Misek Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 mene bodo pa vzeli ker mi je šef oz. organizator dovolil O:-) :OK: :rolleyes: :P Ti si kr mislm ja! :devil: O:-)
Brdaus Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 mene bodo pa vzeli ker mi je šef oz. organizator dovolil O:-) :OK: :rolleyes: :P :hmm: Aja... nič ne vem o tem. Sicer si pa ti tko al tko povsod dobrodošel :grim :grim :grim :grim
gebre Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 če bo kdo doma ustou boš to ti :P :P :P Da je ne boš danes fasal, čće bo še take traparije govoril :whistle:
Erik Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 :hmm: Aja... nič ne vem o tem. Sicer si pa ti tko al tko povsod dobrodošel :grim :grim :grim :grim :OK: pravkar si si pijačo prislužil ;) P.S. se razumemo deci tople deci mrzle :P :devil:
_SEBA_ Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Da je ne boš danes fasal, čće bo še take traparije govoril :whistle: da nau gdo pou noči za drevo prvezan :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
GrCaR Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 da nau gdo pou noči za drevo prvezan :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: priklenjen :devil: :evilgrin: :P
peco Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 priklenjen :devil: :evilgrin: :P :blink: :devil: :oops:
gebre Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 vosli :headbang: , mene pa zdej roka boli :wacko:
Misek Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 vosli :headbang: , mene pa zdej roka boli :wacko: Ah dej no sam jamrov bi! :P
minca Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 :o :o :o :o :o :huh: vi pa ste norci :lol1:
peco Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 vosli :headbang: , mene pa zdej roka boli :wacko: Mene pa glava - od "tvojga" NLP piva... :glare:
_SEBA_ Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 vosli :headbang: , mene pa zdej roka boli :wacko: dobr da te je mato rešu, če ne bi celo noč na ograj prežvu..... :lol1: :lol1: :lol1:
GrCaR Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 vosli :headbang: , mene pa zdej roka boli :wacko: :lol1: :lol1: :lol1: Mene pa glava - od "tvojga" NLP piva... :glare: :slap: dobr da te je mato rešu, če ne bi celo noč na ograj prežvu..... :lol1: :lol1: :lol1: Mato se je sam za stol bau, za Gebreta ga boli K :P Joke gebre, upam da nisi zameru kej :D
Killroy Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Drži, Mato je samo stol reševal...Gebre se namreč ni kej pretirano branu bit prklenjen, sam stol se je upiral in mu celotna zadeva sploh ni bila prijetna.....ograja je bla pa tud rahlo zadržana glede tega nenadnega prisiljenega sobivanja z njegovo roko.... :D
Petzl Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 (popravljeno) :blink: :devil: :oops: sam ste pa tut :grrr Popravljeno Marec 3, 2007. Popravil Langus
GrCaR Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 :blink: :devil: :oops: šele zdle vidu, kakšn ime ma slika :lol1: :slap:
Rock-46 Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Gorennnnci se pa ze fajn vozte :) No jst sm zaradi prevelikega stevila moral z avtom na morje in vas videl na crnem kalu... Ste kofetkali...jaz pa lepo peš v avto... :kva2: No naslednjic se srecamo na dveh kolesih, fajn dan je bil, pa motoristov kot mravlc po cesti.. LP,Rock
Stric Burek Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Gorennnnci se pa ze fajn vozte :) No jst sm zaradi prevelikega stevila moral z avtom na morje in vas videl na crnem kalu... Ste kofetkali...jaz pa lepo peš v avto... :kva2: No naslednjic se srecamo na dveh kolesih, fajn dan je bil, pa motoristov kot mravlc po cesti.. LP,Rock Jao, si mogu za rokav pocukat :D Mi smo bli kr dvakrat u Viki Burgerju... :D :OK: Sam nevem zakaj Pečota pa Gebreta ni blo :evilgrin:
Brdaus Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Sam nevem zakaj Pečota pa Gebreta ni blo :evilgrin: Za Gebreta ne vem, Pečo je pa imel mal smole s svojo motorino.... strgana ketna :wacko: :wacko: Ampak smo vse zrihtal :grim
gebre Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Gebre je že ob osmih zjutraj, po štepancu čefurje tepel :evilgrin: Jebiga, je treba delat, da bomo pufe odplačal :rolleyes:
_SEBA_ Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Za Gebreta ne vem, Pečo je pa imel mal smole s svojo motorino.... strgana ketna :wacko: :wacko: Ampak smo vse zrihtal :grim matr pol mu je pa že prou pršu hunda kvik riper kit :whistle: :whistle: :P :P :P :P
kađiva Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 evo gorenjci, mi smo včer že mel ogrevanje pred 17.marcem ko bo Open season fura :grim :grim in to dobesedno ogrevanje...včer smo letel do Izole, kjer je blo na sončku 19 stopinj....a morm še kej dodat :naughty: :naughty: dokaze upam, da bo Brdaus priložil zraven :photo: no sej tud neki gorenjcev smo srečal po cest... še 1x za tiste, ki ste mogoče spregledal...17.marca vsi vabljeni, da se nam pridružte na furi do obale :OK: @cvetoo: pa se le ne morš upret Ridam ane :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: hec,hec... :P :D si bil ti ane?? lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se