gizmOkak Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 ne se jezit :friend1: :friend2: batzajla že od vsega začetka, cagiva je tudi že poklopu, mi smo tudi že zamenjali......... pa naj nas lovijo po gmajnah :yea1: :kva2: vse na endure užgat B)
era Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 ne se jezit :friend1: :friend2: batzajla že od vsega začetka, cagiva je tudi že poklopu, mi smo tudi že zamenjali......... pa naj nas lovijo po gmajnah :yea1: :kva2: vse na endure užgat B) :D Ja nč.. tazadn cajt da še jest mal preklopm :grim
batzajla Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 Najlažje je enga skint s ceste in mu napisat plačilca. ...pa ne brez razloga :grrr gizmo,hard je zakon :grim ampak po pamet,tud tam nas loh pošten po pičkikenede
kađiva Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 enduro gor al pa dol...treba bo nazaj na 100KM+...men Slonica neki ne vleče gor na Zatrnik :P :devil: k bi ji mal konj falil :lol1: :lol1: ...edina prednost je ta, da če maš enduro nisi tok vpadljiv in zanimiv za policaje,tud če ga en ovink nazaj še na polno žgeš :grim če maš cestaka si takoj žrtev plastike :lol1: :lol1:
era Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 ...pa ne brez razloga :grrr Se strinjam s tem :grim - ne brez razloga
batzajla Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 kađiva,izdal boš naš enduro klan :angry: :lol1:
gizmOkak Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 ...pa ne brez razloga :grrr gizmo,hard je zakon :grim ampak po pamet,tud tam nas loh pošten po pički jp jp... drgač sm pa bl lenoba... v kombi pa na pisto :blush: enduro sm šou samo 2x :P cagiva, kaj zdej, boš tič al miš... prvo nas zajebeš tako, zdej nas boš še drugače :nono: :lol:
glažar Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 Kadiva enduro je zakon :OK: nabav V-stomčka ,ma končkov zadost :worship: pa še do tačk se ga da spustit,edini problem :hmm: nik :kva2: boš mogu zamenat. :whistle:
sjeng Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 Kađiva ti kr mille nabav, pa če boš na Zatrnik hodu, eno vrečko s sabo nos, da boš mel kam plastiko dat nazaj grede :D
kađiva Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 Kađiva ti kr mille nabav, pa če boš na Zatrnik hodu, eno vrečko s sabo nos, da boš mel kam plastiko dat nazaj grede :D :lol1: :lol1: :lol1: no no bomo še vidl kva bomo pol kupl .) :) sorry glažar sam V Strom pa ne bo :grrr
Roky Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Na Zatrniku se je poostritev povečala,ko se je nekdo zaletu z Thundercatom v tunel,sem bil takrat gor in od takrat so policaji kr redno gor.Drugače je pa un kmet na taglavnem ovinku pred gostilno polival že detergent za posodo,pesk,olje,svašta...Lansklet je baje en na cetu kr fajn odletu. :wacko:
GhostRR Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 (popravljeno) no no bomo še vidl kva bomo pol kupl .) :) To itak vsi vemo, da bo ali: - cagiva (prva ljubezen nikoli ne mine ); - ducati (ker smo radi frajerji z velik keša :wacko: na dveh cilindrih); - honda (ker je preprosto - edinstvena :D ) Popravljeno Julij 27, 2006. Popravil GhostRR
kađiva Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 @GhostRR: ti ga pa pihneš :grrr cagiva verjetno ne bo več...ma premajhn izbor modelov :D ...Ducati je stroj in ni motor za frajerje,ampak za tiste ki vejo kaj je italijanska tehnika in imajo radi lep motor z dušo :grim ...Honda ja,...nikoli ne reci nikoli :naughty: zame osebno še zmer edina fabrka ki pride v poštev od japoncev,...sam si pa pozabu še Aprilio :devil:
_SEBA_ Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Na Zatrniku se je poostritev povečala,ko se je nekdo zaletu z Thundercatom v tunel,sem bil takrat gor in od takrat so policaji kr redno gor.Drugače je pa un kmet na taglavnem ovinku pred gostilno polival že detergent za posodo,pesk,olje,svašta...Lansklet je baje en na cetu kr fajn odletu. :wacko: ni odletu, imu je pa prekleto srečo pa pozabu si povedat da tut metle letijo :angry: :angry: lp seba
GhostRR Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 pa pozabu si povedat da tut metle letijo :angry: :angry: :? ... kva to z metlo... a jo meče v feltne a kva?
_SEBA_ Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 tut se je naredl ja, sam je ata mal zamudu kva se pa nis zanč k si biu na zatrniku na kufetu u bifeju ustavu?? lp seba
era Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 (popravljeno) Kwaj zdej s tenisom? Popravljeno Julij 27, 2006. Popravil era
primozh Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 tut se je naredl ja, sam je ata mal zamudu kva se pa nis zanč k si biu na zatrniku na kufetu u bifeju ustavu?? lp seba se vam tut jest zdej en dan prdružm k sem prženen u krnico po tanovm :D
batzajla Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Kwaj zdej s penisom? kva,a nej bi kej blo? z mojmu je vse okej :blink:
_SEBA_ Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 se vam tut jest zdej en dan prdružm k sem prženen u krnico po tanovm :D u jebemti, kmal bo u krnic več motoristou kt avtomobilistou :OK: :OK:
primozh Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 u jebemti, kmal bo u krnic več motoristou kt avtomobilistou :OK: :OK: sam traktoristi pa še zmeri vodjo :grim
era Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 kva,a nej bi kej blo? z mojmu je vse okej :blink: :nono: No, sam da je :OK:
sjeng Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 (popravljeno) Kwaj zdej s tenisom? Lopar sm polomu :blush: :D:D Popravljeno Julij 27, 2006. Popravil sjeng
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se