Petzl Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 No, kdaj mate pol start jutr? @Glažar: ti kr prid :OK:
era Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 kađiva dons sm te pa srečala v Kranju pr Iskri, ob cca pol devetih zvečr, pa kađiva st. je bil za tabo. Madona s velk :OK: :OK:
Petzl Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 kađiva dons sm te pa srečala v Kranju pr Iskri, ob cca pol devetih zvečr, pa kađiva st. je bil za tabo. Madona s velk :OK: :OK: A je tanku ole k je su na 3M :naughty:
gebre Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 Pokličte, ko boste prišli na bled. Pridem s piciklom :grim
kađiva Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 jah jz štartam ob 14.30h za ostale pa ne vem...bi rad mal barve dobu v najbol sončnih urah :lol1: :lol1: ... @era: a s bla v avtu ane...da te nisem vidu :D @Langus: tišina!! če hočš jutr živ iz vode ven :lol1: :lol1: :lol1: kakšn olje neki :grrr :grrr @svastika: je kolega batić vse napisal :trance_33_sleep:
Killroy Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 A je tanku ole k je su na 3M :naughty: No no, ne smeš takih....je bil na 3M moped kr spodobn...čeprov je bil filtr s silvertejpom preliman nekam čudn :hmm: :devil: :P Za jutr.....ups...za dons vela pol, prletim direkt s Kranske Gore :OK:
Petzl Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 jah jz štartam ob 14.30h za ostale pa ne vem...bi rad mal barve dobu v najbol sončnih urah :lol1: :lol1: ... Da naus nakonc k kuhan rak :lol1: :devil: , no sej mi2 bova mogoce ze mal prej dol, a je "zbirno" mesto na standardni lokaciji?
sjeng Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Evo prvič sm bil tut jest zraven, upam da naslednjič ne tko kt dons :). Poročilo je tako noga je otekla, motor se bo pa spedenal :D
kađiva Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Evo prvič sm bil tut jest zraven, upam da naslednjič ne tko kt dons :). Poročilo je tako noga je otekla, motor se bo pa spedenal :D jao ej sploh nisem vedu da maš ti ta nickname :) ja ej sej mi je mal žal da sem vas vleku gor na Zatrnik :blush: ,...sam jebi ga zdej je kar je,se nardi .) važn da sta jo dobr odnesla,pa tud motorja recimo... ajd se vidmo kej,pa dobr sestankuj jutr :)
Brdaus Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 ajd se vidmo kej... :) Danes na Bledu :hmm: :grim :grim :grim poj pa na hitrco na Zatrnik :lol1:
Misek Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 No kako ste se meli včerej. Kej slikc? Sem mislu da vas pridem pogledat pa mi pol časovno ni zneslo! <_<
glažar Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 No kako ste se meli včerej. Kej slikc? Sem mislu da vas pridem pogledat pa mi pol časovno ni zneslo! <_< Pečotu in Kađivi je blo tako všeč da sta dons spet tam.Pečo je svojo CBR-ko razkazovl deklcam še rdeče čevlčke si je nataknu,Kađiva pa je brekdensov :lol1:
sjeng Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Danes na Bledu :hmm: :grim :grim :grim poj pa na hitrco na Zatrnik :lol1: Jst sm za, sam ne tko turističn kt včer :D
gebre Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Bilo fajn,v ju3 spet :grim Tanjuška :kva2: sam da dogaja :)
Petzl Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 v sredo/cetrtek jo mam namen mal prot morju mahnt, a je kaksen kandidat? Stil vonzje: ST-T.
Tanjuška Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Bilo fajn,v ju3 spet :grim Tanjuška :kva2: sam da dogaja :) orng, bemtiš, kdo se je spomu šiht, da boh da ga strela z jasnega butne ene dvakat, da bo za zihr - joke
Tanjuška Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 A kdo od vs asov tenis špila? moja malenkost, sam sm že mau iz forme, k že en cajt nism
era Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 A kdo od vs asov tenis špila? Zakwa? A majo "težka" desna zapestja na motorjih :devil: :D ;)
Brdaus Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 A kdo od vs asov tenis špila? Jest osebno ne... poznam pa eno, ki ga .) in to zelo dobro :naughty:
sjeng Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Ma rabm eno žrtev, da jo nažgem enkrat na teden, sam mora met minimum skill :D
era Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Najboljš, da nrdite en turnir :grim ... Pridm navijat :OK:
kađiva Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 (popravljeno) Najboljš, da nrdite en turnir :grim ... Pridm navijat :OK: sem pa mislu da bova pobiralca žog :blush: ej ti era,a bi se ti šwa mal umit na Bled dons :hmm: :D :D :D drgač sem pa jz za to, da enkrat mal odbojko na mivki odigramo gorenci :naughty: bi znal bit precej smeha :grim Popravljeno Julij 22, 2006. Popravil kađiva
era Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 (popravljeno) ej ti era,a bi se ti šwa mal umit na Bled dons :hmm: :D :D :D Ne,.. jest se umivam sam ob sredah. drgač sem pa jz za to, da enkrat mal odbojko na mivki odigramo gorenci :naughty: bi znal bit precej smeha :grim ...sm za.. sam zdej ne morm, k mam dolge nohte :lol: Popravljeno Julij 22, 2006. Popravil era
ZOX Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 No dajmo, zmenmo se za odbojko! Jz al pa kađiva zbirava prijave Kdo je za odbojko na mivki?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se