MARJA Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Super film :OK: NTS prid še men mojo Turčijo zmontirat .) , jaz jo bom začel šele ko bo sneg :)
nts Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 (hvala za diskretnost mojih spetsomiživcipopustilipress) Sorry.... najprej je to, da sm bila brez očal in sm slabo videla in pol sm itak pričakovala, da bo kađiva prvo prihrumel in si me čist presenetu :(
GhostRR Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 (popravljeno) Sorry.... najprej je to, da sm bila brez očal in sm slabo videla in pol sm itak pričakovala, da bo kađiva prvo prihrumel in si me čist presenetu :( Zakaj sori? Pa sej je tko boljš! :OK: ... vi mene kr snemejte... ampak sam na grobniku :P Popravljeno Oktober 3, 2006. Popravil GhostRR
cvetoo Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Zeus, vse najboljše :beer2: LP Cvetoo
Misek Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 No zdej sem pa tut jaz prsol do filmcak in morem rečt ZAKON! :OK: :OK: Tut odličen izbor glasbe! :OK: :OK: :OK: :yea1:
nts Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 No, sm vesela, da vam je všeč, boste imeli za spomin :OK:
Tanjuška Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 mi mamo pa sneg po vrhovih :blink: :cry: ma more
robberrt Objavljeno Oktober 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 pa zjutrej mraz je blo ene 9C, kar zebe ko se pelješ, ampak je dons tko prelep dan da tud če je mal hladneje nima veze... dokler ročke pa cilindri grejejo je dobr...
ZOX Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 A gre kdo jutri na obalo??? :? :? :?
Godfather Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 DRAGE GORENKE CENJENI GORENCI Sporočam vam, da sem od danes naprej in vse do takrat, ko bom stanoval v svoji lepi hišici PEŠEC :cry: :cry: :cry:
batzajla Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 godfather, sočustvujemo s tabo in razumemo tvojo žalost. k se bo pa bajta zidala, pa povej... B)
Godfather Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 (popravljeno) godfather, sočustvujemo s tabo in razumemo tvojo žalost. k se bo pa bajta zidala, pa povej... B) Hvala hvala a kaj ko se bo zidala bajta moram povedat ta boš pršu delat al sam takrat ko se bo pilo in jedlo :hmm: Popravljeno Oktober 6, 2006. Popravil Godfather
mrki Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 DRAGE GORENKE CENJENI GORENCI Sporočam vam, da sem od danes naprej in vse do takrat, ko bom stanoval v svoji lepi hišici PEŠEC :cry: :cry: :cry: Pa sej maš še dirkalnika! Za na kofe je odličen :OK: Druga rešitev je pa da hitro zidaš. BTW Dons se mem tvojih koncev peljemo. Naštimaj mešalc pa 3 šajtrge. LP
kađiva Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 @Godfather: sej bo...kmal boš spet drvel :P :P do takrat pa od mulcov crossa furej :lol1: če bo pa kakšna pomoč pr bajti potrebna sem ti pa reku :P lp kađiva
Godfather Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 Točno tako kot je Mrki napisal IMAM ŠE DIRKALNIK :OK: :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1:
soncy Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 Točno tako kot je Mrki napisal IMAM ŠE DIRKALNIK :OK: :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1: zdej boš s korolo dirkal, boš vidu kako je fajn enokolesnika vozt :lol1: :lol1:
TOMCAT Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 A je kšn kandidat za eno furco do morja? Morm mal mojo boljšo polovico preluftat k zanč ni šla z nami. :D Sam bi bilo fino it bl okrog 12:00, ker je v bolj zgodnjih urah ponavadi megla okrog LJ.
ZOX Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 A je kšn kandidat za eno furco do morja? Morm mal mojo boljšo polovico preluftat k zanč ni šla z nami. :D Sam bi bilo fino it bl okrog 12:00, ker je v bolj zgodnjih urah ponavadi megla okrog LJ. Škoda jz sm šel danes :hmm:
peco Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 A je kšn kandidat za eno furco do morja? Morm mal mojo boljšo polovico preluftat k zanč ni šla z nami. :D Sam bi bilo fino it bl okrog 12:00, ker je v bolj zgodnjih urah ponavadi megla okrog LJ. :D :D
peco Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Mal čez 11 odrinem prot morju. Še kdo?? :hmm: :hmm:
TOMCAT Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 itaq :yea1: :D .Se gremo mal posončat. B)
peco Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Se zmenmo ob 11:30 pred Rondojam. :P .)
TOMCAT Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 ok. jest bom mel sabo še mal balasta :D :wub: :xx:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se