era Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 (popravljeno) Raj reč,da ti ride dišijo :P.... Prou, jest bom šla pa na Marijo Reko :P Popravljeno Maj 3, 2006. Popravil era
kađiva Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Raj reč,da ti ride dišijo :P.... Prou, jest bom šla pa na Marijo Reko :P ma kašne ride,to ni več v modi :lol1: :lol1: morje mi diši pa nč druzga :grim dej ne zajebavej se,...pust marijo tm te bojo ziher ustavl polcaji pa ti bojo kazen dal za ror :lol1: pejt raj z nam :D
Misek Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Kje pa je v soboto zbor? V soboto, 6. maja 2006, ob 10.00 Luna bar in MK Logatec Notranjska za vse motoriste pripravljata drugo srečanje in blagoslov motorjev na Cankarjevi ulici v Logatcu pred 'Luna barom'. A bo kdo šol? Če bo lepo vreme jaz grem pol pa se do morja pogledat! :OK:
Petzl Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Kje pa je v soboto zbor? V soboto, 6. maja 2006, ob 10.00 Luna bar in MK Logatec Notranjska za vse motoriste pripravljata drugo srečanje in blagoslov motorjev na Cankarjevi ulici v Logatcu pred 'Luna barom'. A bo kdo šol? Če bo lepo vreme jaz grem pol pa se do morja pogledat! :OK: Isti dan je zbor in zegnanje v kg. ce ma kdo namen it nej sporoci
era Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 (popravljeno) Kurc vas gleda, :P , se bom pa še jest mal zmišljevala.. grem u kranjsko. Ror gor al pa dol ... sam upam, da nam kakšnega polcaja srečala :xx: Popravljeno Maj 4, 2006. Popravil era
GhostRR Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Kurc vas gleda, :P , se bom pa še jest mal zmišljevala.. grem u kranjsko. Ror gor al pa dol ... sam upam, da nam kakšnega polcaja srečala :xx: Če bo vreme držalo... grem jest tud v kg sneg pogledat.
Petzl Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Kurc vas gleda, :P , se bom pa še jest mal zmišljevala.. grem u kranjsko. Ror gor al pa dol ... sam upam, da nam kakšnega polcaja srečala :xx: ka te pa zarad rora skrbi? No ce gresta z ghostom gor se pa vidmo :OK:
era Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Ah :) .. ror.. kađivo zgleda neki skrbi, pol mu pa sam mal podpore dajem .) Greš ti tut? Se vidmo :OK:
kađiva Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 ammm se oproščavam....men ne bo znesl v soboto,...neki je vmes pršlo...tko da sami izberte kam greste :P :D
era Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 ammm se oproščavam....men ne bo znesl v soboto,...neki je vmes pršlo...tko da sami izberte kam greste :P :D :slap: pa ti nis resn . A-ja.. eni smo že zbral :P
batzajla Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 toj hudič,če tkole kej vmes pride... aja,jst nč ne vem :whistle: pa še vremena ne boste mel,kvečjemu za v hosto...po gobe :devil:
peco Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Nekej se šmugla zgleda, de so vsi zadržani.... :grim
GhostRR Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 ammm se oproščavam....men ne bo znesl v soboto,...neki je vmes pršlo...tko da sami izberte kam greste :P :D Edina stvar k lohk pride vmes med kađivo in sobotno furo je problem z motorjem.... ker honda ne crkuje, to pomen, da jo je prodal :blink:
Petzl Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Ah :) .. ror.. kađivo zgleda neki skrbi, pol mu pa sam mal podpore dajem .) Greš ti tut? Se vidmo :OK: Ahhhhh...ror ga bo skrbu, sej mam js tut druzga pakaj :D noben ne bo nc reku :)... ja drgac grem tut. @peco: sj usak dan tko napovedujejo nc nau dezja @batzajla: ce bo dz bo prot veceru oz. reeeesss pozno popoldne pa se to sam ksna krajevna ploha, tko k je blo lansklet
Misek Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Jaz sem pa že mislu da je kako žensko spoznal in da mu zdej mal čas odžira :hmm:
Erik Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 (popravljeno) Jaz sem pa že mislu da je kako žensko spoznal in da mu zdej mal čas odžira :hmm: Tega bi bili bolj veseli :huh: ampak sej bo kmal prišla nova motorina k hiši :lol: Popravljeno Maj 5, 2006. Popravil yozo
Brdaus Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Tega bi bili bolj veseli :huh: ampak sej bo kmal prišla nova motorina k hiši :lol: JA... :grim pa ker ne bo japonke pri hiši.... mu bo res tista motorina žrla cajt.... za šraufat :P
GhostRR Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 JA... :grim pa ker ne bo japonke pri hiši.... mu bo res tista motorina žrla cajt.... za šraufat :P Jah, italjansko pasto je treba pač jest, da se ti sproti ne kvari.
kađiva Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 no no veste kva,rižotarjev mam jz dost za en cajt :grim :grim
maus Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 no no veste kva,rižotarjev mam jz dost za en cajt :grim :grim Izdajauc... boš pa špagete srku, pa biu vs usran okol ust :lol1: :lol1: PEŠEC :whistle: :ninja:
Misek Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Kaj poj jutri gre kdo na morje? :hmm: Ja jaz grem že zutrej v lj (okrog 7-8), pol pa v logatec (mislm da je tm) na žegen (10h), po žegnu pa via morje no mimo kozine najprej dolg odplačat O:-) pa pol pa naprej proti morju. Lahko se magari v logacu dobimo al pa na brezovci men je vseeno! no no veste kva,rižotarjev mam jz dost za en cajt :grim :grim IZDAJALC!!! Pa ne moreš špagetev jest :slap: , riž je bolši no!!! :kva2:
Petzl Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Izdajauc... boš pa špagete srku, pa biu vs usran okol ust :lol1: :lol1: PEŠEC :whistle: :ninja: hohoooooooo :OK: katere spagete pa? mislm...a je ze kej znan model :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se