA PIKA! in v znak protesta bo cagiva zakuru gumo :D zmenen!! :lol1: :lol1: jo že kurm evo :photo:
Thundercat Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 -morebitna alergija na latex? vse ženske, ki odgovorijo na to vprašanje pritrdilno, naj se oglasijo v primorski motosekciji, pri nas obdelujemo po naravni poti... :D :naughty:
batzajla Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 thundercat,izzvan si :angry: ...na balinčkanje :D
smeško Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 jest bom pa šah prnesu... :whistle:
ZOX Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Gre se v četrtek v "zgodnjih" jutranjih urah. Ob cca 9:30 smo zmenjeni na OMV v Postojni, se bo še kdo prikluču. .) :D No Pečo, povej kdaj misliš da boš v Kranju 8:00? 8:30? A se gre po stari cesti skozi Medvode? Povej kdaj V Rondoju. Lp Anže
Misek Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Pomojem je najbolš da eno sredno reč rečemo in se zmenmo 8:15 pred Rondojem A bo vredu?
Brdaus Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Bemu... dež neki napovedujejo :angry:
Misek Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Ja vem ja da ga, sam za enkat se upam da bo samo kaka plohca in ne kej več! Sicer pa ...
GhostRR Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Ob 8h iz Kranja? A se naute vozil? Če dobro razumem "urnik", se proga odpre ob 9h. Kdo se bo v bistvu zdej sploh vozu gor na progi? Jest grem iz Kranja ob 5:30 z avtom, ker vem, da mi cagiva nau dobrga placa rezerviru... si ga pa moram izborit z zgodnjim prihodom. Se vidmo dol :OK:
Misek Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Jaz bom sol mogoče samo na rekreativno vožnjo, drugač pa bl kot gledalc. Drugač bi blo pa mogoče fajno da bi se zaboril za isti plac kot lansko leto. Za tiste k bodo že dones dol rezervirajte še za nas! :OK:
kađiva Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 pr tolk placa k je pa dol se vam pa ni treba bat za to kje bomo :grrr hmmmm vreme ja.... :krneki: bom vsaj dežnga loh sprobal :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se