GhostRR Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 ddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn! a ni že noć :hmm: ... od kod pa tak elan?
chris Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 dej ce se ti da....pa rec, a ni ta reku da ob 3 ze po motor pride haha :) LP;Rock A dones bo preobuta??? Da vem, če bo kej kmal spet vozna :naughty:
Misek Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 (popravljeno) To se pa jest tud prjavm.... mam že tri leta v planu... pa se nekako ne izide - obvezno enodnevni :D Kaj pa ostali ste bl za enodnevno varjanto ali dvodnevno. Mene kr mal dvodnevna vleče! Sicer pa a bo sploh kej vremen še? :? ddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn! Pa ne da si že nazaj? Lepo lepo! :OK: Popravljeno Avgust 23, 2006. Popravil Misek
kađiva Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 no če boste šli pozdravte svizce :lol1: :D
Killroy Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Eni smo bli letos pridni pa smo jih že :D
janetka Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 pa dobr Gorenci :doze: a niste opazil da je Sanda z dopusta pršla sam 3 objave nas še ločijo prevlade Primorceu DEJTE MAL ŽIVLENJA POKAZAT NOOOOOOOOOOOOOOOO :kva2: lpj.
sjeng Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Jah pol pa dejmo ane mal poklepetat..... Rock kdaj si pol motor dobu?
mrki Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Jaz pa neki vem, pa ne povem :grrr , pa zajlič tud ve, pa ne pove :grrr , v tork bo pa cel Kranj vedu k bo tko grmel :grim
GhostRR Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 (popravljeno) Jaz pa neki vem, pa ne povem :grrr , pa zajlič tud ve, pa ne pove :grrr , v tork bo pa cel Kranj vedu k bo tko grmel :grim Invazija italiana... :huh: ... god help you, son :unsure: hecam se ... naj te dobro vozi :OK: Popravljeno Avgust 24, 2006. Popravil GhostRR
primozh Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 (popravljeno) To se pa jest tud prjavm.... mam že tri leta v planu... pa se nekako ne izide - obvezno enodnevni :D men se kr isto dogaja, nažalost, razn včasih k sem kje nepričakovano prespal :D pol je pa bil dvo dnevni izlet :grim Jaz pa neki vem, pa ne povem :grrr , pa zajlič tud ve, pa ne pove :grrr , v tork bo pa cel Kranj vedu k bo tko grmel :grim a se je Hyosung comet GT-650 prodal pa bo kej drucga pod rit pršlo :hmm: Popravljeno Avgust 24, 2006. Popravil primozh
mrki Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Huso še čaka kupca, za ta cajt je pa banka dnar posodla :devil: LP
batzajla Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 mrki bo kupu harlija :kva2: šit,zj sm ga pa izdal :krneki: :whistle: :devil:
janetka Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Ne ne Batzajla nisi ga izdal... :) na banki so plakat obesl komu in zakaj posojajo denar...tm vse piše. :lol1: Dons ponoč je grmel ! je bil to že Harley? :hmm: lp j.
kađiva Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Dons ponoč je grmel ! je bil to že Harley? :hmm: lp j. ne ne ni bil harley...jz sem pr Elefantkah auspuhe zamenjal pa sem vmes probal še mal brez lonca zalaufat :grim verjetn si to slišala :lol1: :lol1:
Misek Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Aja to je blo to? jaz sem se pa žespraševal kaj je bil za en zlomk ponoč! :slap: :lol1:
janetka Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 ja pa,ja pa, japajade krofek??? :lol1: si ti vraga ob pol treh ponoč brez lonca zalaufou. si spal ko top.itaq :zzz: Harli je bil zihr...ker se je tud bliskal veš... lpj.
glažar Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 (popravljeno) ja pa,ja pa, japajade krofek??? :lol1: si ti vraga ob pol treh ponoč brez lonca zalaufou. si spal ko top.itaq :zzz: lpj. KVA SI PA TI DELALA OB TREH PONOČ ,MOGOČE :friend2: :010 .ALI PRIŠLA IZ ŽURKE :drunk: IN POTEM BILA V KOPALNICI POSLUŠALA KADIVO IN DELALA TOLE :SS Popravljeno Avgust 25, 2006. Popravil glažar
Tanjuška Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 uuuuu dogaja vm tlele :OK: mrki a se bomo šli spet km skup pelat zj k boš mobiln?
peco Objavljeno Avgust 26, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2006 Bi kdo letos naredu se kako turco na Grossglockner, enodnevno al pa dvodnevno varjanto za vikend? Bi se jest tut prjavu. :grim :grim (pač za tisto varjanto katera bo :D )
kađiva Objavljeno Avgust 27, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2006 ooo dragi smeško :P !!! Vse najboljše!!! :OK: :OK: :beer2: pa velik vsega...od lbezni do zdravja in predvsem da bi ti Yamahca vsaj eno sezono še zdržala :P :D
mrki Objavljeno Avgust 27, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2006 Yamahca vsaj eno sezono še zdržala :P :D Težka bo, sem jo jaz zadnič čist stišov, ker nikamor ni šla (sem korejca navajen) :lol1: UNEE, Smeško, UNEE, vse najboljše. :beer2:
peco Objavljeno Avgust 27, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2006 @Smeško: čestitke še v mojmu imenu. :yea1: Sej za Yamahco se pa ne sekirat - k bo velika bo tut Honda :OK: .)
Misek Objavljeno Avgust 27, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2006 Smeško: Že iz moje starani vse naj naj... pa da se boš srečno vozu! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se