Draksler Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 Hojla Primorci! Danes spraznite ceste, kajti uletava Gorenjska Motosvet sekcija............Portorož je NAŠ! :P Tole sem poslal Primorcem.. :grim
minca Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 mal pozno,ampak še vseen iz srca :D želim vam lepo,zanimivo,sončno,...vožnjo :OK: :OK: :OK: sonce pa imate ;)
Stric Burek Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 U Ilirski Bistrci je mal meglasto, ampak do takrat bo sonček :OK:
Stric Burek Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 Eko, jest sm že nazaj... No sm že eno uro doma... Lohk povem da je blu enkratnu... :OK:
sjeng Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 Je Dusty reku da ste se mel 1a, pismo mi je kr žal da mi ni blo
kalimero Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 Eko, jest sm že nazaj... No sm že eno uro doma... Lohk povem da je blu enkratnu... :OK: no zgleda da si jih potem dočakal !
maus Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 Fjan je blo... pa družba super... hvala k sm šu lahko zravn... :OK: :OK: SLIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... HOČM SLIKEEEEEEEEEEEEEEEEE :photo: gorenci :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Stric Burek Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 Fjan je blo... pa družba super... hvala k sm šu lahko zravn... :OK: :OK: SLIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... HOČM SLIKEEEEEEEEEEEEEEEEE :photo: gorenci :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: KLIK! NI dost, neki pa le je :D
tati Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 Fjan je blo... pa družba super... hvala k sm šu lahko zravn... :OK: :OK: SLIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... HOČM SLIKEEEEEEEEEEEEEEEEE :photo: gorenci :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Mausi zraven žensk, kje pa drugje - :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ne me tepst
Stric Burek Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 Fantje 500 strani smo že popisali :OK: :P
maus Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 Tati.. teb dam samo lubčka :wub: Burek... hvala... vsaj da se spomnem mau kok je blo dobr :OK:
tati Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 Tati.. teb dam samo lubčka :wub: oh kako fajn, Mausi upam, da bom uspela priti do motorja, potem pa gremo kakšen krog skupaj, uživaj :winkiss: :yea1:
dusty Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 super furca je bla :OK: ... zdaj mi spet žmigavci delajo .. pa tazadna luč tud :P
Brdaus Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 Slike bodo kmalu... svaj za pokušino. Drugače bo pa en filemček, samo da zmiksamo :grim
Brdaus Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 Slike bodo kmalu... svaj za pokušino. Drugače bo pa en filemček, samo da zmiksamo :grim Ena za pokušino, kako je blo včeri .) [attachmentid=93826] BTW: kam se gre dons?
Misek Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 Evo se nekaj mojih slikc, nisi se vse bodo pa kmalu! :OK:
Stric Burek Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 Evo se nekaj mojih slikc, nisi se vse bodo pa kmalu! :OK: Ne bo taprav link... Dal si link do tvojega, torej administratorskega albuma... Kjer urejaš... .)
Misek Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 Mogoče je problem v tem da album ni bil aktiviran. Zdej je tko da bi načeloma moralo delat! Se link ponovno Gorenjska otvoritev sezone 2007
gebre Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 Vidim, da nobenega več ne poznam :slap:
Ozzie Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 kot vidim ste se mel super!!!! :OK: Ko registriram mogoče kdaj še jaz vprašam če smem zraven... Pa še vreme ste imel super!!! Ne vem a sem mogoče kje prezl, kolk ste pa naklepal potem km??? :hmm:
Misek Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 kot vidim ste se mel super!!!! :OK: Ko registriram mogoče kdaj še jaz vprašam če smem zraven... Pa še vreme ste imel super!!! Ne vem a sem mogoče kje prezl, kolk ste pa naklepal potem km??? :hmm: Kilomotrov smo naredili cca. 380km :OK: Res je blo pa zelo fino!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se