Misek Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Še iz moje strani čestitke pa veliko srečnih kilometrov.
batzajla Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 kongracjulejšns pa srečno :yea1:
Thundercat Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...st&p=778519 :winkiss:
Misek Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 (popravljeno) Helov helov No tko kar se Grossglocknerja tiče. Za enkarat predviden odhod 9.9. sobota, povratek 10.9. nedelja. Če bi šol kdo zraven naj pove. Aja v primeru slabega vremena gremo z čovnom! :) Popravljeno Avgust 30, 2006. Popravil Misek
janetka Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 takole: @Mrki: Čestitam..srečno vožnjo :OK: @Smeško: no, bomo držal pesti, da čimprej dobiš neki druzga na 4 kolesih :naughty: mene pa drgač zanima kdo od gorenceu je zrihtou lepo vreme za čez vikend ? :hmm: lpj.
Misek Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Jaz ga prosem že 3 teden, mogoče me je pa zdej uslišal! :OK:
era Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 (popravljeno) mrki... khm.. dej, ...profil si poprav no :D :P ...Grossglocknerja tiče... Kok je pa kej snega gor padl :D Popravljeno Avgust 30, 2006. Popravil era
mrki Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 mrki... khm.. dej, ...profil si poprav no :D :P Uuuuuu :slap: pa res
smeško Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 mrki pa brdavs, dej gremo dons zvečer eno odbojko :OK:
Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 mrki pa brdavs, dej gremo dons zvečer eno odbojko :OK: ka pa jz, mene pa naute nč povabl? hehe joke smeško use naj naj, čeprou že mau pozn. :blush:
Misek Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 mrki pa brdavs, dej gremo dons zvečer eno odbojko :OK: Če vam kdaj kak igralc manjka se priporočam!
primozh Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 (popravljeno) EJGA GORENCI ČE KDO NAJDE TABLCO NEK MED BLED-BOHINJ-BLED-BEGUNJE-BLED DAM ZA KIŠTO PIRA TABLCA JE: KR V9-00 TENKS P Popravljeno Avgust 31, 2006. Popravil primozh
Perla Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Primož, moje sožalje ... pa upam, da boš imel srečo in se tablica najde ... namreč, moja se ni :( (sicer na relaciji Koper-Ljubljana) ... strošek: nova prometna, tablica in zelena karta: 6.549 :yes: ... pa fajn bi blo, da to kmal urediš (napišeš izjavo o izgubljeni in prevzameš novo), da slučajno ne postaneš odgovoren za kakšno neumnost (kot npr. v Prošnja za pomoč vsem motoristom ). Lp, Perla
Rock-46 Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 EJGA GORENCI ČE KDO NAJDE TABLCO NEK MED BLED-BOHINJ-BLED-BEGUNJE-BLED DAM ZA KIŠTO PIRA TABLCA JE: KR V9-00 TENKS P Ti pa res nis gorenca nc od nc....a ni cenej po novo skoct, kt pa za kisto dat :) :yea1: Le kako da si jo zgubu, a je bila na original nosilcu :D LP;Rock
primozh Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Primož, moje sožalje ... pa upam, da boš imel srečo in se tablica najde ... namreč, moja se ni :( (sicer na relaciji Koper-Ljubljana) ... strošek: nova prometna, tablica in zelena karta: 6.549 :yes: ... pa fajn bi blo, da to kmal urediš (napišeš izjavo o izgubljeni in prevzameš novo), da slučajno ne postaneš odgovoren za kakšno neumnost (kot npr. v Prošnja za pomoč vsem motoristom ). Lp, Perla O hvala biserčk za izčrpno poročilo :004 na polcijo sem že javu bom šel dons še enkrat pogledat pa če je ne bo pa jutr novo ..................... Ti pa res nis gorenca nc od nc....a ni cenej po novo skoct, kt pa za kisto dat :) :yea1: Le kako da si jo zgubu, a je bila na original nosilcu :D LP;Rock ma jebeš dnar glavn, da je žur :OK: pa tablcabi bla dons tut fajn k bi se dons mau vozu pa ni uradnih ur mater jim :BUA: ma bla je pršraubana pa mal zapigana in se je odlomila stran :(
