kađiva Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Lego in kalimero obema čestitke za RD :OK: :OK: :beer2:
era Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 nene nisem...lansklet sem bil ;) če se spomneš :lol1: Ja, sej še dobr, da se oba spomneva :D .... Slikce so pa dobr ratale :OK: Lego in kalimero! Vse najboljše obema!!! :beer2:
Brdaus Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Jest bi tut rad čestital Legotu in Kalimerotu (čeprav ga še ne poznam :blush: ) Še na mnoga leta naj vama tiča luknje ometata :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Lego Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Hvala vsem za lepe želje v zvezi z RD. :beer2: Kdor ima čas in voljo ob tej priliki popiti kakšno pivo, naj me brez sramu kontaktira na PM. :beer1:
sjeng Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Hvala vsem za lepe želje v zvezi z RD. :beer2: Kdor ima čas in voljo ob tej priliki popiti kakšno pivo, naj me brez sramu kontaktira na PM. :beer1: Najbolši pir je zmeri zastonj pir :D
kalimero Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Vsem hvala za lepe želje če pa me še kdo ne pozna pa naj pride v našo lepo vas za pir bom pa že dal :beer2:
peco Objavljeno Oktober 28, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2006 Mal z zamudo ampak vseen - vse naj naj pa velik lepga vremena obema. :yea1: Vsem hvala za lepe želje če pa me še kdo ne pozna pa naj pride v našo lepo vas za pir bom pa že dal :beer2: Kaj pa jest k sm že u vas - a tut dobim za pir. :D :P
Brdaus Objavljeno Oktober 28, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2006 A je kje kakšen "RIMPL-PIMPL" k bi se šu pelat en krog??? :hmm: ponudbenagsmpress
kalimero Objavljeno Oktober 28, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2006 Mal z zamudo ampak vseen - vse naj naj pa velik lepga vremena obema. :yea1: Kaj pa jest k sm že u vas - a tut dobim za pir. :D :P Za motosovaščane pa velja vsaj dva :beer2: :beer2:
gebre Objavljeno Oktober 28, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2006 eno obvestilo, da nau kdo reku da ni vedu... 28.10. se prav v soboto igrajo Yoldi in njegovi Lady`s First v Rock Baru na Bledu :) :OK: predstavitev nove plate 911 imajo .) je pa tud fajn priložnost da se nas mal gorencev in še posebi gorenjk!!! skp najde da kakšno rečemo :P lp kađiva B) Pride kdo?
primozh Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 pridem/o :grim In kako je blo kej v Rocku ?
_SEBA_ Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 In kako je blo kej v Rocku ? se ne spomnm dobr :cry: :cry: :cry:
soncy Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 se ne spomnm dobr :cry: :cry: :cry: bejž :lol1: kako je pa to mogoče? :hmm: :naughty:
_SEBA_ Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 bejž :lol1: kako je pa to mogoče? :hmm: :naughty: na gorenskm mamo še dost cvička :kva2: :kva2: :kva2: :whistle: :whistle:
soncy Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 na gorenskm mamo še dost cvička :kva2: :kva2: :kva2: :whistle: :whistle: nč ne verjamem dokler se ne prepričam :lol1: :lol1:
_SEBA_ Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 nč ne verjamem dokler se ne prepričam :lol1: :lol1: sej maš prou, ga pridno uničujemo :grim :grim
ZOX Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Še mal pa bomo spet ovinke na Lomu polagal :D Spet se bomo sankal :grim
gebre Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Ha, moram letos novo raketo kupit. Prejšnjo sem 2leti nazaj na Lomu polomil :blush:
kađiva Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 kvaj banda a ste že pospravl?? :D jz sem se dons mal vozu še...za dušo je blo,...drgač pa bl počas :P :OK:
Brdaus Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 kvaj banda a ste že pospravl?? :D jz sem se dons mal vozu še...za dušo je blo,...drgač pa bl počas :P :OK: :o Kaj si ja nor... pa sej ti bo tič zmrznu :P Jest sm jo že konzerviral, spucal, spoliral, na štendarje dal... zdej me pa vsak dan lepo gleda :naughty:
Lego Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 kvaj banda a ste že pospravl?? :D jz sem se dons mal vozu še...za dušo je blo,...drgač pa bl počas :P :OK: Moj TR je že bogatejši za polovičko zavarovanja, vidim pa, da je tudi večina ostalih nevozna - nervozna. :bounce: Predlagam, da se zainteresirani pešci posebej pa vozni optimisti, dobimo na pogrebščini preminule motoristične sezone. :beer2:
kađiva Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Moj TR je že bogatejši za polovičko zavarovanja, vidim pa, da je tudi večina ostalih nevozna - nervozna. :bounce: Predlagam, da se zainteresirani pešci posebej pa vozni optimisti, dobimo na pogrebščini preminule motoristične sezone. :beer2: bi blo fajn ja...povej datum in kraj :grim :grim
Lego Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 bi blo fajn ja...povej datum in kraj :grim :grim SREDA ob 19.36 h v vašem najljubšem lokalu (Rondo?) :beer2:
kađiva Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 SREDA ob 19.36 h v vašem najljubšem lokalu (Rondo?) :beer2: loh v sredo ja a rečemo ob 20h recimo no da bo bl okrogla cifra pa še men bl ustreza :P :D se prav SREDA ob 20h Rondo Bar :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se