Lego Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Plan je nasleden Start v soboto zjutrej smre GG, točne ceste je treba se določit oz. se bodo sproti (ne AC) Potem na GG do razgledne toče, postanek tolk kokr nam bo pasalo Povratek do vznožja in smer Zell am See Tm nekj se bo prespal no odvisno od ure (če bi šol kdo samo 1dnevno varjanot tudi dorbrodošel se bomo pač prej ločil) V nedeljo pa naprej do Kitzbuhla in potem po drugi strani samega hribovja nazaj. Tm se gre (če bo čas) še eno doloni pogledat, ketero se baje splača in potem pot priti domu. Bom kasnej naredu še mapo in prpopam gor zemljevid. Če ma kdo željo jit zraven naj to vsaj sporoči do petka zvečer, da se zmenmo kje se dobimo in kdaj štartamo. Aja za enkrat sva 2 motorista ostali dobrodošli! Več nas bo bolj zabavno bo! Vidim, da se Motosvetovci slabo odzivajo na povabila :BUA: Tokrat sem med njimi tudi sam, ki bi se z veseljem udeležil ture, vendar imam v soboto neodložljive obveznosti. :( Lepo se mejta :OK:
peco Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Še ne veste kje boste preživeli sobotno popoldne............. Pridružite se nam na furi v Kočevje.... Ne bo vam žal...... LP PEČO
Burnout Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Še ne veste kje boste preživeli sobotno popoldne............. Pridružite se nam na furi v Kočevje.... Ne bo vam žal...... LP PEČO Hmm.... :hmm: Kdaj pa boste približno tam okol... oz. kakšna je vaša tura...... Jst mam po 16:00 cajt.... vsaj mislim da ga mam no :huh: LP Burnout
peco Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Hmm.... :hmm: Kdaj pa boste približno tam okol... oz. kakšna je vaša tura...... Jst mam po 16:00 cajt.... vsaj mislim da ga mam no :huh: LP Burnout Ja plani so bolj okvirni.....med 15 in 16 uro štarta prva skupina, jest pa moja prikolca pa štartava okrog 17, ker prej ni časa :( Se boš pridruži?? :hmm:
gebre Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 (popravljeno) Burnout midva z Killroyem štartava okoli 15-16h Popravljeno September 8, 2006. Popravil gebre
batzajla Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 jst odpovedujem furo v nedelo,ne bo šlo... mejte se fajn :)
Burnout Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Damn... ni mi zneslo :( Upam da ste se meli fajn :) Jutri se pa mogoče kaj oglasim v vaših koncih :) LP Burnout
peco Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Kočevje :010 :beer1: :beer2: :music1: :yea2: :smoke: :drunk:
Killroy Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 hehe....ja, je blo kr....khm..."pestro" :P
kađiva Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 no comment :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: @Killroy: sam Larisa pa je fest dečva :lol1: :lol1: :lol1: kva to dela na en nog vse :kva2:
gebre Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Bilo fest, sam nekej me vrat zdejle boli :wacko:
Lego Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Pogledi - razgledi z Gorenjskega gira: ...
ZOX Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 hude fotke :OK: mi je kr malo žal da nisem šel z vami bil pa sem v bohinju :)
gebre Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 A vidim, da ste bili pri Kramarju :)
ZOX Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Jz sm bil tudi v Kočevju :P pa sm mogu hitro obrnit
peco Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Samo makaronci so bli pa zakon!! :OK: :yea1:
Misek Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Ke ste bli to? He he tako skledo mamo pa mi tut doma! :grim
peco Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 To je iz Kočevja - sej mam še kšno sliko, pa nism glih sigurn, de so za v javnost.... :D :D ps: Maš kastrolo ja, ne pa takih makaroncou. :slap: :D
Killroy Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 no comment :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: @Killroy: sam Larisa pa je fest dečva :lol1: :lol1: :lol1: kva to dela na en nog vse :kva2: Hehe....kr se tiče Larise, je res kr uredu.... vsaj mislm da je bla.... upam da moja vizualna percepcija ni bla preveč okrnjena zaradi količine konzumiranega alkohola .... :whistle: :D @Pečo: ene slikce res niso za v javnost :lol1: O:-) B)
mrki Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Dragi gorenjci! Obveščam vas, da se je ustanovila nova gorenjska dirkaška ekipa za legendarne vztrajnostne dirke jermenarjev- TOP LISTA MOPEDISTA Naslednja dirka je 16.9 ob 11h v Žalcu na železniški postaji. V ekipi sodelujemo: -Smeško -Svetli (ni forumaš) -moja malenkost Trenutno potekajo intenzivna dela na dirkalniku. Agregat je sestavljen in kaže velik potencial. Na šasiji je še nekaj dela vendar načrtujemo testne vožnje z finimi nastavitvami v četrtek popoldne pred Iskro. Obenem prosimo da malo pobrskate po drvarnicah, saj potrebujemo: -izpušno cev za Tomos LAURA, nepredelano! -uplinjač - tomos Automatik (Fi 12) -ročici zavore (Pony express ali tomos laura) -ročico dekompresorja (pony express ali tomos laura) pomoč bo nagrajena :beer2: LP P
batzajla Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 a pa veste,da more bit vse original :naughty: to se bomo še toukl :devil:
peco Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Jest že kondicijo nabiram. :evilgrin: :evilgrin: .......... :grrr :grrr
mrki Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 a pa veste,da more bit vse original :naughty: to se bomo še toukl :devil: Original že, original. Ampak tle so male finese, ki jih samo še stari mojstri poznajo. Nimate šans :devil:
ZOX Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 No kdo jo misle mahnt na Grobnik čez vikend?? Je pa Jura Racing, naj bi blo dosti slovencev med tekmovalci... :? :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se