gizmOkak Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Ah, ne serte ga no, sej ni tok umazan :grrr , mam še fore :lol: . Hm... :hmm: a ni neki yozo s krpico okol skakal včerej :) ma yozota kolkr js vem ni blo od nkjer... vsaj na 3M ne :hmm: Je pa res d bi si lahko opucala že enkrat... k pol so vsi spraševali kam je šla una z rjavim Z750, pa bl k smo razlagali d sej u resnici je črn, slabš je blo :slap: :grrr
era Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 (popravljeno) ma yozota kolkr js vem ni blo od nkjer... vsaj na 3M ne :hmm: :blink: :slap: o matr vola oprosti, mal sm zamešala :whistle: Je pa res d bi si lahko opucala že enkrat... k pol so vsi spraševali kam je šla una z rjavim Z750, pa bl k smo razlagali d sej u resnici je črn, slabš je blo :slap: :grrr :lol: sem pa edina z rjavim Z750, tut to je neki :lol: Popravljeno Maj 18, 2006. Popravil era
gizmOkak Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 :blink: :slap: o matr vola oprosti, mal sm zamešala :whistle: Nč hudga, sej ne js ne on ne bova zamerla verjetno :P
Erik Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Hm... :hmm: a ni neki yozo s krpico okol skakal včerej :) hm jaz ne :D nisem imel časa sploh prilesti kam ker tale teden je mal krut zame :doze: . Štiri dni že pečemo, pijemo..... ampak se pa vsaj neki dogaja tu na gorenjskem :yea1: era sem pa jaz tebe včeraj videl okol 18.30, ko si se peljala mim petrola. Maham ko budala ti pa nič ne reagiraš, mogoč je res ta akrapo mal preglasen da pol nas sploh ne slišiš ko kličem iz avta :wacko: :whistle:
era Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 (popravljeno) hm jaz ne :D nisem imel časa sploh prilesti kam ker tale teden je mal krut zame :doze: . Štiri dni že pečemo, pijemo..... ampak se pa vsaj neki dogaja tu na gorenjskem :yea1: era sem pa jaz tebe včeraj videl okol 18.30, ko si se peljala mim petrola. Maham ko budala ti pa nič ne reagiraš, mogoč je res ta akrapo mal preglasen da pol nas sploh ne slišiš ko kličem iz avta :wacko: :whistle: hm.. čaki.. - včerej: to je bil potem, kaj sreda? Ja, sem bla na mopedu ja. Ampak ura mi je mal čudna :hmm:. Popravljeno Maj 19, 2006. Popravil era
Erik Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 hm.. čaki.. - včerej: to je bil potem, kaj sreda? Ja, sem bla na mopedu ja. Ampak ura mi je mal čudna :hmm:. no pol pa mogoč v včeraj to se pravi četrtek :D. Mogoč sem mal zamešal uro, dan..... pač pijača dela čudeže :wacko: :xx: a bi se šlo ta vikend kam? mogoč mal proti morju :hmm: :)
JerryTDM Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 a bi se šlo ta vikend kam? mogoč mal proti morju :hmm: :) A kdo sploh še zna kam dugam it kot v Piran ali Portorož :slap: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ops, pozabil na ride :kva2: :kva2:
peco Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 (popravljeno) Nekako se mi vseeno zdi bolj primerno kot "guranje" motorja po snežnem zametu. :doze: :grim .) Popravljeno Maj 19, 2006. Popravil peco
era Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 (popravljeno) no pol pa mogoč v včeraj to se pravi četrtek :D. Mogoč sem mal zamešal uro, dan..... pač pijača dela čudeže :wacko: :xx: Včerej pa ne :grrr Se mi zdi, ja, da bo bl tole držal,da si mal zamešu :grim A kdo sploh še zna kam dugam it kot v Piran ali Portorož :slap: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ops, pozabil na ride :kva2: :kva2: To se tut jest sprašujem :lol: Popravljeno Maj 19, 2006. Popravil era
TOMCAT Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 A kdo sploh še zna kam dugam it kot v Piran ali Portorož ops, pozabil na ride Še kar primerno glede na to, da je bila popoldanska furca ( po šihtu ), k eni še za to nimajo časa. :kva2: Nekako se mi vseeno zdi bolj primerno kot "guranje" motorja po snežnem zametu. :doze: :grim .) se popolnoma strinjam s tabo peco :OK: :yea1:
GhostRR Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 A kdo sploh še zna kam dugam it kot v Piran ali Portorož Ma neeeee, sej ni panike.... jest se grem lahko pelat katerkoli kraj, važno je samo, da se imenuje Piran ali Portorož :P :OK: ©Henry Ford
JerryTDM Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 Če mačku stopiš na rep - ZACVILI :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
peco Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 @JerryTDM: Bi ti rad kej povedal?? :hmm: :hmm:
kađiva Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 jz pičim jutr na obalo...sam še ne vem točne ure kdaj :hmm: ...pol prot večer pa pol v besnco :)
Brdaus Objavljeno Maj 20, 2006 Opozori Objavljeno Maj 20, 2006 Ah qrc... kokr jest pomnm, je zmeram močil tele rokovnjače v sosedni vasi :P Sej se samo hecam.... ampak a ni res jutr napevedan tut dž s ploham? :hmm: Ke se bi jest tut mal zapelou :grim
cvetoo Objavljeno Maj 20, 2006 Opozori Objavljeno Maj 20, 2006 Nekako se mi vseeno zdi bolj primerno kot "guranje" motorja po snežnem zametu. :doze: :grim .) :? Saj lahko pa greš pit kavo k zamrznjenem jezeru :grrr Ma, tale mesec morje zmaga. LP Cvetoo.
JerryTDM Objavljeno Maj 20, 2006 Opozori Objavljeno Maj 20, 2006 @JerryTDM: Bi ti rad kej povedal?? :hmm: :hmm: Dons ne grem ne v Piran in ne v sneg :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
era Objavljeno Maj 20, 2006 Opozori Objavljeno Maj 20, 2006 Neki se jasni.. cesta suha, temperature ravno pravšnje.. :hmm:
glažar Objavljeno Maj 20, 2006 Opozori Objavljeno Maj 20, 2006 @JerryTDM: Bi ti rad kej povedal?? :hmm: :hmm: Hoče reč da gre :? na enosledno vozilo na lastni pogon :lol1: :lol1:
JerryTDM Objavljeno Maj 20, 2006 Opozori Objavljeno Maj 20, 2006 A se dons gre kam peš :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
peco Objavljeno Maj 20, 2006 Opozori Objavljeno Maj 20, 2006 Dons greš pa mogoče lahko na Kanin probat, če je gor kej več snega. :naughty: :slap:
JerryTDM Objavljeno Maj 20, 2006 Opozori Objavljeno Maj 20, 2006 Dons greš pa mogoče lahko na Kanin probat, če je gor kej več snega. :naughty: :slap: Bi šu, pa nimam gume, je samo za suho cesto :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se