sax Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Še dobro, da sm bil z vami samo na Mol-u v Logatcu!!! :lol1:
maus Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Še enkrat Maus proti Črnem kalu si mi skos visel na riti tko da ne jamri da je šlo prehitr :D , aja pa leja pravi da maš hudo rit!! Seveda, da sem ti visu na riti.. k zarad hitrosti nism bremze najdu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ... leja pa misli verjetn hudo rit mopeda... :fredy: :P
era Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 (popravljeno) Ja, prov fajn je blo ja :OK: Sam temperatura zraka bi bla lohk mal nižja :D , pa gume bi mi lohk že prej kdo napumpu, preden sem šla od doma, ne pa, da sm se lovila gor po žireh :D :blush: ... Popravljeno Oktober 1, 2006. Popravil era
cvetoo Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Ja, tale je bila pa pogosto omenjena. Baje se zna dobro voziti, pogledati pravilno v vsak ovninek, no nekateri so to znanje preverjali kilometre in kilometre :hmm: :D LP cvetoo.
_SEBA_ Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Na cesti od Bohinjske Bistrice ki pelje do Bohinjskega jezera se je zgodila nesreča: članek pozna kdo? kličejo ga burkle, drgač pa mislm da je grega
primozh Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Na cesti od Bohinjske Bistrice ki pelje do Bohinjskega jezera se je zgodila nesreča: članek pozna kdo? poznam ja........ ime mu je Grega in z njim ni hujšega, punca njegova ni mela take sreče in je kar hudo poškodovana.........držim pesti, da se čim prej pozdravi !!!
Misek Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 (popravljeno) Se nekaj mojih slikc. Žal so bolj slabe ker je blo slikano z telefonom Kosilo [attachmentid=83027] [attachmentid=83028] Nekateri so malo še počili [attachmentid=83029] Motozbor Bled [attachmentid=83030] [attachmentid=83031][attachmentid=83032] Zaključek [attachmentid=83033] Popravljeno Oktober 2, 2006. Popravil Misek
king Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 ..s punco sva bla sicer na "individualni" vožnji na primorsko, tako da sva se "vrinla" med vaše vrste lih na kosilu. Z vami sva potem tut peljala do Postojne, kjer ste imeli postanek na bencinski črpalki, vendar sva midva nadaljevala pot, zaradi obveznosti in časovne stiske. Ja, rad bi se zahvalu za plačano pijačo, ki jo je plačal nekdo iz vaše vrste, čeprav nisva bila del vaše odprave. LP,King
Thundercat Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Prilagam povezavo do nekaj najinih slik...filmček sledi kmalu(Nts ga montira :rolleyes: ).... http://thundercat.moj-album.com/album/5182956/
dusty Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Hey Še moja galerija .. malo z zamudo http://freeweb.siol.net/ppretnar/galerija/ Če ma kdo željo po fotki oraiginalne velikosti ... naj pove katero pa mu jo pošljem na mail p.s. Furca je bla :OK:
minca Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Sami lepotci :naughty: :rolleyes: :whistle: :004
sjeng Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Sami lepotci :naughty: :rolleyes: :whistle: :004 Oooooooo :blush: , :004
Thundercat Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 filmček by Nts :OK: za download( boljša slika) klikni Download Video, spodaj....okoli 45 mb .)
kađiva Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 uuu super je tole NTS nardila :OK: :OK:
minca Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 (popravljeno) Ful dobr filmček :OK: :010 ampak oči..... po kolesarski stezi se ne vozi ;) Popravljeno Oktober 3, 2006. Popravil mina_15
sjeng Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Ful dobr filmček :OK: :010 ampak oči..... po kolesarski stezi se ne vozi ;) upssss :blush:
minca Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 upssss :blush: Upsss :grim...ampak nej ti bo ker si ravno ti :004
Misek Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Pismo sem vam foš k se ga že usi videl jaz ga pa v sluzbi ne morem dol potegent! :( :BUA:
GhostRR Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Zakon film! Zdej se more še en gorenc javt, da bo snemalec na primorski turi :P (hvala za diskretnost mojih spetsomiživcipopustilipress)
Thundercat Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 (hvala za diskretnost mojih spetsomiživcipopustilipress) ja, sej ni šlo za diskretnost :D ...vsaj načrtovano ne...sam te nikakor ni mogla ujet v aparat, ker si bil tolk hiter.... :photo: :o :slap:
MDR Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Super filmček :OK: . Sm vam kr fouš, k ste se tko fino imel :( . M. P.s. Mausi - ti si pa čist zlo fotogeničn :wub: .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se