Brdaus Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Najlepša hvala Lego-racerju za lepo turco.... pa še kdaj :OK: :OK: :OK:
Lego Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Najlepša hvala Lego-racerju za lepo turco.... pa še kdaj :OK: :OK: :OK: Tudi meni je pasalo - se priporočam :OK: :OK: :OK:
gebre Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Jest tud danes skoraj do Nakla in nazaj. Wings se deeeereeee :yea2: ko pr norcih :) , zdaj pa za en teden konec uživancije, je treba delat:(
Brdaus Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 No, pa še lepa hvala Mrkiju za turo po Koroškem.... sva šla Haiderju fakiča pokazat :D
Godfather Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Pol pa so vas Avstrijski skini lovili :lol1:
Brdaus Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Pol pa so vas Avstrijski skini lovili :lol1: :grrr nimajo za burek :lol1: Sva jim ušla :grim
Misek Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Tut jaz včeri do 13h naredu 170km, je blo kr fino, čeprav bi me kmal dež napral, no pa sem raven pravi čas pod streko doma zapelu :OK: :grrr nimajo za burek :lol1: Sva jim ušla :grim Aja zato jih je tolk mrgolel po sloveniji! :hmm: :lol1:
GhostRR Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Gre kdo z gorenjske dol na grobnik jutri, 8. ? Cagiva? A ne boš šel sprobat svojga ducatija na pisto? :P
Brdaus Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Gre kdo z gorenjske dol na grobnik jutri, 8. ? Kdaj pa za kolk cajta se pa gre?
kađiva Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Gre kdo z gorenjske dol na grobnik jutri, 8. ? Cagiva? A ne boš šel sprobat svojga ducatija na pisto? :P ah ne se bojim,da mi kakšn šrauf odleti pa kerga od vas zadane :lol1: :lol1: ...pa po moje bi dimno zaveso naredu...bom raj počakal mal še :grim dobr vozte .)
GhostRR Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Kdaj pa za kolk cajta se pa gre? Jest grem jutr zjutrej s prikolico dol, pa zvečer nazaj... ko sem jest na grobniku, mam žurko na pisti čez dan in ne ponoč v šotoru, kot nekateri drugi, kenede :P :OK:
Brdaus Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 (popravljeno) Jest grem jutr zjutrej s prikolico dol, pa zvečer nazaj... ko sem jest na grobniku, mam žurko na pisti čez dan in ne ponoč v šotoru, kot nekateri drugi, kenede :P :OK: Ti kr zajebavej :nono: Sm se mislu mal prklopit, pa mam dons šiht popudne.. tko da, drugič :) Popravljeno Junij 8, 2006. Popravil Brdaus
Misek Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Zgolj v vednost: Avtošola B&B organizira neplačano moto delavnico: · Sva z motorjem fizično in tehnično dovolj pripravljen za užitke? (Sezona se je šele začela!) · Predvidevam ravnanje voznikov osebnih vozil? (Tudi tistih v Škodah?) · Znam pasti, če je že nujno potrebno? (Demonstracije niso zaželene.) · In še marsikaj…… Motoristična delavnica, ki naj nam pomaga zbirati in izmenjevati izkušnje za varnejšo vožnjo v prometu. v soboto 17.06 ob 9 uri pred nakupovalnim centrom Merkur na Primskovem. Ob 9.00 se dobimo, do 10.00 se preganjamo in ogrevamo po 10.00 se odpeljemo en krog s postanki in pogovorom o vožnji – po skupinah Skupine bodo vodili »stari mački«. ob 13.00 pridemo nazaj izhodišče. Pridi, povej, z izkušnjami pomagaj tudi drugim!
kađiva Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 zanimiv...pridem mal pozdravt,pol pa dalje :)
Perla Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Zgolj v vednost: Avtošola B&B organizira neplačano moto delavnico: ... · Predvidevam ravnanje voznikov osebnih vozil? (Tudi tistih v Škodah?) . :devil: kaj imate proti voznikom Škod?? :devil: :angry2: :kva2: :ninja: :whistle: :lol1: :lol1:
Misek Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Pismo a veš da ne vem morem prov prašat, to pa tut mene zanima sploh nisem opazu! :hmm: Ko dobim odgovor sporočim! :naughty:
Lego Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Zgolj v vednost: Avtošola B&B organizira neplačano moto delavnico: Prijave?
Misek Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 (popravljeno) :devil: kaj imate proti voznikom Škod?? :devil: :angry2: :kva2: :ninja: :whistle: :lol1: :lol1: Evo uradni odgovor: "Nimamo nic proti voznikom škod, mišljeno je bilo mal za joke. Tako,da lahko pride tudi s škodo" :OK: :yea1: Prijave? Prijav ni enostavno prideš zakuriš gumo in to je to :devil: :kva2: :lol1: :yea1: :worship: Popravljeno Junij 9, 2006. Popravil Misek
Brdaus Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 Čer. Aj kej nouga? :) :grim Rdeči petelini razturali v Kamniku :lol1: :lol1: :lol1:
Lego Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 :grim Rdeči petelini razturali v Kamniku :lol1: :lol1: :lol1: Sem prišel gledat, pa nisem nobenga poznal - spoznal :( :? , še za Batzajlo nisem bil siguren če je on, čeprav mi je med vožnjo imel čas celo pomahat :OK: je šlo po "ravnini" očitno prepočas - premal konjev :zzz: Organizirano je bilo res super, samo gledalce sem pogrešal.
Brdaus Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Sem prišel gledat... Sej jest sm tebe vidu, k si se prpelou, samo sm te poj zgubu. Škoda, bi kakšno rekl :D
Lego Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Tebe smo pa v soboto v Žireh pogrešal. Upam, da bo Kađiva kakšno sliko z dogajanja prlepu :photo:
batzajla Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 , še za Batzajlo nisem bil siguren če je on, čeprav mi je med vožnjo imel čas celo pomahat : ja ja sem bil jst-pol k sm pa nehal vozit te pa nism več vidu .) dobr je blo ja :worship:
Misek Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Evo pra slikc inz Žirov. Sicer še v popoldanskih urah k je blo vse skup še bl v ogrevanju!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se