Erik Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 hohoooooooo :OK: katere spagete pa? mislm...a je ze kej znan model :D samo to povem: potovalni enduro :o
Petzl Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 samo to povem: potovalni enduro :o :blink: :grrr you must be joking! :grim
Erik Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 :blink: :grrr you must be joking! :grim nop žal ne <_< še sam ne morem verjet kaj bo nardil :closedeyes:
Brdaus Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Kviz: KERA JETRA BO PRIPELJAL KAĐIVA K BAJTI :lol1:
Misek Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Jaz vem, jaz vem, jaz vem ...... ITALJANSKA!!! :D :OK:
kađiva Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 (popravljeno) oo jebemti,prekleti firbci :D :lol1: se vidmo k se zagledamo :grim :D pir tistmu k prvi ugane...sam batzajla,yozo in pečo so izven konkurence :lol1: Popravljeno Maj 5, 2006. Popravil kađiva
Erik Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 oo jebemti,prekleti firbci :D :lol1: se vidmo k se zagledamo :grim :D pir tistmu k prvi ugane...sam batzajla,yozo in pečo so izven konkurence :lol1: podpis vidim da si že prilagodil bodočemu vozilu :lol:
TOMCAT Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Kaj poj jutri gre kdo na morje? :hmm: Jest bi šu, sj pomoje bo vreme do popoldneva zdržalo. B) kađiva a smo se dons mogoče srečal na Bledu ( na Mlinem ).Ti in še nekdo v smeri proti Boh. jaz pa proti Bledu? :yea1:
batzajla Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 kakšen riž,kakšni špageti... KLOBASE,TOJ NEKI :D neki se govori da bo kupu aprilio etx 125 :hmm: res,tko sm slišu
Erik Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 kakšen riž,kakšni špageti... KLOBASE,TOJ NEKI :D neki se govori da bo kupu aprilio etx 125 :hmm: res,tko sm slišu a ti si tud to slišal :hmm: ampak na CNNu se pa govori tudi nekaj aprilii SR50 :whistle: Upam da nismo preveč izdali :lol:
era Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 @era: kdaj in kje je odhod v kg? Ob 9h smo/so zmenjeni v Rondoju. Grem z njimi na kufe tm, pol pa jest pičim ob 09:20 še nekam k mam en opravk, pol gremo pa gor. Sam zdej ne vem točn kdaj bom fertik s tistmu opravkam. Se mi zdi, da tm okrog 10h. :hmm:
peco Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Jutri ob 10 v Rondoju zbirno mesto za Piran. :OK:
CAPIROMZY Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 (popravljeno) oo jebemti,prekleti firbci :D :lol1: se vidmo k se zagledamo :grim :D pir tistmu k prvi ugane...sam batzajla,yozo in pečo so izven konkurence :lol1: ELEFANT 900 :P Bomba motor - taki se zdj kupujejo :OK: :OK: Popravljeno Maj 6, 2006. Popravil CAPIROMZY
Thundercat Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 kađiva čestitke in srečno vožnjo..... :OK: kađiva na kađivi :? :hmm: kako neobičajno..... :D
kađiva Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 (popravljeno) @CAPIROMZY: ja točn tko...jebeš cestake to ni za nikamor :D :P sam za na Grobnik :devil: @TC: hvala,se vidmo kmal na ridah :OK: @era: vidu sem vas!!!! tararara... :lol1: :lol1: ti pa Sanda pa še en s črno FZ6...in par minut za vami še Tanjuška :grim kađiva vse vidi :krneki: :P dobr fukiš kombinezon maš :grim :P Popravljeno Maj 6, 2006. Popravil kađiva
GhostRR Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 @cagiva: srečno vožnjo! Upam, da boš vsaj cestne gume gor dal :P
Petzl Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 V kranjski srecu ero (samnismzihrcejtaprava) pa ghostrr (no... njegov motor :D) [attachmentid=69462] ..pa se ghostova lepotica :wub:
batzajla Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 ja ja,era je tista s tavelko čelado :yes: :whistle: :xx:
glažar Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Fantje na gorenjskem imajo policistke nove poletne uniforme.Delovale bodo izključno samo v Zgornjesavski dolini. ja ja,era je tista s tavelko čelado :yes: :whistle: :xx: zadaj pa Sanda7 :eek: kontrolira erino manevriranje :cry:
Petzl Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 .... In odziv policistov je zaenkrat dober :OK: :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se