Rock-46 Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 ajmemeni, ti pa nimaš sreče :( s tabo vse ok? jst bom pa še vidu :D -desna nadlaht zdrobljena -desna rebra nalomljena -zvin obeh zapestij -počena leva dlan -nabita vratna vretenca Ostalo razn motorja baje OK :OK: Dooolgga zima me spet caka... Lp,Rock-46
primozh Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 (popravljeno) -desna nadlaht zdrobljena -desna rebra nalomljena -zvin obeh zapestij -počena leva dlan -nabita vratna vretenca Ostalo razn motorja baje OK :OK: Dooolgga zima me spet caka... Lp,Rock-46 ajoj :slap: a spet matr nimaš sreče pa dej kup hondo že enkrat k večkrat skos prste pogleda kokr yamaha :grim pocajtej se čimprej :beer2: Popravljeno September 19, 2006. Popravil primozh
Rock-46 Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 ajoj :slap: a spet matr nimaš sreče pa dej kup hondo že enkrat k večkrat skos prste pogleda kokr yamaha :grim pocajtej se čimprej :beer2: Pomoje bo treba na 180 KM :P tele 150KM me zgleda ne marajo hehe
CAPIROMZY Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 O jeb... no, ti pa res nimaš srece :hmm: Dobr da si še mlad, pa da se ti hitr kosti celijo :) Čim prej se pozdrav LP
SHERIFF Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Evo se že doma in že stuširan(cel dan kombinezon). Lep dan, fina furca. Še večkrat bi morali to ponoviti. Sam kaka CBRa bi prav prišla. B) :whistle:
peco Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Ja dons je blo noro. :kva2: :kva2: Se priporočam za še kdaj pa hvala za današnjo družbo. :OK: ps: Slike sledijo. .)
ZOX Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Ja dons je blo noro. :kva2: :kva2: Se priporočam za še kdaj pa hvala za današnjo družbo. :OK: ps: Slike sledijo. .) Ja res je blo noro, tudi iz moje strani hvala za družbo :OK:
SHERIFF Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Ja res je blo noro, tudi iz moje strani hvala za družbo :OK: :blush: Ja no, pol pa še z moje strani hvala za družbo. :D
Misek Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Luštno luštno! Kaj pa so to za ene simpatične deklce? :hmm: :OK:
Brdaus Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Kdo je pa tisti. ki je men kombinezon ukradu :hmm: Naj mi ga takoj vrne :lol1:
kađiva Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 aaaaaaaaaaaaa Sheriff!!!!!!!!!!!! katastrofa!!! :kva2: :kva2: dej reč da ta Fazer ni tvoj :grrr :grrr :lol1: :lol1: OK sicer kdo se oglaša ane :whistle: sam vseen, a ne bi ti rajš enga cestaka kupu :P
gebre Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Kere bejbike :kva2: Jest sem se pa predvčerajšnjim že vozil :yea1: , po ulici gor pa dol :blush: Pozna kdo koga, ki pedena plastike :hmm:
peco Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Kaj pa so to za ene simpatične deklce? :hmm: :OK: Moje sestrične .) :D ps: Na žalost je starejša že poročena tko de si mal pozn...
SHERIFF Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 aaaaaaaaaaaaa Sheriff!!!!!!!!!!!! katastrofa!!! :kva2: :kva2: dej reč da ta Fazer ni tvoj :grrr :grrr :lol1: :lol1: OK sicer kdo se oglaša ane :whistle: sam vseen, a ne bi ti rajš enga cestaka kupu :P Ne, tega mam na lizing. :P Se prasica zvija, da ni kaj. Kaj pa ti pa Elly?! :D No dons že gledam oglase 954 Fireblade. :whistle: (Yellow edition :wub: )
peco Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 No dons že gledam oglase 954 Fireblade. :whistle: (Yellow edition :wub: ) :grim :grim :OK:
Misek Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Ma mismo čist povsod sem prepozone! To pa ni nikamor več podoben! :BUA:
kađiva Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Kako kej kaže s 30. in furo??? :whistle: a se nas bo nabral vsaj pol tok k lan :? nekam odsotni mi vsi delujete :nono: :) :)
SHERIFF Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Kako kej kaže s 30. in furo??? :whistle: a se nas bo nabral vsaj pol tok k lan :? nekam odsotni mi vsi delujete :nono: :) :) Ma tale 30.9 je itak vedno čuden. Jst mam ogled rally-ja v Opatiji planiran. :D
Thundercat Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Kako kej kaže s 30. in furo??? :whistle: a se nas bo nabral vsaj pol tok k lan :? nekam odsotni mi vsi delujete :nono: :) :) prestavte...čuden datum... :(
SHERIFF Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Pečo, Zorman, je blo res kar hudo. Nesreča pa to.
kađiva Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 prestavte...čuden datum... :( ja na kdaj?? en teden kasnej??? :? a bi vam 7. oktober bl odgovarjal?? sicer loh tud 1.oktober nedelja,...sam pol greste brez mene :blush: :blush:
peco Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Kako kej kaže s 30. in furo??? :whistle: a se nas bo nabral vsaj pol tok k lan :? nekam odsotni mi vsi delujete :nono: :) :) Jest sm tut zato de se prestau. :OK: Pečo, Zorman, je blo res kar hudo. Nesreča pa to. Sej zgledal je res grozn - zgleda so tut posledice grozne. :(
SHERIFF Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 ja na kdaj?? en teden kasnej??? :? a bi vam 7. oktober bl odgovarjal?? sicer loh tud 1.oktober nedelja,...sam pol greste brez mene :blush: :blush: Če bo 7. meni po vsej verjetnosti odgovarja. :) Baje mi bo Pečo neki motor posodil. :whistle: B)
peco Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Ja men ta datum tut velik bolj odgovarja :OK: :OK: @Sheriff: A si ti kej čudnga pojedu?? :hmm: :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se