spidy Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Šoping šoping :lol1: Ej smeško a so te gume dost dobre za tvojo yamaho?
batzajla Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Nč bat :D , jest sm itak premejhna za enduro :grim te bom že nategnu :D @TC :lol1: takle mamo pa tkole se dajemo :photo:
era Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 V vednost ERI: Na žalost v soboto na srečanju ne bo kremšnit :( :( Ena od rešitev je, da jih spečeš sama in se s svojim izdelkom pojaviš (in pohvališ) na srečanju. :) Ne se jezit - samo predlog :closedeyes: Kam nej jh pa dam? :huh: ... loh prpelemo frišne z Gorenjskega bisera ...sam vedt morm kolk ns bo, da bomo pol za kremšnite pa potne stroške poračunal.... :P :OK: :OK: :OK: pol pa še zame eno kremšnito pa kr eri jo dej mi jo bo dostavla s hitro pošto :OK: :slap: lohk ti jo prnesem.. sam vprašanje, v kakšnem stanju bo :D . Ke pod sedež jo bom po moje že nekam stlačla, zravn prve pomoči, pa tamponov, pa hlač, pa puloverja, pa čevljev, pa mobitela, pa psa, pa , pa, pa... pa torbice za make-up..
Lego Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Lego,ni panike...če ne bo Era nč spekla/skuhala/skup zmazala, loh prpelemo frišne z Gorenjskega bisera ...sam vedt morm kolk ns bo, da bomo pol za kremšnite pa potne stroške poračunal.... :P Zaenkrat nas je 10 prijavljenih in še 10 "verjetnih". Če prineseš 10 kremšnit, mislim da bi šle v promet.
era Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 (popravljeno) V promet bojo šle zihr.. :D če ne jih bom pa jest 6 pojedla :kva2: Da naujo ostajale, pa se preč metale.. a ni škoda hrane :) Popravljeno Maj 10, 2006. Popravil era
Lego Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 OBVESTILO: V soboto na srečanju po skupni furi ne bo zakuske (sponzor pravi, da je baje premalo prijavljenih) :( - razen če jo ne naredimo sami. Navsezadnje, pa je glavni namen srečanja, da se spoznamo in skupaj kam zapeljemo. :OK: p.s. upam, da je to zadnje presenečenje.
era Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 te bom že nategnu :D ... me boš ja... :winkiss:
Petzl Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 A za kađivo zdej še zorman kupuje enduro? Ker neki berem, da suzo prodaja :? Tale (moto)svet mi postaja vedno manj logičen :cry: sej ves...starajo se, pojavljajo se tezave s hrbtenico in ostale zdravstveno pogojene tezave :naughty: :D
Tanjuška Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Nč bat :D , jest sm itak premejhna za enduro :grim jap enako, čeprov sm učas XT vozila, ampak sm raj presedlala na mal bl komot :worship:
glažar Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 A za kađivo zdej še zorman kupuje enduro? Ker neki berem, da suzo prodaja :? Tale (moto)svet mi postaja vedno manj logičen :cry: Seveda na primorskem mate od januara suhe ceste :cry: pri nas pa je še maja sneg pa se vi vozte s sportaki po snegu in pesku :whistle: Čestitam Kadivi :OK: ob nakupu se bo lahko vozu cel let
era Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 no, tole je kr luštkan kanede :) http://www.motosvet.com/oglasi/ads_show.php?cid=0_17173_0_0
peco Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Bi mogoče lahko kdo mal namignu, kje je ta Panter bar u Hrastjah.... :hmm:
era Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Iz kranja proti brniku, en izvoz predn zaviješ za AC LJ. Tm k ponavat piše: jagode :) . Pol pa kak km se mi zdi, je pa to takoj ob cesti. (sej jest tut še nkol nism bla tm, sem se par let nazaj mim pelala ) Upam, da sm te prov usmerla :D
smeško Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Šoping šoping :lol1: Ej smeško a so te gume dost dobre za tvojo yamaho? kje si pa to najdu?? :?
