kađiva Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Predsednik je kađiva. PR je batzajla. Ostali smo navadni smrtniki ... .) Smo pa trenutno brez žensk, ker so ušle na svoj forum (intotheshadowspress) :grim Dobrodošel med nami... :) a tko je to :doze: to pa nisem vedu :krneki: a pol loh začnem z diktatorstvom :devil: :devil: :lol1: :lol1: :lol1: Prosm da se vsak drugi teden naredi parado v mojo čast :kva2: :kva2: ti Era pa nehi punce krast :angry: :P :P :P :lol1: :lol1:
gebre Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 a pol loh začnem z diktatorstvom :devil: :devil: :lol1: :lol1: :lol1: Honda über alles :devil:
dunkl Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 Jst sm tud GORENC ejga! Iz Krana. Navem zakva se gre ejga, bom pa od dons temo mal bl spremlu. Aja sm pozau! Mislm d je honda še zmerj tabol- Jst sm tud GORENC ejga! Iz Krana. Navem zakva se gre ejga, bom pa od dons temo mal bl spremlu. Aja sm pozabu! Mislm d je honda še zmerj tabol.
Misek Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 Honda über alles :devil: Pod to se pa še jaz podpišem!!! :OK: :devil:
gebre Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 Hondaši Dežele Kranjske, v boj... :ninja:
GhostRR Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Hondaši Dežele Kranjske, v boj... :ninja: Proti komu :? Sej smo že zmagal... leta nazaj .)
zmajcek Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Predsednik je kađiva. PR je batzajla. Ostali smo navadni smrtniki ... .) Smo pa trenutno brez žensk, ker so ušle na svoj forum (intotheshadowspress) :grim Ej Ej Ej , kaj sem pa jaz če ne ženska , kekec morda!! :angry: :angry: :angry: :angry: Pa tut še nikamor nisem ušla!!! :eek: :eek: :eek: Pa pa!!!!!!! :OK: :OK:
mrki Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Shadows :hmm: Something like this maybe :P [attachmentid=87351] Všeč :devil:
era Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 (popravljeno) Shadows :hmm: Something like this maybe :P [attachmentid=87351] Všeč :devil: Yeah... ju viš :lol1: Ne vem, kok bo batzajla kej zadovoln s tole barvo :grrr Popravljeno December 4, 2006. Popravil era
dunkl Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Saj bi kaj rekel otem motorju, pa se bojim,da bi kakšen istospolno usmerjen udaril po meni, če bi se slučajno izgubil na to stran.
era Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Saj bi kaj rekel otem motorju, pa se bojim,da bi kakšen istospolno usmerjen udaril po meni, če bi se slučajno izgubil na to stran. Milsm, da se ti tukile, v tejle temi, ni za bat :grrr .
dunkl Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 No saj motor izgleda kar dobr, samo barve je bl punčkaste. Bi pa mogu bit zlo korajžen ali pa fejst pjn da bi se gor usedu. Aja!!! Zdej si pa zamisl da te banda punčk na takih motorjih napade.
metalbike Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Honda über alles :devil: true true O:-) still alive
sjeng Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Dejmo Yamaharji gorenjski no, a vidte kake neumnosti govorijo no
Misek Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ja res Yamaharji bolš da niste preveč glasni da ne boste res začel traparij govort. :devil: :naughty:
gebre Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 true true O:-) still alive Matr, tebe pa že nismo tukejle videl še pa še cajta :)
Zoki461 Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Fantje in dekleta, če bo pa tkole vreme pa ne bo letos prvenstva v spustu s sankami... :D Bomo kr z motorji se fural .) Mal za hec... Mal povejte kdo se kej sanka pozimi ko je sneg.. da mal vidmo kaj bi se dal organizirat- pozimi ko BO sneg :lol1:
Misek Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Kje si Dedek MRAZ? :? Če si piču sneg, ga prosem vrn tja kjer si ga vzel! :yes:
kađiva Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 (popravljeno) jz ne bi mel tud mal ne proti, če snega sploh ne bi blo...manj ga vidm raj ga mam :grim :grim aja neki se planira, da bi se gorenci mal dobl spet pred novim letom :naughty: povejte mal predloge kda in kje :) moj predlog: da se gre mal na biljard spet po dolgmu času,... :grim Popravljeno December 7, 2006. Popravil kađiva
peco Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 da se gre mal na biljard spet po dolgmu času,... :grim :grim :grim
glažar Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 moj predlog: da se gre mal na biljard spet po dolgmu času,... :grim
gebre Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Povejte kdaj, da si cajt vzamemo
kađiva Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 ne vem...po vaših željah .) povejte kdaj vam ustreza jz bi reku 15. dec en dan pred MS zabavo...to je petek :)
zmajcek Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 A ne bi blo bolš en teden kasneje!! K eni delamo takrat!!! :( :( :( :( :yea1:
kađiva Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 A ne bi blo bolš en teden kasneje!! K eni delamo takrat!!! :( :( :( :( :yea1: ok ok...22.dec je fiksen datum brez spreminjanja,...kdor pride pride... :krneki: :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se