KyoKon Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 @nikasport: čestitke za novo pridobitev!! :OK: :OK: :OK: :P :beer2: Hvala, k se vidmo dobiš za :beer2:
Lego Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Bi se dones kdo pelu kako furco, pol pa se mal na 3M? Plan je Ljubel, Železna kapla, Jezersko, (brez 3M) Misku hvala za povabilo :OK: , da sem končno lahko odpeljal dolgo načrtovano furo. B) Vožnja je bila čisto po mojem okusu :kva2: upam, da je odgovarjala tudi Miseku in Andreju. :huh: Čestitam tudi nikasportu za težko pričakovano pridobitev :OK: kako ji je ime pravzaprav :?
Misek Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 (popravljeno) Lego the best je blo. Na še veliko takih fur! :yea1: Pol za tisto furo na koroško pa drži a ne? P.S: Pa hvala za pijačo! Popravljeno Julij 6, 2006. Popravil Misek
Lego Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Pol za tisto furo na koroško pa drži a ne? :grim Drži :grim
smeško Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 (popravljeno) Pol za tisto furo na koroško pa drži a ne? Hinko!! :angry2: da bi pa kej povabu - to pa ne :nono: Popravljeno Julij 6, 2006. Popravil smeško
Sanda7 Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 folk JUTR PETEK OB 18h zbor na RIDAH in sicer z namenom BLAGOSLOV nove ograje
Brdaus Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Kje bomo pa zdej parkiral :hmm: No, sej vem, da je najlaži šinfat, pa upravlat... samo tale ograja je men kr neki. Sicer bo pa tko al tko dž, tko da mene ne bo :grrr
ZOX Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Sporočam žalostno novico da se je smrtno ponesrečil Kern iz Lahovč. Več o nesreči na črnem forumu. Kern, počivaj v miru Zorman
Misek Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Pa ker kekec je to ograjo postavu? :BUA: Najbolj da jo razmontiramo! :P Hinko!! :angry2: da bi pa kej povabu - to pa ne :nono: Pa sej sem dal na forum kdaj in kje se dobmo! No naslednič te pokličem! Prav?
kađiva Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Sporočam žalostno novico da se je smrtno ponesrečil Kern iz Lahovč. Več o nesreči na črnem forumu. Kern, počivaj v miru Zorman ker je že to bil??? :hmm: :hmm: :doze: :?
ZOX Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 (popravljeno) ker je že to bil??? :hmm: :hmm: :doze: :? Moški na sliki v beli polo majici in belih hlačah (gre ravno v korak), v roki drži plastenko in ima sončna očala, za njim njegov motor. Kern R.I.P. Popravljeno Julij 7, 2006. Popravil Zorman
smeško Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 Kšna furca mogoče v nedeljo, al ste že vsi na morju?? :glare:
kađiva Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 Gorenjska MS je očitno umrla :hmm: dewamo dewamo...nismo umrl :grrr ni cajta za vozt :P
smeško Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 dewamo dewamo...nismo umrl :grrr ni cajta za vozt :P madona! to bo dnarja, da ne boš vedu kam z njim .)
Lego Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 Gorenjska MS je očitno umrla :hmm: Računalnik mi zaradi ugodnih vremenskih razmer ne dela... :( se rajši vozim... :kva2: :P
Misek Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Zdej mi je pa žal da nisem učer zutrej pogledu na net če je kaka ponudba. :( Sicer smo se mel pa tut lušten :OK: nas je samo 3x dež dobil! :BUA: 1. pred planino! :BUA: 2. na Bledu :BUA: 3. V Boleru! :BUA:
kađiva Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 madona! to bo dnarja, da ne boš vedu kam z njim .) k bi blo vsaj tko,...no ja sej vem kam z njim...na morje :D :D
era Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Zdej mi je pa žal da nisem učer zutrej pogledu na net če je kaka ponudba. :( Sicer smo se mel pa tut lušten :OK: nas je samo 3x dež dobil! :BUA: 1. pred planino! :BUA: 2. na Bledu :BUA: 3. V Boleru! :BUA: Ja,.. čez jeprco ste se kr fletn pelal :grim
era Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Kako mislš fleten? :? :D :naughty: Ja, sej veš kuko, fletn :D :naughty:
smeško Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Zdej mi je pa žal da nisem učer zutrej pogledu na net če je kaka ponudba. :( bohnedej na telefon pogledat :whistle:
KyoKon Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Ula ji je ime. Mamo pr ns bl kratka imena k se zlo na dolg pišemo. :D Sorry za pozen odgovor ampak mamo ful dela, tko dopoldan kot popoldan. (Popoldne brezplačno :yea1: ) Motor v poplonem mirovanju.
GhostRR Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 @brdaus: Kvaj dej? Nič te pol ni blo na grobniku vidt... a si v lublani ustal a kva?
Tanjuška Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Spet bom na TV jahu V petek ob 20.45 na TV PIKA v oddaji Toftalka, pa spet u bikinkah, če mogoče kerga zanima, če pa ne se pa nuben nau sekirau. aja no zj se pa mau bl že za airbege šlatam :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se