Lego Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Bi mogoče lahko kdo mal namignu, kje je ta Panter bar u Hrastjah.... :hmm: Erin opis drži. Še lažje pa se boš znašel, če se držiš smerokazov "Agromehanika". Ko zaviješ iz Brniške ceste moraš po asvaltirani cesti skozi gozd (da ne boš prej obupal) nato pa mimo prodajalne Agromehanike drugi uvoz levo -> Panter Bar :OK:
batzajla Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 no, tole je kr luštkan kanede :) http://www.motosvet.com/oglasi/ads_show.php?cid=0_17173_0_0 je kr taprav :yes:
kađiva Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 (popravljeno) madona vidm da enim ne da miru "zakaj je kađiva prešaltal na enduro"?? "kaj mu je" ...."je bolan"..."ga je kakšna punca v to prisilila".........NE :D no da vam razložim: Kot veste je moja lubica Honda imela že kr nekej kilometrov za sabo,natančneje 73k km...in po dveh odličnih sezonah z njo je bil čas za menjavo in zadnji trenutek da jo še prodam za pameten denar,če bi jo še letos imel bi imela konc sezone bliz 90k km...tako pa noben ne bi kupil :grrr pol naslednje,...kot veste sem velik ljubitelj italijanskih motorjev dvocilindrašev :grim zato sem moral! kupiti italijana...razlog za nakup endure je predvsem tud zarad udobja na njem,...položaj mi namreč veliko bolj odgovarja kot na cestaku kjer me je z mojimi 191 cm vse bolelo že na vožnji do portoroža...tko bom vsaj realno loh planiral kakšn Dubrovnik al pa Dolomite ki si jih s CBRo niti predstavljat nisem mogu :grrr in pa mal sem se tud zamislil kaj počnemo s cestaki po cestah in kolk se jih ubije :blush: tud to je mal pripomogel k temu....tko da JA!!! zame so še zmer cestaki no.1 :OK: ampak! za na stezo,zato si bom sčasoma nabavil kakšnga sam za na stezo :) drugo leto mogoče...do takrat bom pa užival v udobnih in prijetnih vožnjah z mojo kađivco :devil: :P no evo a ste zdej zadovoljni :P :lol1: :lol1: @TC: ti pa ne zavajej mojih gorenjcev in gorenjk da se vam pridružjo,...ker vem da se ti gre sam zato da nas naščijete v številu postov :lol1: :lol1: Tko da Drage Gorenjke in Gorenjci ostanite nam zvesti :grim :grim :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Maj 10, 2006. Popravil kađiva
era Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 (popravljeno) no evo a ste zdej zadovoljni :P :lol1: :lol1: :grrr nismo..dej še kej napiš.. npr.kaj si dons jedu za kosilo :) Tko da Drage Gorenjke in Gorenjci ostanite nam zvesti :grim :grim :lol1: :lol1: :lol1: OSTAJAM HURENKA :grim :D :beer2: :grupni: :yea2: :OK: :yea1: :004 :grim :drunk: :bounce: :inlove: :oops: :worship: :yes: Popravljeno Maj 10, 2006. Popravil era
Godfather Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 madona vidm da enim ne da miru "zakaj je kađiva prešaltal na enduro"?? "kaj mu je" ...."je bolan"..."ga je kakšna punca v to prisilila".........NE :D no da vam razložim: Kot veste je moja lubica Honda imela že kr nekej kilometrov za sabo,natančneje 73k km...in po dveh odličnih sezonah z njo je bil čas za menjavo in zadnji trenutek da jo še prodam za pameten denar,če bi jo še letos imel bi imela konc sezone bliz 90k km...tako pa noben ne bi kupil :grrr pol naslednje,...kot veste sem velik ljubitelj italijanskih motorjev dvocilindrašev :grim zato sem moral! kupiti italijana...razlog za nakup endure je predvsem tud zarad udobja na njem,...položaj mi namreč veliko bolj odgovarja kot na cestaku kjer me je z mojimi 191 cm vse bolelo že na vožnji do portoroža...tko bom vsaj realno loh planiral kakšn Dubrovnik al pa Dolomite ki si jih s CBRo niti predstavljat nisem mogu :grrr in pa mal sem se tud zamislil kaj počnemo s cestaki po cestah in kolk se jih ubije :blush: tud to je mal pripomogel k temu....tko da JA!!! zame so še zmer cestaki no.1 :OK: ampak! za na stezo,zato si bom sčasoma nabavil kakšnga sam za na stezo :) drugo leto mogoče...do takrat bom pa užival v udobnih in prijetnih vožnjah z mojo kađivco :devil: :P no evo a ste zdej zadovoljni :P :lol1: :lol1: @TC: ti pa ne zavajej mojih gorenjcev in gorenjk da se vam pridružjo,...ker vem da se ti gre sam zato da nas naščijete v številu postov :lol1: :lol1: Tko da Drage Gorenjke in Gorenjci ostanite nam zvesti :grim :grim :lol1: :lol1: :lol1: Ma ti kr raje povej da si vidu kako jaz uživam v komot vožnji pa kaj vse lahko sabo vozim pa.......................................................... :photo: :lol1: :photo: AL poteka tekmovanje v "nabijanju" postov
era Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 (popravljeno) AL poteka tekmovanje v "nabijanju" postov Ne,...zakwa :lol1: ;) Popravljeno Maj 10, 2006. Popravil era
SHERIFF Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 (popravljeno) pa mal sem se tud zamislil kaj počnemo s cestaki po cestah in kolk se jih ubije :blush: tud to je mal pripomogel k temu....tko da JA!!! zame so še zmer cestaki no.1 :OK: ampak! za na stezo,zato si bom sčasoma nabavil kakšnga sam za na stezo :) Kađivc prišel si do mojega spoznanja... .) In pa mnooooogo lepih kilometrov..... Popravljeno Maj 10, 2006. Popravil SHERIFF
MARJA Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 ...do takrat bom pa užival v udobnih in prijetnih vožnjah z mojo kađivco :devil: :P Zdaj pa natovor italijansko zver in gremo v Turčijo.
Hanzi Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 A lahko tudi jaz pridem v Hrastje: Glede na to da je napovedano lepo vreme, upam, da ne bom rabil prevoza nazaj domov kot iz :angry: . >Razen če bo pijača prepocen :eek: , (ah bomo pa kako kitico odpel v kaki senci) in jo potegnil še do Bleda :blush: Kakšen program torej imate za v soboto: ob 10 hrastej potem pa ....
kađiva Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 a se bomo v Hrastjah začel zbirat zdej...sej včas že kar dolgo tega je bil tud zbor tm od MK Orli :OK: :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se