era Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 evo.. sam za batzajlića, .... [attachmentid=72509] [attachmentid=72510] [attachmentid=72511]
batzajla Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 u jeb**** era pa kje si ti to,v nebesih??! :blink: :D :D hvala ti,uživej še naprej
era Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 u jeb**** era pa kje si ti to,v nebesih??! :blink: :D :D hvala ti,uživej še naprej Sardinija dragi moj, Sardinija :D ... Uživala pa sm ja,.. ti rečem, morš it pogledat. Imaš off road varjante in maš road varjante, take nore, da dol padeš. No, na off road lih nism šla... :) . Sm pa lih uletela dol, ko so mel tole dirko, pa sm se nate spomnla in mal poslikala.
era Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 Dirkač in maximus veliki, vse najboljše za rojstni dan :grupni:
kađiva Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 A bi dons šli skupej na 3M kej?? :naughty: če bo vreme dopuščalo seveda :closedeyes: Recimo ob 19h na Laborah na Petrolu :)
Misek Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 A bi dons šli skupej na 3M kej?? :naughty: če bo vreme dopuščalo seveda :closedeyes: Recimo ob 19h na Laborah na Petrolu :) Ja jaz sem za. a pol kr velja ob 19, na Petrolu - Labore?
era Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Sej bi šla, sam mam moped sam na po spucan...
Misek Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Ma era ni panike ti kr pejt, se ne bomo motorja gledal :naughty:
kađiva Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Sej bi šla, sam mam moped sam na po spucan... jz ga še to nimam pa grem vseen :P :blush: sam da nau pol tko,da se naute hotl družt z mano k mam tok usran moped :( ..................................... :lol1: :lol1: dej era pejt z nam k te morm neki resnga vprašat :whistle:
era Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 dej era pejt z nam k te morm neki resnga vprašat :whistle: uuu.. neki resnga.. kwa pa, kwa pa.. a če bi hodila s tabo :kva2: :naughty: ... No, če je pa tko resno, greva pa rajš na kufe en dan, kanede :)
kađiva Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 uuu.. neki resnga.. kwa pa, kwa pa.. a če bi hodila s tabo :kva2: :naughty: ... No, če je pa tko resno, greva pa rajš na kufe en dan, kanede :) ah ja...sam tko nekam k majo svečke na mizi,pa svetlobo zmanjšano...da bo bl romantično :blush: :naughty: :D :D a pol te dons ne bo...eh tud nč ni od tebe,sem mislu da bomo potopisno predavanje imel na 3M :lol1: :lol1:
era Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 ah ja...sam tko nekam k majo svečke na mizi,pa svetlobo zmanjšano...da bo bl romantično :blush: :naughty: :D :D a pol te dons ne bo...eh tud nč ni od tebe,sem mislu da bomo potopisno predavanje imel na 3M :lol1: :lol1: Romantično.. hm.. nism lih romantiš tip... dejva se rajš nekam zapelat.. recimo na Marijo Reko, pa vmes kako rečeva, al pa gor en kufe spijeva, bo bl romantiš :grim ... Potopisno predavanje pa uhka pr batzajli nrdimo, pa še kakšn sirov burek lohk vmes speče :grim :grim :whistle:
Erik Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 dejva se rajš nekam zapelat.. recimo na Marijo Reko, pa vmes kako rečeva, al pa gor en kufe spijeva, bo bl romantiš :grim ... jaz grem :kva2: :whistle:
era Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 (popravljeno) jaz grem :kva2: :whistle: ja.. kuko nej povem... To se boš mogu pa s kadživo zment. Zarad mene gremo lohk tut u troje... :grim A gre še kdo, al pa kera :D a-ja..madona, sej to si ti yozo... :slap: :lol: Popravljeno Junij 14, 2006. Popravil era
Thundercat Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Zarad mene gremo lohk tut u troje... moj napredni iskalnik po forumu mi je javil, da se nekaj o menage a trois menite....tako da sem bil obveščen preko naprednih informacijskih kanalov..... torej...evo mene.... :kva2: :naughty: :o :P
Misek Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) Madona se vi štulte zraven. :grrr Dejte kađivi vsaj možnost da se v miru (romantiš) pogovori z ero! :grim :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: A lahko še jaz!?! Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil Misek
era Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 moj napredni iskalnik po forumu mi je javil, da se nekaj o menage a trois menite....tako da sem bil obveščen preko naprednih informacijskih kanalov..... torej...evo mene.... :kva2: :naughty: :o :P Ja, zdej smo trije, no, s tabo vred, štirje,.. a-ja, pa na miška ne smem pozabt... pet... :kva2: gužvaaaaaaaaaaa
GhostRR Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Madona se vi štulte zraven. :grrr Moje sokolje oko :blink: je opazilo petelinji fight na obzorju! :D :yea1:
era Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) A lahko še jaz!?! ja, itak no :grim Moje sokolje oko :blink: je opazilo petelinji fight na obzorju! :D :yea1: Ja, zgleda da se bo ornk švical :kva2: :lol1: :lol: Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil era
batzajla Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 era a maš kej fotk? povej,bomo projekteral k sosedi na hišo pa zravn kej požrl. hej,pa kupu sm plato za žar-ne preveč okol govort :whistle:
peco Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Par utrinkov tega tedna. :OK: :yea1:
flero Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 opa Flero vse najboljše!! velik sreče pa vsega :OK: :OK: pa oglas se kej da vidmo če si še živ :P ...Ejga gorenc, hvala lepa...drgač smo pa še živi, samo mal manj moto aktivni :grim ...do predkratkim vreme :angry: , cel cajt pa šiht :krneki: , od učeri pa še hčerko zibam :wub: ...vidmo, slišmo... lp flox
mrki Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Javna zahvala.... Brdausu ....ker me je povabil v ta pokvarjeno sekcijo MS (ki je BTW zelo bogato opremljena :naughty: )..... ....in ker me je kratkočasil, ko babe ni bilo doma....... :kva2: Prevod za ta pokvarjene: mal sva se z mopedom furala. ... in ker se je v Soboto vedno športno umaknil ko sem letel mimo kot sneta skira......:grim :devil:
Misek Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Par utrinkov tega tedna. :OK: :yea1: To so pa dolomiti če se ne motim?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se