Dirkac Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 kva,a nej bi kej blo? z mojmu je vse okej :blink: A si nabavu? Včeri se mi je zdel, da je en tvoj motor nažigal čez Rupo pa Kokrco.
batzajla Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 jaja,to je bil pa en morebitni kupec,od bivšga sošolca brt :) p.s. a je kej tacga delou kar ne bi smel :whistle:
Petzl Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 To itak vsi vemo, da bo ali: - cagiva (prva ljubezen nikoli ne mine ); - ducati (ker smo radi frajerji z velik keša :wacko: na dveh cilindrih); - honda (ker je preprosto - edinstvena :D ) tocno tako... sploh to s hondo mi je vsec ;) ps. si se ti dons popoldne pelu mim gorenca dol do semaforja, pol si pa su levo gor smer sever... sm te na semaforju vidu.. biu si pa v kratkih rokavih (hlacah?)..
GhostRR Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 semaforju vidu.. biu si pa v kratkih rokavih (hlacah?).. Ja... bil... na "nedeljski" vožnji :P ... sej bi šu s skuterjem - pa ga nimam :doze:
CAPIROMZY Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 @GhostRR: ti ga pa pihneš :grrr cagiva verjetno ne bo več...ma premajhn izbor modelov :D ...Ducati je stroj in ni motor za frajerje,ampak za tiste ki vejo kaj je italijanska tehnika in imajo radi lep motor z dušo :grim ...Honda ja,...nikoli ne reci nikoli :naughty: zame osebno še zmer edina fabrka ki pride v poštev od japoncev,...sam si pa pozabu še Aprilio :devil: CAPONORD :OK: :OK: :OK:
kađiva Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 CAPONORD :OK: :OK: :OK: ne ne enduro ne bo več :grrr :grrr sem probal pač,..dokler človk ne proba ne more vedet ane,...tko da enduro ne bo več :D
CAPIROMZY Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 <_< .) NI POMEMBNO KAKŠEN MOTOR VOZIŠ,...POMEMBNO JE DA GA Z VESELJEM VOZIŠ
kađiva Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 <_< .) NI POMEMBNO KAKŠEN MOTOR VOZIŠ,...POMEMBNO JE DA GA Z VESELJEM VOZIŠ no točn tko ja...sam da je men veselje vozt cestaka sem ugotovu...no ja še rajš pa naked cestaka Tuono :P :D
GhostRR Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 (popravljeno) <_< .) NI POMEMBNO KAKŠEN MOTOR VOZIŠ,...POMEMBNO JE DA GA Z VESELJEM VOZIŠ TOREJ JE POMEMBNO KAKŠEN MOTOR VOZIS.... KER RAVNO VSE NE MOREŠ Z VESELJEM VOZITI :P Popravljeno Julij 28, 2006. Popravil GhostRR
Brdaus Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 Dejte že nehat bit pametni <_< pa povejte, kje se dons dobimo na kranjski noči :)
Petzl Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 sam da ni taljan pa je dobr :devil: malkađivodrazm :naughty: :evilgrin:
_SEBA_ Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 fantje na zatrnik so nam nove črte narisal :OK: :OK: :OK: :OK: zej mormo pa še idealno linijo narisat :kva2: :kva2:
Petzl Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 fantje na zatrnik so nam nove črte narisal :OK: :OK: :OK: :OK: zej mormo pa še idealno linijo narisat :kva2: :kva2: Tale zatrnik je prov en GP!!.. Gorjansko Prvenstvo ;)
kađiva Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 sam bi res loh naredl GHD za motorje tm gor :devil: :D :D ...tm bi zmagal un k bi bil najbl ubrisan :grim
sjeng Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 (popravljeno) Sej ene 10let je bla dirka gor, pa je blo kr kul, še Bine Šternov se je pelu gor ps. Tanjuška a greš pol kak tenis a boš sam an motorju? Popravljeno Julij 29, 2006. Popravil sjeng
gebre Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 Tale sjeng ma pa čist utrgan podpis :D
GhostRR Objavljeno Julij 30, 2006 Opozori Objavljeno Julij 30, 2006 (popravljeno) Tale sjeng ma pa čist utrgan podpis :D lih en tolk k ti :P :D Okoli črt na polkjuko... A je zato kej manj modrih tam okoli? Popravljeno Julij 30, 2006. Popravil GhostRR
JerryTDM Objavljeno Julij 30, 2006 Opozori Objavljeno Julij 30, 2006 A se kdo dons misl sploh kam pelat, a bote samo pr PC-ju visel :?
Misek Objavljeno Julij 30, 2006 Opozori Objavljeno Julij 30, 2006 Mene tut to zanima če se dones kem kdo pele? Bi sol jaz tut mal na motor po dolgem času!
GhostRR Objavljeno Julij 30, 2006 Opozori Objavljeno Julij 30, 2006 Jest sem že nazaj.... vidu morje.... vidu ride... to je to :OK:
JerryTDM Objavljeno Julij 30, 2006 Opozori Objavljeno Julij 30, 2006 Jest tut nazaj :OK: vidu Vršič, vidu ride......... :OK:
flero Objavljeno Julij 30, 2006 Opozori Objavljeno Julij 30, 2006 (popravljeno) no točn tko ja...sam da je men veselje vozt cestaka sem ugotovu...no ja še rajš pa naked cestaka Tuono :P :D ...lejga, ampak Tuono-ta pejt pa prej rajš probat...tud sam sem ga hotu kupt, pa sem se po vožnji premislil - res čudna pozicija krmila...po moje je :devil: Duče S2R 1000 al pa 800 boljša izbira, vsaj meni je bila vožnja bolj všeč...dobr se pa pele tud Kawa Z, sam pa pravš, da je Jap opcija samo Honda...kar kol že bo, dobro kupi, pa srečno se vozi...vidjamo... lp flox Popravljeno Julij 30, 2006. Popravil flero
kađiva Objavljeno Julij 30, 2006 Opozori Objavljeno Julij 30, 2006 (popravljeno) no dragi moji zdej pa jz odhajam za en teden,...boste mel mir pred mano :P :D :D ...se beremo spet nasleden pondelk če pridem živ nazaj :D :yea1: :yea1: lp kađiva B) Popravljeno Julij 30, 2006. Popravil kađiva
mrki Objavljeno Julij 30, 2006 Opozori Objavljeno Julij 30, 2006 ...lejga, ampak Tuono-ta pejt pa prej rajš probat...tud sam sem ga hotu kupt, pa sem se po vožnji premislil - res čudna pozicija krmila...po moje je :devil: Duče S2R 1000 al pa 800 boljša izbira, vsaj meni je bila vožnja bolj všeč...dobr se pa pele tud Kawa Z, sam pa pravš, da je Jap opcija samo Honda...kar kol že bo, dobro kupi, pa srečno se vozi...vidjamo... lp flox Kam pa se gre to probat? Jaz se tud odločam med Tuonotom in Z 1000 (2003 ali 2004), pa bi rad probal oboje! V drugem planu je kakšen litrski cestak. LP no dragi moji zdej pa jz odhajam za en teden,...boste mel mir pred mano :P :D :D ...se beremo spet nasleden pondelk če pridem živ nazaj :D :yea1: :yea1: lp kađiva B) Kva si pa ti tko važen na pumpi! :devil: v petek No sej se me verjetno sisi spomnu, ker si tko :eek: debel gledou uživej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se