_SEBA_ Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 preverjeno od enga kapsa,prazne avtomobile nastavlajo,ker nimajo ljudi,ker so dopusti. :BUA: sam to sm dons jest tut vidu, dva prazna avta, pa nobenga policaja kr tko naprej :OK: :OK:
Tanjuška Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 prazni policijski avti so po celi gorenski jih vidm vsak dan ene 5 k se na šiht vozm in so od Brnika do Bleda pomoje nas hočjo zdej mal "razvadt" k so prazni da se jih bomo navadl pol bodo pa kr naenkrat vsi s pištolcami bomo pa najebal en dan :hmm: kr računite do Kranjske Gore, ker tuki jih je tud en kup takih!
Brdaus Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 kr računite do Kranjske Gore, ker tuki jih je tud en kup takih! Samo ne se preveč razvadit... dopustov bo kmal konc :grim
Tanjuška Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 moji predragi gorenci, sporčit vam morm novico, da vas zapuščam za ene 10dni, eh pa sj me itak ne bo nuben pogrešau. lepo se mejte še naprej
KyoKon Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 Lego tud jaz mal študiram, prav lepo sonce sije.
TOMCAT Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 Lego tud jaz mal študiram, prav lepo sonce sije. A sta se že spomnla? K jest bi tut šu nekam. :yes:
Lego Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 Ko sem omenil Rovinj, sem takoj dobil sopotnico. .) Pred nama in za nama je še dovolj prostora... seveda na cesti. :chase:
Brdaus Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 A je se kak fura dnes v panu? Na šiht pa nazaj z avtom <_<
Misek Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 moji predragi gorenci, sporčit vam morm novico, da vas zapuščam za ene 10dni, eh pa sj me itak ne bo nuben pogrešau. lepo se mejte še naprej Kako pa ti to veš da te ne bo noben pogrešal? :whistle:
sjeng Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 Kako pa ti to veš da te ne bo noben pogrešal? :whistle: Itaq da te bomo ;)
kađiva Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 bli dons na obali :OK: super dan je bil... :grim Lego tebe sem pa vidu mal čez 12h mim OMV v Postojni smo tm sedel in kofetkal :D zdej pa še neki drage Gorenke in Gorenci...a je kdo kej za akcijo :naughty: :P ta vikend je na Grobniku motohappening...dogajanje bo zlo zanimivo tko da jz planiram štart v petek popoldne,prot večeru in povratek v nedeljo prot večeru nazaj :grim a bi še kdo šel??? zaenkrat sva kandidata dva :)
Lego Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Lego tebe sem pa vidu mal čez 12h mim OMV v Postojni smo tm sedel in kofetkal :D Se mi je zdelo, da je tvoj motor na OMV (tebe žal nisem videl). Ponavadi se tudi jaz tam ustavim na kavi, včeraj pa... škoda, bi kakšno rekli. BDV: včeraj sem videl posledice nesreče v kateri je umrl motorist in bila težko ranjena motoristka. Motor je bil totalno razbit za povrh pa je še zgorel. Šokanten prizor... ti da misliti. Vseeno sem se zapeljal do Rovinja, nazaj pa Vodnjan, Labin, Opatija... Lepa tura.
GhostRR Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 ta vikend je na Grobniku motohappening...dogajanje bo zlo zanimivo tko da jz planiram štart v petek popoldne,prot večeru in povratek v nedeljo prot večeru nazaj :grim a bi še kdo šel??? zaenkrat sva kandidata dva :) Jest grem trenirat že v petek zjutraj - cel dan.... dol pa ne vem če bom ostal. Odvisno od prostih mest, se pa vrnem v nedeljo na dirko (nimam rezervacije)
Misek Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 bli dons na obali :OK: super dan je bil... :grim Ke pa si bil. Jaz sem bil tut na obali, smo jim mal soli ukradel in jo na gorenjsko uvozil, sam ne primorcem povedat! :lol1: :naughty: Končno sem spoznal tut eno primorsko motosetovko! :OK: :yes:
kađiva Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Ke pa si bil. Jaz sem bil tut na obali, smo jim mal soli ukradel in jo na gorenjsko uvozil, sam ne primorcem povedat! :lol1: :naughty: Končno sem spoznal tut eno primorsko motosetovko! :OK: :yes: a jo poznamo?? :D :D :naughty:
Misek Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 a jo poznamo?? :D :D :naughty: :grim
CAPIROMZY Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 A gre kdo od vas v Brno? Se vidmo gor :OK:
Misek Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 A gre kdo od vas v Brno? Se vidmo gor :OK: Kaj dogaj gor in kdaj?
Misek Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 :? MOTO GP :slap: Jah se zgodi! :)
KeC Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Torej mularija od gorenjcev, pride kdo na piknik na koroško? Če je komu v soboto do fure naj mi PM-ja. Ene 40 motosvetofcev bo tam. :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se