cof Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Spet bom na TV jahu V petek ob 20.45 na TV PIKA v oddaji Toftalka, pa spet u bikinkah, če mogoče kerga zanima, če pa ne se pa nuben nau sekirau. aja no zj se pa mau bl že za airbege šlatam :OK: Mene pa prou zanima sam k nimam tega programa mi je pa res bed :huh: Bi blo pa fajn če bi ti to mal posnela pa bi jes mal kasnej to pogljdau :eek: k pomoje je kar vidt kej :kva2:
Tanjuška Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Mene pa prou zanima sam k nimam tega programa mi je pa res bed :huh: Bi blo pa fajn če bi ti to mal posnela pa bi jes mal kasnej to pogljdau :eek: k pomoje je kar vidt kej :kva2: cufi moj, dobiš :OK: ti bom dala na CD, da si boš loh u miru pogledau pa k boš meu cajt :)
Tanatos Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 aja no zj se pa mau bl že za airbege šlatam :OK: Kdaj bo pa na PrivateGold kej za vidt? :blush:
Brdaus Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 @brdaus: Kvaj dej? Nič te pol ni blo na grobniku vidt... a si v lublani ustal a kva? Dej ne izivej :P Eni se gonte po dirkališ, medtem ko drugi delamo :angry: Upam, da ste se vsaj dobr mel :OK:
kađiva Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 ČESTITKE NAŠMU BATZAJLIČU pa čeprov vem, da ga še en cajt ne bo doma zdele in ne bo prebral tegale.. :P :OK: :OK: :OK: :beer2:
Brdaus Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Mislm... skor bi spregledou.... BATKOOOOOOOOOOOOOOOO Vse tanaj bolš, pa da se kdaj skupej kam pelemo, pa čeprav samo z Lj domou :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
era Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Dragi Batzajlić.. :) vse tanartabulš za rojstni dan. :grupni:
Hanzi Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 (popravljeno) Naj mi en pove kako strma cesta je čez Jelovico v Bohinj :? Sicer pa čestitke Batkotu :OK: Popravljeno Julij 12, 2006. Popravil Hanzi
obad Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Naj mi en pove kako strma cesta je čez Jelovico v Bohinj :? Zdej nevem od kje čez jelovico v Bohinj. Ampak se mi zdi da je najstrmejši del iz Bohinja proti Soriški planini (asfaltiran). Je pa glih ene tolk strmo kt slovenska stran korenskega sedla
smeško Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Našemu novinarju Batkotu tud jest želim vse najboljš in seveda da bi bil zmagovalec še naprej! [attachmentid=75356] :OK:
Misek Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 cufi moj, dobiš :OK: ti bom dala na CD, da si boš loh u miru pogledau pa k boš meu cajt :)
Hanzi Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 (popravljeno) Zdej nevem od kje čez jelovico v Bohinj. Ampak se mi zdi da je najstrmejši del iz Bohinja proti Soriški planini (asfaltiran). Je pa glih ene tolk strmo kt slovenska stran korenskega sedla Ne jaz tisto mislim čez Dražgoše in Jelovico Popravljeno Julij 13, 2006. Popravil Hanzi
glažar Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Ne jaz tisto mislim čez Dražgoše in Jelovico Odvisno iz katerega konca se vzpenjaš iz Kropa ni sile iz Kranja je kar hud vzpon,pa še to Iz Dražgoš proti bohinju je en del makadama.Spust v Bohinj pa tudi ni hud.
Tanjuška Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Še zame, še zame!!! Jaz tut nimam tega programa! K smo čist preveč napredni in mamo samo programe k se jihna ateno da ulovit! :BUA: dobiš ;)
Misek Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 dobiš ;) Te držim za besedo! :naughty:
kađiva Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 no banda gorenjska,...a se bomo kej zbral v Kranju ta vikend na motozboru :naughty: :naughty: ....bilo bi lepo, k se že neki časa nismo vidl :) :)
KyoKon Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 (popravljeno) Kađiva from gorenjska, da za runda. :beer2: Jz pa itak. :wub: Popravljeno Julij 13, 2006. Popravil nikasport
kađiva Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Kađiva from gorenjska, da za runda. :beer2: to pa nisem reku :grrr :grrr bo kr vsak sam dal...k jz s svojimi 1000SIT v žepu še zase komi poskrbim loh :lol1: :lol1:
KyoKon Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 @Kađiva V soboto prlet, jst dajem za pru krog.
smeško Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Ko smo glih pri moto zboru - jest mam dve sodelavki, ki bi si radi ogledali moto zbor (mislim da prvič v življenju) :slap: pa me zanima če ma kdo kšn sedež frej, da bi jih peljal?
Brdaus Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Ko smo glih pri moto zboru - jest mam dve sodelavki, ki bi si radi ogledali moto zbor (mislim da prvič v življenju) :slap: pa me zanima če ma kdo kšn sedež frej, da bi jih peljal? Seveda... TAXI služba Brdaus :lol1: :lol1:
Killroy Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Če se noben klavir ne bo najdu, mam jest še enga frej :)
Roky Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 Vse najbolše Batzajla pa velik srečnih km, pa da me boš še kdaj tko pelu k z RSko :OK: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se