kađiva Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 (popravljeno) @primozh: ja kok pa si letu da ti jo je odpulil dol :P :D :D sicer pa moja navada je na vsakmu motorju tablco pršraufat gor z dvem šraufom :grim ziher je ziher aha pa še eno obvestilo!!! 16.9. imajo skupina Ladys First na Bledu v Rock baru koncert in predstavitev svojega prvega albuma in videospota z naslovom 911 lepo bi blo,da jih gremo mal pogledat a banda?? :OK: no vsaj zase vem da bom gor :) lp kađiva B) Popravljeno Avgust 31, 2006. Popravil kađiva
primozh Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 evo to je blo slikan včerej po furi in sploh opazu nism do dons zjutrej k sem hotu z mopedom na šiht it :slap: @primozh: ja kok pa si letu da ti jo je odpulil dol :P :D :D sicer pa moja navada je na vsakmu motorju tablco pršraufat gor z dvem šraufom :grim ziher je ziher aha pa še eno obvestilo!!! 16.9. imajo skupina Ladys First na Bledu v Rock baru koncert in predstavitev svojega prvega albuma in videospota z naslovom 911 lepo bi blo,da jih gremo mal pogledat a banda?? :OK: no vsaj zase vem da bom gor :) lp kađiva B) tut moja pršraubana z dvema šraubama sam se je odlomila res huda kvaliteta :BUA: @primozh: ja kok pa si letu da ti jo je odpulil dol :P :D :D sicer pa moja navada je na vsakmu motorju tablco pršraufat gor z dvem šraufom :grim ziher je ziher aha pa še eno obvestilo!!! 16.9. imajo skupina Ladys First na Bledu v Rock baru koncert in predstavitev svojega prvega albuma in videospota z naslovom 911 lepo bi blo,da jih gremo mal pogledat a banda?? :OK: no vsaj zase vem da bom gor :) lp kađiva B) tut jest se ga pridem odlomt v rock bar :OK:
nts Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 No.... dns ko je tako lepo vreme, nas pa lahko kej pridete pogledat .) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...st&p=780241
janetka Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Jaz ga prosem že 3 teden, mogoče me je pa zdej uslišal! :OK: No končno so mi danes na Agenciji za vreme potrdili da so upoštevali tvojo prošnjo res hvala k si se tuk potrudu... :worship: lpj.
batzajla Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 dons je pa res noro lep dan... sm naredu en krog kr-jamnik-dražgoše-šk.loka,superca :)
_SEBA_ Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 (popravljeno) aha pa še eno obvestilo!!! 16.9. imajo skupina Ladys First na Bledu v Rock baru koncert in predstavitev svojega prvega albuma in videospota z naslovom 911 lepo bi blo,da jih gremo mal pogledat a banda?? :OK: no vsaj zase vem da bom gor :) lp kađiva B) ah ne vem, predeleč je, pa preveč se ga bom :drunk::drunk: Popravljeno Avgust 31, 2006. Popravil _SEBA_
Sanda7 Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Zahvaljujem se vsem gorencem in gorenkam,ki ste danes prišli na ride in darovali denar za družino Pem :OK: in dokazal,da le niste tok uhrni .)
Tanjuška Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Zahvaljujem se vsem gorencem in gorenkam,ki ste danes prišli na ride in darovali denar za družino Pem :OK: in dokazal,da le niste tok uhrni .) kein problem, z veselm :grim
Misek Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Videm da vas je blo kr nekej in da ste se meli prov luštno. Tud jaz bi prsol če ne bi mel doma za štemet. :BUA:
batzajla Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 hej ghorenci :D zdele mi je v glavo šinl-kua če bi naredl eno skupno furo, dokler je še vreme... naprimer naslednji vikend? kšn (tradicionalni :D ) skok do obale,zvečer mrbit še na kšno pico... enibadi?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se