GhostRR Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 (popravljeno) dobr si to zbolu :grim priporočam izogibanje motoristični družbi ker je bolezen hitro nalezljiva :devil: Jest sem bil cepljen... (hondacepivo) ... drugi boste pa morali pač preboleti obdobje z apriliozo, sej baje potem, ko jo enkrat preboliš, jo ne dobiš več - ker rataš odporen (se odločiš, da ne boš več pobiral šraufov za motorjem :P ) Popravljeno Avgust 6, 2006. Popravil GhostRR
mrki Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 dobr si to zbolu :grim priporočam izogibanje motoristični družbi ker je bolezen hitro nalezljiva :devil: Ja sej morva ob prilki kašno rečt na to temo, ker vem da si vozu tastaro in tanovo... LP P
kađiva Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 "ges hus bek" :P :D :D ...madona je tole pasalo B) ... za en teden sem asfalt zamenjal za makadam tud :grim ... v glavnem se porajtamo kakšn dan spet,...sam da jz motor mal operem :lol1: :lol1: :lol1: madona Slonici paše ta morski zrak in ta kamenje in grmičevje B)
smeško Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 madona Slonici paše ta morski zrak in ta kamenje in grmičevje B) si ga peljal tja da ga v morje vržeš?? :P
kađiva Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 če je kdo za eno popoldansko furco nj pride ob 16h na PETROL Zlato Polje2 :) smer Bled-Pokljuka-Bohinj
Brdaus Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 če je kdo za eno popoldansko furco nj pride ob 16h na PETROL Zlato Polje2 :) smer Bled-Pokljuka-Bohinj Ko bi le lahko :doze:
GhostRR Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 če je kdo za eno popoldansko furco nj pride ob 16h na PETROL Zlato Polje2 :) smer Bled-Pokljuka-Bohinj Čudn, da se nismo srečal... nisem prebral foruma, pa sem turco naredu sam... po naključju skoraj isto :D (na pokljuki sem obrnil nazaj proti Bledu) A je kdo opazil po gorenjski odslužene stare policijske golfe, ki samevajo na opaznih mestih za ustrahovanje prometnih udeležencev :hmm: Sicer je to moja domneva, vendar meni res na večih mestih izgleda tako :doze: ... (npr. na klancu proti bledu)
mrki Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Ja sem videl zadnjič enega pri Šk. loki. Zanimivo :photo: Drugje po svetu kartonasti policaji. pri nas pa stari golfi :slap: No ja kakšen civic '91 z takozvanimi hudimi šoferji ki so prevečkrat gledal fast & furious bo že mal pobremzal
Killroy Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 A so lučke tud gor? rabm :devil: čene bo pa sirena tud dobra.... :P
kađiva Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 sem vidu tega Golfa na Bledu ja....najprej sem mal cviknu,k sem pa vidu da ni nobenga not,.pa eno nižje in gassss!!! :D :D
RSTDRIVER Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 niso samo odsluženi golfi. vidu tega na bledu, v trzicu premikajo marico, ob gradbiscu avtoceste pred peračico (s kranjske smeri) večkrat stoji laguna. je pa zadeva jebena v toliko, da na daleč ne moreš oceniti ali je kdo notri ali ne... namen upoštevanja cpp verjetno kar dosežen...
Cegi Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 ja lagunca je bla včeri v Radolc na benzi prazna kot moj tošl
glažar Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 sem vidu tega Golfa na Bledu ja....najprej sem mal cviknu,k sem pa vidu da ni nobenga not,.pa eno nižje in gassss!!! :D :D Ste vidl polcija sam avto prkira pa si dal eno prestavo dol :lol1: ,drugič pozab še dodat gas ker se lahlo dogodi da za grmom stoji s pištolco :eek:
Tiger Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Glažar,a si ti tega dežja že tolk sit,da si šel žile rezat :D :devil: :P
glažar Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Glažar,a si ti tega dežja že tolk sit,da si šel žile rezat :D :devil: :P Ma ja :BUA: ga mam že pol kufer ,žile glih nisem rezu je šo pa bliz :hmm: tolažim se da je bol sedaj kot pa kasneje da bom za Sicilijo že kolčkej fit
primozh Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 prazni policijski avti so po celi gorenski jih vidm vsak dan ene 5 k se na šiht vozm in so od Brnika do Bleda pomoje nas hočjo zdej mal "razvadt" k so prazni da se jih bomo navadl pol bodo pa kr naenkrat vsi s pištolcami bomo pa najebal en dan :hmm:
Đorek Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Glažar,a si ti tega dežja že tolk sit,da si šel žile rezat :D :devil: :P Ne, ne, Tiger ni zato rezou, kje dežja sit, ampak zato, k že tolk cajt sonca ni vidu!! :kva2:
glažar Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Ne, ne, Tiger ni zato rezou, kje dežja sit, ampak zato, k že tolk cajt sonca ni vidu!! :kva2: :worship: :lol1: :OK:
GhostRR Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 Kako pa jutri kaže kaj za navijače Špendala? Gre kdo dol z motorjem - po dežju :?
batzajla Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 bolš pozno kt ankol: a gre zutrej ob 6h kdo na grobnik gledat SP prikoličarjev pa AA prvenstvo? call me 041 655 081, za enga je še frej...
Brdaus Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 bolš pozno kt ankol: a gre zutrej ob 6h kdo na grobnik gledat SP prikoličarjev pa AA prvenstvo? call me 041 655 081, za enga je še frej... :grim
METAL4EVER Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 preverjeno od enga kapsa,prazne avtomobile nastavlajo,ker nimajo ljudi,ker so dopusti. :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se