peco Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 @era: Dogajanje se začne približno ob 7-8, zadevšna se pa zakur ko se zvečeri. .) .) @Langus: Nč skrbet. :P
ZOX Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 @era: Dogajanje se začne približno ob 7-8, zadevšna se pa zakur ko se zvečeri. .) .) @Langus: Nč skrbet. :P Z mojo prideva :OK:
peco Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 Kres po vsej vrjetnosti dons odpade zaradi dežja. :angry: :cry: :glare:
Petzl Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 Kres po vsej vrjetnosti dons odpade zaradi dežja. :angry: :cry: :glare: No pol pa lahko pridete na Breg pri Zirovnici... sm lih prej su mal pogledat pa vse kaze da nekej bo... hrana, pjaca sta ze prpravlene, muzka pa tut ze spila
Hanzi Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 Si se pa hitro premislil- vdveh urah: kaj pa če bo zvečer: "Sijala je luna vso noč, a jaz sem..."(če verjameš) :devil:
Godfather Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 Evo še par mojih fotk [attachmentid=68949] [attachmentid=68950] [attachmentid=68951] [attachmentid=68952] [attachmentid=68953] [attachmentid=68954] [attachmentid=68955] [attachmentid=68956]
Brdaus Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 Matr... sej res Godfather... kam si ti svuznu drug dan :hmm: Te nikjer ni blo za vidt. Pa ne mi rečt, da sm prepotn ustou :grrr
Erik Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 (popravljeno) Matr... sej res Godfather... kam si ti svuznu drug dan :hmm: Te nikjer ni blo za vidt. Pa ne mi rečt, da sm prepotn ustou :grrr preden si oz. sta vstala smo eni že kavo spili, klobaso jedli, nekateri so že nekaj dvajset krogov na pisti naredili, nekateri so že sonček vidli <_< , nekatere znance vidli.................. :) Popravljeno April 30, 2006. Popravil yozo
Godfather Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 (popravljeno) Matr... sej res Godfather... kam si ti svuznu drug dan :hmm: Te nikjer ni blo za vidt. Pa ne mi rečt, da sm prepotn ustou :grrr EEE Brdaus ko si ti doživu zadnji orgazem v tvojem Vaude-ju sm bil jaz že z avtom napoti proti Štajerski :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Maj 1, 2006. Popravil Godfather
kađiva Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 EEE Brdaus ko si ti doživu zadnji orgazem v tvojem Vaude-ju sm bil jaz že z avtom napoti proti Štajerski :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: thnx za fotke :beer2:
era Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Ja ni kej.. fajn ste se mel, vidm :) . Bom še bananco mal vprašala, kako se je imel :) A bo dons kdo zajahu slućajn ?
Brdaus Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 (popravljeno) Ja ni kej.. fajn ste se mel, vidm :) . Bom še bananco mal vprašala, kako se je imel :) Ti kr sprašuj :D Popravljeno Maj 1, 2006. Popravil Brdaus
Hanzi Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 No pa si ostala brez odgovora :BUA: , če bo danes kdo kaj jahal :devil: . Jaz imam namen jutri .) Brdavs: očitno si res pojedel malo preveč uspavalnih tablet in si kar nekaj dopoldneva zamudil. Bi še nam kako prepustil, da bi še mi malo dlje od 6 ure zjutraj spali :wacko: :devil:
kađiva Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 A bo dons kdo zajahu slućajn ? kaj bi pa ti jahala a? :hmm: :doze: :naughty: .............. :lol1: ajaaa motorrrr :slap: :lol1: :lol1: povej mami da je dobr štrudl spekwa :grim :P
era Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 (popravljeno) Ti kr sprašuj :D Ne, sej te nam :grrr . Me ne zanima :lol1: . Sam, da ste se mel dobr :D ! kaj bi pa ti jahala a? :hmm: :doze: :naughty: .............. :lol1: ajaaa motorrrr :slap: :lol1: :lol1: povej mami da je dobr štrudl spekwa :grim :P Ja, sm že razjahala.. kdo vas bo pa čakal :P Bom! Hvala. Res je bil dobr. Potica je bla pa še boljša, sam kaj, k jo je dan kasnej spekla :D :P . Ta bo šla v Španijo :grim . Da se španjolcem pokaže, kwa je to potica :lol1: . aja.. pa če b rad kdo iz Španije kej nej pove, al pa če hoče kej tja pelat :) Popravljeno Maj 1, 2006. Popravil era
Brdaus Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 aja.. pa če b rad kdo iz Španije kej nej pove, al pa če hoče kej tja pelat :) En liter taprave tekile :lol1:
spidy Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Zorman dobre slike, a je bilo to v sredo ali v četrtek moja slika milsim? Zgledam na hondi kot na minimotu
ZOX Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Zorman dobre slike, a je bilo to v sredo ali v četrtek moja slika milsim? Zgledam na hondi kot na minimotu Četrtek :)
GhostRR Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 .. pa če b rad kdo iz Španije kej nej pove, al pa če hoče kej tja pelat :) Jest bi eno špansko deklino, k zna na kastanjete plesat pa ma rito k lopezova! Da ne bomo sam materialisti, kenede :D
gebre Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 (popravljeno) Na Gorenjskem spet nore gobe dogajajo, še dobro da sem v LJ, ali pa tud ne :hmm: Popravljeno Maj 3, 2006. Popravil gebre
Brdaus Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Kakšne nore gobe :hmm: Ka sn spet zamudo??? :)
kađiva Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 v soboto napovedujem furo...vabljeni vsi :D :P štart: 10.00h izpred Rondoja smer: Kranj-obala-ivančna gorica (motozbor)-kranj :krneki: @era: se oproščam,men bl diši morje tko da pejmo raj dol pa nazaj grede na zbor,pol pa domov :) lp kađiva B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se